Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ, από 130 έως 220 ήθελα να γράψω και οι περισσότεροι αναφέρουν 130. Από την άλλη δε θα βρεθώ προ εκπλήξεων καθώς δεν ενδιαφέρομαι για ethereum. Απαντάω στον συμφορουμιτη που ρώτησε και βάζοντας το χαμηλότερο νούμερο προσπαθώ να του δείξω τι θα βγάλει ο φίλος του στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν θες διάβασε την ερώτηση του παιδιού καλύτερα.

Και μάλιστα αναφέρω πως αυτά είναι μόνο για την κάρτα χωρίς να βάζεις το πισί. Δεν μπορώ να ξέρω το κατανάλωση τραβάει το rig του παιδιού για να του πω ακριβές νούμερο. Πάμε λοιπόν πιο σωστά για να σε ικανοποιήσω, με 180 η κάθε κάρτα και βάζοντας μόνο τις κάρτες την εβδομάδα το ρεύμα πάει στα 48.17 και το κέρδος στα 172.19

Γελάω!Ολα λάθος τα λες.Οχι 172.19 € αλλά 264€ κέρδος έχουμε.Κούνα λίγο το κεφάλι σου.

Με 8 κάρτες υπάρχει κέρδος 2118€

Ntibakos δες τι παίζει, λίγο μπακαλιστικα βέβαια. Η 580 βγάζει κατά μέσο όρο αν δεν κάνω λάθος 28 mh/s δηλαδή οι 8 βγάζουν 224. Σε αυτήν την απόδοση καίει 130 w η μία. Οπότε 1040 οι κάρτες. Αν τα υπόλοιπα καίνε αλλά 300 πάμε στα 1340. Στην Ελλάδα πρέπει να είναι 0.22 η κιλοβατορα οπότε Το ρεύμα βγαίνει 50.23 ευρώ την εβδομάδα και το κέρδος 193.21 την εβδομάδα. Αν υπολογίσουμε μόνο τις κάρτες πάμε στα 39 ευρώ το ρεύμα την εβδομάδα με κέρδος 204.47

οτι να ναι αστο

Γελάω με μερικούς εδω μέσα που ενω μπορούμε να βγάλουμε χιλιάδες ευρώ το μήνα και βγάζουν και οι ίδιοι χιλιάδες ευρω,γελάω που μπαίνουν στα φορουμς και λένε ψέματα στα παιδιά που ρωτάνε να βγάλουν ένα εισόδημα οτι και καλά δεν έχει κέρδος το mining

...κιολα αυτά για να μην σας κλέψουμε τις ιδέες

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ' αρχήν εγώ βγάζω δισεκατομμύρια από το σκάψιμο και μιας και είναι κρυφό και δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για κανέναν άλλον σιγά μην σας τα πω.

Πάμε λοιπόν αρχικά εδώ https://forum.ethereum.org/discussion/11973/rx-580-hashrate/p2

Οι κάτοχοι των καρτών λένε ότι βγάζουν 27 mh/s στο ethereum με ποικίλες καταναλώσεις ρεύματος. Πάμε έπειτα εδώ που είναι και ο πιο απλός υπολογισμός ο οποίος σαφώς είναι καλύτερος από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η μία λοιπόν κάρτα βγάζει 27 mh/s 27χ8 = 216 mh/s. Αν θεωρήσουμε πως έχει την τέλεια μικρή κατανάλωση των 130 w ανα κάρτα έχουμε, 1040 w. 

Screenshot_39.jpg

Και δεν έχουμε υπολογίσει άλλα πράγματα. Για να δούμε τι λένε και αυτοί που πουλάνε rig με 6 rx 580

https://mineshop.eu/ethereum-miner/ethereum-miner-eth-gpu-mining-amd-rx580-62-detail

Πες μου λοιπόν που έκανα λάθος. Και τα παραπάνω δεν είναι πραγματικά γιατί δεν μπήκε και η κατανάλωση του υπόλοιπου rig. Πες μου επίσης που είπα ότι το mining δεν έχει κέρδος. Αν έβγαζα όμως χιλιάδες ευρώ τον μήνα δεν θα ξενιτευόμουν σαν μ@@@κας.

Αφού λοιπόν το παιδί ρώτησε κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν του απαντάς εσύ με τα σωστά νούμερα; Να δούμε πόσες χιλιάδες ευρώ βγάζεις την εβδομάδα με τις 580 και απλά κριτικάρεις;

Από ότι βλέπω πάντως και εσύ στο θέμα δεν μας έχεις ξεδιπλώσει τις γνώσεις σου. Ακόμα ρωτάς ποιες είναι οι καλύτερες κάρτες για nicehash, ούτε καν για συγκεκριμένο αλγόριθμο.

• Like 3
Δημοσ.

Πίστεψέ με δε θα το αναλύσω γιατί δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά αν ήσουν στη φάση που είμαι και το πισί θα πετούσες από το παράθυρο. :D

Δημοσ.

Σορρυ, από 130 έως 220 ήθελα να γράψω και οι περισσότεροι αναφέρουν 130. Από την άλλη δε θα βρεθώ προ εκπλήξεων καθώς δεν ενδιαφέρομαι για ethereum. Απαντάω στον συμφορουμιτη που ρώτησε και βάζοντας το χαμηλότερο νούμερο προσπαθώ να του δείξω τι θα βγάλει ο φίλος του στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν θες διάβασε την ερώτηση του παιδιού καλύτερα.

...

Από περιέργεια έβαλα ένα μετρητικό στο pc να δω πόσο τραβάει (θεωρώντας ότι μετράει σωστά) και μου δίνει 105W στο "idle" και 255 στο eth mining. RX480/8G

• Like 1
Δημοσ.

Nt1g η καλύτερη μέτρηση είναι στον τοίχο. Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες, αυτό προσπαθώ άλλωστε να αποδείξω ότι στην καλύτερη περίπτωση, δεν ισχύει αυτό που είπε το παλικάρι στον φίλο του.

Δημοσ.

Από περιέργεια έβαλα ένα μετρητικό στο pc να δω πόσο τραβάει (θεωρώντας ότι μετράει σωστά) και μου δίνει 105W στο "idle" και 255 στο eth mining. RX480/8G

Σωστά μετράνε.Έχουν πολύ μικρή απόκλιση.Χωρίς πειράγματα κλπ τόσο καίνε οι 470/480/570/580 σε σκάψιμο.Περίπου 150 με 180w οι πιο δυνατές.Πρέπει να μοντάρεις ή να κάνεις undervolt για να πέσεις στα 100-120.Τα 60 και 70 πάντως που λένε τα gpuz δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Εμένα η 570 πάντως με εντελώς εργοστασιακές ρυθμίσεις καίει κάπου 170w στο mining, με ένα προφίλ με undervolting και oc στις μνήμες που έφτιαξα χωρίς πολύ πολύ ψάξιμο, πέφτει στα 105-110.Οι 4ρες καίνε και λίγο λιγότερο κιόλας.

Γενικά βάζοντας ένα 120ρι στην κάθε κάρτα μπορείς πιστεύω να είσαι πολύ ρεαλιστικός στις προβλέψεις σου.

Δημοσ.

Φιλος εχει βαλει 8Gpu rx 580 για Etherium mining και με τους υπολογισμους του λεει οτι θα βγαζει περιπου 430 ευρω την εβδομαδα,και το ρευμα που θα πληρωνει θα ειναι μονο 70ευρω την εβδομαδα περιπου.

Θα κανει αποσβεση τα χρηματα σε δυο μηνες και μετα καθαρο κερδος

Εσεις που τα ξερετε καλυτερα ειναι εφικτό κατι τετοιο? Θελω να πω αξιζει καποιος να επενδυσει 4000-4500 ευρω τώρα για mining?

Ούτε καν. Το ρεύμα ίσως (αν και λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται).

Κατά τα άλλα έχει ακόμα κέρδος απλώς δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει στο τέλος του χρόνου με τις αλλαγές του Eth.

Δημοσ.

Παίδες αυτός πρέπει να είναι απατεώνας -scammer έτσι?

Εχει αυτό το site και πουλάει και καλά 2 μηχανηματα για mining

Εντωμεταξύ είναι τόσο βλάκας που στο ένα μηχανημα έχει βάλει φώτο απο εξωτερικό σκληρό δίσκο και το αλλο μοιαζει σαν xbox

https://equi-hash.com/

https://www.youtube.com/watch?v=FhWNHGNRAsE

edit:

Είναι όντως scammer.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1889606.5

τι σιχάματα υπάρχουν ,έλεος.

Ευτυχώς που δεν την πάτησα

Δημοσ.

Το profitability εχει πεσει τις τελευταιες μερες κατα 20-25% θα ελεγα στο Nicehash και Zcash γενικοτερα. Ενας λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχει καμια amd διαθεσιμη ολοι πανε και παιρνουν Nvidia και αμα το ψαξουν λιγο θα βρισκουν οτι τους συμφερεις περισσοτερο το Zcash απο το ΕΤΗ. Για να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.

Δημοσ.

Το profitability εχει πεσει τις τελευταιες μερες κατα 20-25% θα ελεγα στο Nicehash και Zcash γενικοτερα. Ενας λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχει καμια amd διαθεσιμη ολοι πανε και παιρνουν Nvidia και αμα το ψαξουν λιγο θα βρισκουν οτι τους συμφερεις περισσοτερο το Zcash απο το ΕΤΗ. Για να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.

Εννοείται ότι παίζει ρόλο.Γι αυτό και έχουν πρόβλημα στη διαθεσιμότητα εδώ και κανα 20ημερο και οι 1060 και 1070 ειδικά.Και η πλάκα είναι ότι όλοι ψάχνουν σαν μουρλοί 470,480 κλπ και δίνουν 300 και 320€ και με 50€ ακόμα παίρνεις την 1070 που είναι και σαφώς δυνατότερη στα παιχνίδια και καλύτερη στο mining.Ακόμα και στο ethereum...Είναι η δύναμη του όχλου που λέει.

Πάντως ειλικρινά είμαι περίεργος να δω πώς θα κινηθεί το πράγμα στο επόμενο δίμηνο.Νομίζω ότι επειδή θα συνεχιστεί η παρούσα φάση με τέτοια αύξηση στη δυσκολία, οι μικροί παίχτες θα πεταχτούν εκτός παιχνιδιού σύντομα.Στο eth ια παράδειγμα έβγαζες με μία 470 1,6 λεπτά του eth την ημέρα πριν 2 εβδομάδες και τώρα βγάζεις 1,3.Σε 2 μήνες δηλαδή με την τωρινή αύξηση στη δυσκολία θα παίζεις για πόσο;

Δημοσ.

ε για να ψαχνουν σαν μουρλοι οπως λες και να τις αγοραζουν 350-400+ στο ebay  κατι θα ξερουν παραπανω που δεν ξερεις

δε νομιζω να ειναι χαζοι!

Δημοσ.

ε για να ψαχνουν σαν μουρλοι οπως λες και να τις αγοραζουν 350-400+ στο ebay  κατι θα ξερουν παραπανω που δεν ξερεις

δε νομιζω να ειναι χαζοι!

Καλά μην παίρνεις και όρκο...  B)

http://www.legitreviews.com/best-gpu-ethereum-mining-nvidia-amd-tested_195229

http://www.legitreviews.com/geforce-gtx-1070-ethereum-mining-small-tweaks-great-hashrate-low-power_195451

post-61606-0-86929500-1498423225_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου δε νομιζω οτι  λεει κατι αυτο που δειχνεις....

αν απο αυριο υπηρχε διαθεσιμοτητα σε rx παλι rx θα επερναν να εισαι σιγουρος....για πολλους λογους

μιλαμε για mining ομως οχι για gaming

Δημοσ.

φιλε μου δε νομιζω οτι λεει κατι αυτο που δειχνεις....

αν απο αυριο υπηρχε διαθεσιμοτητα σε rx παλι rx θα επερναν να εισαι σιγουρος....για πολλους λογους

μιλαμε για mining ομως οχι για gaming

Μα για mining μιλάει το άρθρο. Δεν σου έβαλα gta v. Σε αυτές τις τιμές δεν συμφερουν πλέον οι 480/580. Καλύτερα μια 1070

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...