Spartan117 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ναι εννοώ αυτόματα θα τα στείλει δεν θα επιλέξω εγώ απο κάπου, σωστά? Οκ πάτησα more details που με πάει στo site και γράφει επόμενη πληρωμή 4/7/17 με το πόσο των 55€ :ο Καλή φάση. Αυτόματα γίνεται Τρίτη κατα τις 13:00. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αυτόματα γίνεται Τρίτη κατα τις 13:00. αυτόματα πανε στο wallet που εχεις δηλωσει η σε ρωτάει το nicehash που θα στα στειλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Στο wallet που μαζεύει τοσο καιρό αφού σε αυτό εχει μαζεμένα τα mBtc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Άσχετο, αλλά πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του topic, δε μιλάμε πλέον για scrypt mining αλλά για για ένα σωρό άλλους αλγόριθμους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xB_y31bfknw Έλα τώρα, μη λες τέτοια πράγματα κι εσύ...Είπαμε, αυτοί ξέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έλα τώρα, μη λες τέτοια πράγματα κι εσύ...Είπαμε, αυτοί ξέρουν... Edit δεν ειδα το username και παρανοησα οτι το εστειλες ειρωνικα. Τα υπολοιπα ισχυουν απλα ειναι για τους "γνωστες".... Προφανως ΔΕΝ ειδες καν το video μπορεις να το δεις και μετα ελα γραψε παλι Και κατι ακομη ποτε σταματαει ειπαμε το mining στο Eth? Η μηπως και αυτο δεν το ξερεις? Και κανε τα μαθηματικα με τα τωρινα εστω €/day και πες μου αν προλαβει να κανει αποσβεση η 570 των 400€ και αυτο με σταθερο diff. Τελος αντε εγω δεν ξερω, βρες μου εναν εδω μεσα να σου πει οτι ειναι λογικη η αγορα οποιαδηποτε καρτας σε τιμες που βλεπουμε τωρα (αναφερομαι και στις 2 εταιρειες γιατι και Nvidia δεν βρισκεις πλεον), μπορεις να θελεις να παρεις και μεγαλυτερο δειγμα βρες μου εναν miner εστω στο εξωτερικο να υποστηριξει κατι τετοιο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pmh9020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Είπα ότι σκάβω; Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε για μένα εδώ και μήνες. Την Πόρσε κράτα την να πηγαίνεις για γλάρους. Θα σου έβαζα και φωτογραφία από το ARK πορτοφόλι μου για να πειστείς, αλλά δεν σου επιτρέπει να πάρεις screenshot για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να είσαι μικρός σε ηλικία αν κρίνω από τον τον τονισμό του κειμένου σου (ανύπαρκτος). Νομίζεις ότι όταν θα είσαι 54 θα θεωρείς τεράστιο ποσό τα 30 χιλιάρικα; Ξεκινάς για να αποτύχεις μάλλον... Επιδη σε παρεξηγησα και νομιζα οτι εσκαβες μιλησα ετσι.Εαν σκαβεις ναι τα 30 το θεωρω αρκετα μεγαλο ποσο. Οσο για ολα τα αλλα ξεκινησες απο την ηλικια, πηγες στα ποσα βγαζει ο καθενας και κατεληξες στην ορθογραφια.Να εισαι καλα για την ανησυχια, σε ευχαριστω. Προτιμω να τις μυριζω τις φρεσκιες δεσμιδες οχι να τις κοιταω στο ιντερνετ.Αφου εχεις πληρωθει και εσυ ανω των 30 χιλιαδων θα ξερεις τι εννοω. Σαν πιο παλιος εσυ στο σκαψημο εχεις να διορθωσεις κατι σε αυτα που ειπα να μαθουμε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Επιδη σε παρεξηγησα και νομιζα οτι εσκαβες μιλησα ετσι.Εαν σκαβεις ναι τα 30 το θεωρω αρκετα μεγαλο ποσο. Οσο για ολα τα αλλα ξεκινησες απο την ηλικια, πηγες στα ποσα βγαζει ο καθενας και κατεληξες στην ορθογραφια.Να εισαι καλα για την ανησυχια, σε ευχαριστω. Προτιμω να τις μυριζω τις φρεσκιες δεσμιδες οχι να τις κοιταω στο ιντερνετ.Αφου εχεις πληρωθει και εσυ ανω των 30 χιλιαδων θα ξερεις τι εννοω. Σαν πιο παλιος εσυ στο σκαψημο εχεις να διορθωσεις κατι σε αυτα που ειπα να μαθουμε κατι? Μπα τίποτα. Αφού δεν σκάβω πλέον. Αλλά βγάζω ένα καλό μεροκάματο από το day trading. Έχω δηλαδή νομίσματα αξίας περίπου 1 BTC σε 2 ανταλλακτήρια, και πουλώντας ακριβά και αγοράζοντας φθηνότερα βγάζω πολύ παραπάνω από ότι αν θα έσκαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εσείς που είστε πιο expert (δεν το λέω ειρωνικά, εγώ σκάβω 12 μέρες....) έχω μια R9 280X που είχα ως main πριν την αντικαταστήσω με την RX 480, λέει να την βάλω στο άλλο pci-e μόνο για mining? Αν και θα καίει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εσείς που είστε πιο expert (δεν το λέω ειρωνικά, εγώ σκάβω 12 μέρες....) έχω μια R9 280X που είχα ως main πριν την αντικαταστήσω με την RX 480, λέει να την βάλω στο άλλο pci-e μόνο για mining? Αν και θα καίει πολύ σε καποια linux distro δεν μπορεις να δουλεψεις rx με r9. εκτος αν εισαι με windows. αν την πουλας σε λογικη τιμη την 280x πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μπα τίποτα. Αφού δεν σκάβω πλέον. Αλλά βγάζω ένα καλό μεροκάματο από το day trading. Έχω δηλαδή νομίσματα αξίας περίπου 1 BTC σε 2 ανταλλακτήρια, και πουλώντας ακριβά και αγοράζοντας φθηνότερα βγάζω πολύ παραπάνω από ότι αν θα έσκαβα. Μα παντα εκει ηταν το πραγματικο κερδος. Το σκαψιμο ειναι επικερδες κυριως αμα προλαβεις νομισμα πολυ νωρις και σολαρεις καποια blocks πριν πλακωσει κοσμος. Παντα μπορεις να αγορασεις crypto για trading αγνοωντας τελειως το σκαψιμο. Αλλα και στο poloniex να τα εχεις να καθονται μπορεις να τα βαλεις να τοκιζονται με 0.1% ημερησιως (παει και παραπανω πολλες φορες) που ειναι εξωπραγματικο κερδος για το ελαχιστο ρισκο . Εκτος βεβαια αν φουνταρει το ιδιο το Poloniex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 σε καποια linux distro δεν μπορεις να δουλεψεις rx με r9. εκτος αν εισαι με windows. αν την πουλας σε λογικη τιμη την 280x πες μου. Σε windows 10 είμαι, πόσο είναι μια λογική τιμή για την 280x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όταν σκάβει ο υπολογιστής μου, πια είναι η τιμή που πρέπει να σταματάει για να μην ξεπεράσουν τα έξοδα μου τα έσοδα. (2 euro/day, 1euro/day). Στην περίπτωση που συζητάμε είναι ο υπολογιστής στο σπίτι μου όποτε το πάγιο έτσι και αλλιώς θα πληρωθεί. (μήπως υπάρχει κανένας εμπειρικος κανόνας,,) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 θα πρεπει να ξερεις ποσο καταναλωνει η καρτα η ο επεξεργαστης που σκαβει. Μπορει να στο πει αυτο το gpu-z η το coretemp αντιστοιχα αλλα δεν ειναι παντα ακριβειας. Καλυτερα να εχεις βατομετρο και να μετρας την καταναλωση απο την πριζα για ολο τον υπολογιστη. Αν ο υπολογιστης μενει ανοιχτος μονιμα, βγαλε ενα συμβολικο ποσο καταναλωσης εξω απο τον υπολογισμο. Δες ποσο καταναλωνει σε αδρανεια. Ετσι βγαζεις την καταναλωση. Μετα πρεπει να υπολογισεις ποσο σου κοστιζει η Kwh που μπορει να διαφερει αναλογα με τη συνολικη καταναλωση, το αν εχεις νυχτερινο κλπ. Τελος πρεπει να εκτιμησεις ποσα νομισματα θα βγαλεις (η δυσκολια μεταβαλλεται διαρκως) καθως και σε τι τιμη θα τα πουλησεις, αν θα τα δωσεις αμεσως η απο καποια τιμη και πανω κλπ. Οποτε δεν υπαρχει γενικος κανονας, ολα ειναι κατα περιπτωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έκανα μία απλή σκέψεις . Υπολόγισα την κατανάλωση για το σύστημά μου από το http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ 430 watt/h ( πιστεύω ότι ειναι πολύ λιγότερο , με βατόμετρο θα έβλεπες την πραγματική κατανάλωση ) Σε 4 μήνες (120 ήμερες με 24h) είναι 1241.28Kwatt (Α) Από τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχουμε 500euro για 2223KWatt Δηλ. 0.224921 euro/Kwatt (β) ( έχω την εντύπωση ότι μετά από 2000 Κwatt δεν αλλάζει η μονάδα ) Από το (Α) και το (β) έχουμε 279.19 euro για 4 μήνες (120 ήμερες ) ή 2,3265 euro την ημέρα Οπότε άμα κατά το σκάψιμο έχουμε λιγότερο από 2,3265 ευρό έχουμε μείον . ( προφανώς δεν υπολόγισα φθορά απόσβεση κτλ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα