IoaZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iozZCT7JSF0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 καλο ειναι σε τετοιες ειδησεις να σκεφτομαστε λογικα και οχι με πανικο. και στα 1800 να παει το Bitcoin πρεπει να θυμομαστε οτι πριν 6 μηνες ηταν στα 700. και το eth στα 40. και τωρα 200. σημερα διαβασα αρθρο που ελεγε οτι αν ο bitcoin ξεπερασει ενα οριο capitalization( πως το λενε) η τραπεζες ειναι διαθεσιμες να αρχιζουν να επενδυουν/αγορασουν και αυτες. και με την μειωση της παραγωγης ετοιμαστειτε για μεγαλο μπαμ στην τιμη του που θα τριβουμε ματια. ολα αυτα τα dumb γινονται απο καποιους με μεγαλα ποσα που ουσιαστικα αφου πεσει η τιμη ξανααγοραζουν περισσοτερα με τα ιδια λεφτα. οποιος εχει bitcoin ας τα κρατησει. και οποιος εχει altcoins να μην κοιταει μονο την τιμη τους εναντι δολαριου. γιατι μπορει να εχει πεσει 100 δολαρια η τιμη αλλα η αναλογια με το Bitcoin να εχει ανεβει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αγοραστε πολυ φτηνα altcoins πχ 10000 κομματια κλπ.....και αστε τα 10 χρονια.....αν σας κατσει σας εκατσε για σκεψου να χει καποιος τωρα 10000 bitcoins ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αγοραστε πολυ φτηνα altcoins πχ 10000 κομματια κλπ.....και αστε τα 10 χρονια.....αν σας κατσει σας εκατσε για σκεψου να χει καποιος τωρα 10000 bitcoins ! Τόσα ARK πήρα στην ICO. Ήδη φτάνουν για 400 πίτσες Το αρχικό ποσό που επένδυσα ήταν 20 πίτσες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 με την ico δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει, επενδυτικο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Initial Coin Offering (also known as We Want Your Money). Είναι οι αρχικες φτηνες προσφορες σε νεα altcoins και υπαρχουν πολλες μουφες... http://coinmarketcap.com/#EUR TOP20 - TOP100 αρκετα αξιζουν. Οσα εχουν αστερακι δεν είναι mineable. Αν πας σε λογικη investor, είναι σαν χρηματιστηριο με μεγαλύτερα delta και τρελλο ρισκο, τζόγος κλπ...υπαρχουν μεγαλα ανταλακτηρια online πχ poloniex, κρακεν, κλπ. long term vs short term κλπ βεβαια το αγοραζω με 30 ευρω 500 νομισματα κουκουρουκου και τα αφηνω εκει, δεν εχει ρισκο. καταλαβαίνεις τι παιζεται σε αυτά τα sites, όταν ένα νομισμα παει 50% πανω σε λιγα λεπτα, η 400% πανω σε ενα μηνα και καποιοι εξω παιζουν μεγαλα ποσα με χιλιαδες κοματια...αρκετοι από αυτους που ξερουν το παιχνιδι παιζουν τα κερδη μονο οποτε οκ. Σχετικα με Trading vs Mining, εγω λεω trading, εκτος αν μιλαμε για σοβαρο mining με 20+ καρτες και πειραγμενα ρολογια ρευματος !!!! και αυτό παλι θελει αρχικο κεφαλαιο και χρονο.. Στο μενιδι τα rigs τα συνδεουν στο στυλο της ΔΕΗ κατευθείαν.... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2017 από stefanos9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Initial Coin Offering (also known as We Want Your Money). Είναι οι αρχικες φτηνες προσφορες σε νεα altcoins και υπαρχουν πολλες μουφες... http://coinmarketcap.com/#EUR TOP20 - TOP100 αρκετα αξιζουν. Οσα εχουν αστερακι δεν είναι mineable. Αν πας σε λογικη investor, είναι σαν χρηματιστηριο με μεγαλύτερα delta και τρελλο ρισκο, τζόγος κλπ...υπαρχουν μεγαλα ανταλακτηρια online πχ poloniex, κρακεν, κλπ. long term vs short term κλπ βεβαια το αγοραζω με 30 ευρω 500 νομισματα κουκουρουκου και τα αφηνω εκει, δεν εχει ρισκο. καταλαβαίνεις τι παιζεται σε αυτά τα sites, όταν ένα νομισμα παει 50% πανω σε λιγα λεπτα, η 400% πανω σε ενα μηνα και καποιοι εξω παιζουν μεγαλα ποσα με χιλιαδες κοματια...αρκετοι από αυτους που ξερουν το παιχνιδι παιζουν τα κερδη μονο οποτε οκ. Σχετικα με Trading vs Mining, εγω λεω trading, εκτος αν μιλαμε για σοβαρο mining με 20+ καρτες και πειραγμενα ρολογια ρευματος !!!! και αυτό παλι θελει αρχικο κεφαλαιο και χρονο.. Στο μενιδι τα rigs τα συνδεουν στο στυλο της ΔΕΗ κατευθείαν.... δεν ισχυει φιλε γιατι μενιδι μενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 2 διαφορετικοί AMD drivers σε 2 διαφορετικές AMD κάρτες Γεια σας.Πάλευα 8 ώρες αλλά δεν τα κατάφερα.Αγόρασα χθες καινούργια κάρτα γραφικών για mining (η 2η μου)την RX580 και την έχω να δουλέυει ταυτόχρονα με την παλιά μου hd7950 αλλά το θέμα είναι οτι δεν έχω βρει πως να εγκαταστήσω 2 διαφορετικους drivers για την κάθε μία. Σημείωση.Δεν χρειάζομαι και τις 2 κάρτες για gaming,μόνο την μία χρειάζομαι .Και τις 2 όμως τις χρειάζομαι alter coin -mining.(με το nicehash)Ξέρετε αν υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 2 διαφορετικοί AMD drivers σε 2 διαφορετικές AMD κάρτες Γεια σας.Πάλευα 8 ώρες αλλά δεν τα κατάφερα.Αγόρασα χθες καινούργια κάρτα γραφικών για mining (η 2η μου)την RX580 και την έχω να δουλέυει ταυτόχρονα με την παλιά μου hd7950 αλλά το θέμα είναι οτι δεν έχω βρει πως να εγκαταστήσω 2 διαφορετικους drivers για την κάθε μία. Σημείωση.Δεν χρειάζομαι και τις 2 κάρτες για gaming,μόνο την μία χρειάζομαι .Και τις 2 όμως τις χρειάζομαι alter coin -mining.(με το nicehash) Ξέρετε αν υπάρχει λύση; Μόνο με VM διαφορετικά δεν παίζει το σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ερώτηση για trades. Μιας και το mining δεν με ενδιαφέρει αλλά με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το trading θα ήθελα να μάθω με ποιόν τρόπο μπορώ να αγοράσω μερικά νομίσματα. Με ενδιαφέρει να γίνει με ασφάλεια πάνω από όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αρχικά αγοράζεις bitcoin μέσω κάποιου ανταλλακτήριου όπως είναι το kraken.com που είναι για μένα και ένα από τα ποιο αξιόπιστα και δεν ζητάει και τοσά πολλά χαρτιά μετά μεταφέρεις τα bitcoin σου στο poloniex η το bttrex και εκεί κάνεις trade σε άλλα νομίσματα kraken.com poloniex.com bittrex.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Από όσα ανέφερες θα συνιστούσα το Bittrex. Μπορει να έχει μεγαλύτερα fees αλλά δεν έχει ακουστεί πρόβλημα για παγώματα/καθυστερήσεις στα trades και το support τους είναι top. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια, τι λετε αγοραζουμε ETH σημερα? Πατο αν δεν κανω λαθος επιασε στα 135 δολλαρια και τωρα φαινεται να σταθεροποιειται στα 150-152 και να ανεβαινει οποτε θεωρουμε πως ανεκαμψε για το ΣΚ αυτο ή υπαρχει περιπτωση να ξαναπεσει μεχρι το βραδυ? Αξιζει λετε αγορα λετε τωρα με σκοπο πωληση μεσοβδομαδα αν φτασει 200-210 ή να περιμενουμε καλυτερα να δουμε πως θα παει και να χτυπησουμε κοντα στις 24 στο μεγαλο μπαμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τώρα τι μπορείς να κάνεις mining που να βγάζει έστω ελάχιστο κέρδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα