bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Και μια 460 που έχω βγάζει 41. Αι σοβαρευτείτε μερικοί. Να ψάξω αγγελίες σου ή μπα; μην το βλεπεις περιεργο αυτο που λεει το παιδι... με καλες ρυθμισεις τα βγαζει...οι 580 φτανουν και πιο πανω εγω χωρις τρελα πραματα ειμαι στα 29.8-30.3 με 2150 μνημες στα 95w στο gpuz
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Και μια 460 που έχω βγάζει 41. Αι σοβαρευτείτε μερικοί. Να ψάξω αγγελίες σου ή μπα; Ψάξε άμα βρεις καμιά πες μου. EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal wallet -epsw x -dpool stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:20550 -dwal worker.main -dpsw pass -dcoin sia -dcri 18 Με Claymore Dual miner 9.6 http://prntscr.com/fp1002 (29,x) & http://prntscr.com/fp170y (30,x) Βέβαια θέλω λίγο βοήθεια, αν δείτε στο pic αυτό είμαι λίγο κάτω από 30, αυτό το κάνει κάθε φορά που ανοίγω κάποιον browser, αν τα έχω όλα κλειστά τρέχει 30 προς 31. Και το άλλο που μου κάνει είναι όταν έχω μόνο τον miner ανοιχτό crashάρει το pc, αν έχω ανοιχτό το msi afterburner όλα καλά, αν το κλείσω καπουτ! Είναι νορμαλ αυτό; pic από afterburner http://prntscr.com/fp1104 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από comfuzio
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 μην το βλεπεις περιεργο αυτο που λεει το παιδι... με καλες ρυθμισεις τα βγαζει...οι 580 φτανουν και πιο πανω εγω χωρις τρελα πραματα ειμαι στα 29.8-30.3 με 2150 μνημες στα 95w στο gpuz Εκεί κάπου τερματίζουν από όσο ξέρω 31 sustained δεν μπορεί να βγάλει, αυτό είπα. Τώρα αν θέλεις να πεις για μαξ μπορεί ίσως μία φορά την μέρα να δει 31 που πραγματικά δεν έχω δεί πουθενά Σαν μέσο όρο παίζουν με custom BIOS στα 29. Τώρα για το θέμα 470/480/570/580 και μιας και βλέπω αρκετός κόσμος τρέχει να αγοράσει σε εξωπραγματικές τιμές να ενημερώσω ότι σε 2-3 μήνες θα έχουν τρομερό drop σε hash rates οπότε ας ψάξουν λίγο τι και πως. 1
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 το οτι το hashrate θα εχει drop οσο περναει ο καιρος ηταν γνωστο απο παντα...δεν ειναι κατι καινουργιο .. τωρα αυτο που ολοι εχετε σκαλωσει με το θεμα amd μονο σε ενα forum τεχνολογιας οπως εδω γινετε που υπαρχει παντα η κοντρα amd nvidia.... κατα τα αλλα σε forums για mining δεν το βλεπεις...τουλαχιστον τοσο....και ολοι ακομη ψαχνουν να βρουν καρτες εστω και σε υψηλες τιμες.. αν με ρωτησεις οχι δε θα την αγοραζα 400+....αλλα για καποιους εχει αξια ακομη και σε αυτη την τιμη εχω ξαναπει οτι κατι θα ξερουν καλυτερα αυτοι που τις ψαχνουν ακομη!μεχρι να ερθει η ωρα που ολες αυτες οι καρτες θα βγουν στο σφυρι
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μάλλον εσύ το είδες το vs. Αυτοί που ψάχνουν τις κάρτες είναι απλοί άνθρωποι φίλε μου όπως βλέπουμε και εδώ να τους λένε ότι θα γίνουν πλούσιοι!!! Και για πες μου μια 580 στα 380-400€ τι ROI έχει όχι γιατί θα μας βγάλεις και τρελλούς. Επίσης στο σφυρί να την βγάλει θα έχει χάσει πόσα μιας και θα πρέπει να πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή από την καινούργια; 100? 150€ Ε αυτό που περπατάει δεν είναι τίποτα άλλο από το ROI που έχει πάει περίπατο Δεν κατάλαβα από πότε το να προστατεύσει κάποιος έναν άλλο είναι κακό;
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 φιλε μου εχω 32.5 βαθμους μεσα εδω που ειμαι... δεν εχω το κουραγιο να παιζω μπρος πισω με τις απαντησεις.... να στο πω και αλλιως....αυτος που θελει να κανει mining δε θα ανοιξει το ινσομνια για να μαθει...θα παει στο bitcointalk....οκ απο εκει και περα το να θες να προστατευσεις κοσμο δεν ειναι κακο..ισα ισα...αλλα οχι με το να λεμε το πανυγιρακι κλπ με τις 470-480.. ουτε ειδικος ειμαι ουτε κανενας γκουρου του ειδους κλπ.... οσο για το ROI.....φαντασου τι περιπατο παει με NVIDIA!!!
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εκεί κάπου τερματίζουν από όσο ξέρω 31 sustained δεν μπορεί να βγάλει, αυτό είπα. Τώρα αν θέλεις να πεις για μαξ μπορεί ίσως μία φορά την μέρα να δει 31 που πραγματικά δεν έχω δεί πουθενά Σαν μέσο όρο παίζουν με custom BIOS στα 29. Τώρα για το θέμα 470/480/570/580 και μιας και βλέπω αρκετός κόσμος τρέχει να αγοράσει σε εξωπραγματικές τιμές να ενημερώσω ότι σε 2-3 μήνες θα έχουν τρομερό drop σε hash rates οπότε ας ψάξουν λίγο τι και πως. Τι τώρα τα γυρίζουμε και δεν βγάζει η Rx 560 41Mh/s;
bilythekid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πληρώθηκα από το Nicehash, μετά τα fees το συνολικό ποσό για μια εβδομάδα mining (μιση χωρίς τον 1700) είναι 22.2 mBTC ή 47 ευρώ με τα τωρινά rate. Και τα δυο transactions έγιναν confirmed μέσα σε λίγα λεπτά. Κατέβασε το Nicehash από εδώ: https://github.com/nicehash/NiceHashMiner Όσο για διάβασμα: https://new.nicehash.com/sell Έχει πολύ πράμα το mining αλλα πιστεύω ότι η καλύτερη αρχή είναι στο Nicehash που σε πληρώνει και σε BTC, αν θες να το ψάξεις μετά έχει πολύ πράμα. wallet πως φτιαχνω?
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τι τώρα τα γυρίζουμε και δεν βγάζει η Rx 560 41Mh/s; Βρε όσο θέλεις βγάζει Βέβαια αυτά που γράφω ότι θέλει ο καθένας καταλαβαίνει. Εδώ μου απαντάει ο άλλος ότι κάνει ζέστη και δεν μπορεί να δει ποστ στην προηγούμενη σελίδα!!!! Το ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σχετικά ψοφιο μάλλον εδώ μπαίνουν να ενημερωθούν αρκετοί! Πριν δύο μέρες μάλιστα ρώτησε παλικάρι για επένδυση 4000-5000€. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόλις κάποιος πει τα πράγματα ως έχουν κάνετε σαν να σας τσίμπησε μύγα... Απλά έλεος, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που δεν θέλουν να βοηθήσουν νέους σε ερωτήσεις τους. Ας πάρουν 2-3-4000€ hardware να το κάνουν κορνίζα μετά, δεν ισχύει για όλους αλλά στο 80% αυτών ακριβώς αυτό θα γίνει. 2
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Βρε όσο θέλεις βγάζει Βέβαια αυτά που γράφω ότι θέλει ο καθένας καταλαβαίνει. Εδώ μου απαντάει ο άλλος ότι κάνει ζέστη και δεν μπορεί να δει ποστ στην προηγούμενη σελίδα!!!! Το ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σχετικά ψοφιο μάλλον εδώ μπαίνουν να ενημερωθούν αρκετοί! Πριν δύο μέρες μάλιστα ρώτησε παλικάρι για επένδυση 4000-5000€. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόλις κάποιος πει τα πράγματα ως έχουν κάνετε σαν να σας τσίμπησε μύγα... Απλά έλεος, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που δεν θέλουν να βοηθήσουν νέους σε ερωτήσεις τους. Ας πάρουν 2-3-4000€ hardware να το κάνουν κορνίζα μετά, δεν ισχύει για όλους αλλά στο 80% αυτών ακριβώς αυτό θα γίνει. Δεν είναι ακριβώς έτσι Είπα για την RX480 ότι βγάζει 30~31 Mh/s και μου λες, ευγενικά, δεν λέω ότι μου την είπες ή κάτι τέτοιο, ότι μη λέμε ότι θέλουμε και λες για την RX 560 ότι βγάζει 41, ειρωνικά. Δίνω print screens από το δικό μου που τρέχει περίπου 9 μέρες/νύχτες με αυτά τα stats. Τώρα για τους άλλους που λες και εγώ έχω 2 άτομα που θέλουν να ρίξουν πάνω από 10κ (24 rx580 έκλεισε ο ένας να του έρθουν σε 12 μέρες) δεν ξέρω τι να πω, ακόμα και αν το ethereum πάει χάλια φαντάζομαι θα βγάλουν κάποιο άλλο νόμισμα...ή θα αγοράσω εγώ μτχ κάρτες σε τιμή χώρα για gaming ^^
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ναι παλι καλα που εχουμε σωτηρες στο forum .... τοτε λοιπων γιατι δεν εκανες το ιδιο με αυτους που πριν λιγα χρονια αγοραζαν τα antminer s κατι χιλιαρικα και τους αφισες να την πατησουν? τωρα βεβαια ειναι σχεδον αχρηστα λογο τις δυσκολιας....αρα αυτοι την πατησανε τοτε ετσι δεν ειναι? κουνια που μας κουναγε λεω εγω αδερφε.... το ιδιο θα συμβαινει με καποια νομισματα.... εσυ δε μας ειπες ομως....κανεις mining? και κατι τελευταιο.... οοοοοολος αυτος ο κοσμος παγκοσμιος που κανει mining με amd και εξαφανιστηκαν απο τα ραφια ειναι χαζος και εχουν πιαστει κοροιδα και εμεις οι μαγκες?γιατι δεν εγιναν soldout οι nvidia πρωτα? γιατι με τα λεγομενα σου ετσι πρεπει να ειναι...
vdeseris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Βασικά αυτή τη στιγμή έχουν εξαφανιστεί όλες. Μόνο πολύ φτηνές ή πολύ ακριβές μπορείς να βρεις
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Βασικά αυτή τη στιγμή έχουν εξαφανιστεί όλες. Μόνο πολύ φτηνές ή πολύ ακριβές μπορείς να βρεις αν εννοεις nvidia ναι ειναι λογικο πλεων αφου εδω και καιρο δεν υπαρχουν amd...ο κοσμος προσπαθει να βρει λυσεις μεχρι που η nvidia εβγαλε dedicated καρτες για mining
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ναι παλι καλα που εχουμε σωτηρες στο forum .... τοτε λοιπων γιατι δεν εκανες το ιδιο με αυτους που πριν λιγα χρονια αγοραζαν τα antminer s κατι χιλιαρικα και τους αφισες να την πατησουν? τωρα βεβαια ειναι σχεδον αχρηστα λογο τις δυσκολιας....αρα αυτοι την πατησανε τοτε ετσι δεν ειναι? κουνια που μας κουναγε λεω εγω αδερφε.... το ιδιο θα συμβαινει με καποια νομισματα.... εσυ δε μας ειπες ομως....κανεις mining? και κατι τελευταιο.... οοοοοολος αυτος ο κοσμος παγκοσμιος που κανει mining με amd και εξαφανιστηκαν απο τα ραφια ειναι χαζος και εχουν πιαστει κοροιδα και εμεις οι μαγκες?γιατι δεν εγιναν soldout οι nvidia πρωτα? γιατι με τα λεγομενα σου ετσι πρεπει να ειναι... Δεν είμαι (ούτε θέλω να γίνω) σωτήρας, τα άτομα που λέω εγώ δεν είναι καν μέλη του insomnia (αν το λες σε μένα) και δεν μπορώ να τους πω και τι θα κάνουν τα λεφτά τους. Μακάρι τα λεφτά τους να τα κάνουν επί 1000!
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν είμαι (ούτε θέλω να γίνω) σωτήρας, τα άτομα που λέω εγώ δεν είναι καν μέλη του insomnia (αν το λες σε μένα) και δεν μπορώ να τους πω και τι θα κάνουν τα λεφτά τους. Μακάρι τα λεφτά τους να τα κάνουν επί 1000! οχι φιλε μου στον palpatin το εγραφα απλα ξεχασα να κανω παραθεση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα