Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αρχές Νοεμβρίου με το που ενταχθει to ethereum σε pos δεν θα μπορει να εξορυκτικη και υπολογιζονται πανω απο 250,000 καρτες μεταχιρισμενες σε αγγελιες διαδικτυου με τιμες 80-100 δολαρια εκτιμάται. για ψαξτε το λιγο παραπερα Ήδη ξεκίνησαν και εδώ οι πωλήσεις των RX. Και μόλις σε καμιά δέκα ημέρες παραλάβουν και τα καταστήματα το νέο stock, οι τιμές θα πάνε εκεί που πρέπει. Θα είναι κάπως δύσκολο να διώξει κανείς 4,5,6, κάρτες!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Bspus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δηλ.εννοεις ether θα μπορεις να σκαβεις μεχρι Νοεμβριο? Δεν προτεινεις δηλ.καποιον να ξεκινησει τωρα?εκτος αν παει σε αλλο νομισμα? μεχρι να μπει σε pos το eth θα μπορεις + (οτι η δυσκολια να σκαβεις αρχισε να ανεβαινει ηδη), απο εκει και μετα οχι, εαν συμφερη αλλο νομισμα ναι γιατι οχι? google translate ; ναι απο forum εξωτερικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ το mining αλλά είμαι εντελώς άσχετος . Με βάση το σύστημα που έχω τι θα προτείνατε ? Τι πρέπει να προσέξω ? Έχετε ling για διάβασμα ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πληρώθηκα από το Nicehash, μετά τα fees το συνολικό ποσό για μια εβδομάδα mining (μιση χωρίς τον 1700) είναι 22.2 mBTC ή 47 ευρώ με τα τωρινά rate. Και τα δυο transactions έγιναν confirmed μέσα σε λίγα λεπτά. Αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ το mining αλλά είμαι εντελώς άσχετος . Με βάση το σύστημα που έχω τι θα προτείνατε ? Τι πρέπει να προσέξω ? Έχετε ling για διάβασμα ? Ευχαριστώ Κατέβασε το Nicehash από εδώ: https://github.com/nicehash/NiceHashMiner Όσο για διάβασμα: https://new.nicehash.com/sell Έχει πολύ πράμα το mining αλλα πιστεύω ότι η καλύτερη αρχή είναι στο Nicehash που σε πληρώνει και σε BTC, αν θες να το ψάξεις μετά έχει πολύ πράμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το pos δεν είναι κάτι καινούργιο πάντως, υπάρχει εξ αρχής, τώρα βέβαια εάν θα γίνει ή θα γίνει fork είναι άλλο Ευαγγέλιο. Κάρτες θα βγουν πολλές και πριν τον Νοέμβριο εδώ θα είμαστε θα το δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα.Εκανα mining με την AMD HD7950 3GB ως τώρα και τώρα πριν λίγο έβaλα μια 2η κάρτα την nvidia gtx 210 και ενώ τα windows 10 μου την έχουν αναγνωρίσει και εχω βάλει και τους drivers το NiceHashMiner_v1.7.5.13 δεν μου την αναγνωρίζει ,αναγνωρίζει μονο την HD7950 και έβαλα και την καινούργια έκδοση του nicehash αλλά κάνει loading forever και δε λέει να μπει εδω και 15 λεπτα. Τί φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πες ότι θέλεις να σκάψεις με την 210 να πηδήξω από το παράθυρο τώρα!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πες ότι θέλεις να σκάψεις με την 210 να πηδήξω από το παράθυρο τώρα!!! χαχαχαχ και με τις 2 αγορίνα μου .Προσωρινά μεχρι τον άλλο μήνα να πάρω μια της προκοπής.Δεν γίνεται ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πες ότι θέλεις να σκάψεις με την 210 να πηδήξω από το παράθυρο τώρα!!! Καλά μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Ενθουσιασμός . Κι εμένα με κορόιδευαν που έσκαβα τόσα χρόνια με την HD7850 (ακόμα αυτήν έχω). Με τις σωστές επενδύσεις όμως των λίγων που έβγαλα , τώρα έχω 30 χιλιάδες Ευρώ. Ζήτημα τακτικής. Κι εσύ φίλε CrYsTaL_NePtUnE μην προσθέσεις την gtx 210 αφού έχεις την HD7950. Δεν θα προσθέσει τίποτα περισσότερο από λίγα εκατοστά στο τελικό hashrate. Εκτός αν σε ενδιαφέρει η λύση του τεχνικού προβλήματος φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η 480 παίζει στα 27MH/s με OC στην μνήμη. Η RX480 που έχω (της υπογραφής) βγάζει 30~31Mh/s στο eth και 550κ~750κ στο sia, φυσικά και με o/c στην μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η RX480 που έχω (της υπογραφής) βγάζει 30~31Mh/s στο eth και 550κ~750κ στο sia, φυσικά και με o/c στην μνήμη. αν θελεις πες μας ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η RX480 που έχω (της υπογραφής) βγάζει 30~31Mh/s στο eth και 550κ~750κ στο sia, φυσικά και με o/c στην μνήμη. modded bios ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 modded bios εννοειται..απλα απο περιεργια να μας πει πιο bios δουλευει-ρυθμισεις oc και bat.file 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η RX480 που έχω (της υπογραφής) βγάζει 30~31Mh/s στο eth και 550κ~750κ στο sia, φυσικά και με o/c στην μνήμη. Και μια 460 που έχω βγάζει 41. Αι σοβαρευτείτε μερικοί. Να ψάξω αγγελίες σου ή μπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα