Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλος εχει βαλει 8Gpu rx 580 για Etherium mining και με τους υπολογισμους του λεει οτι θα βγαζει περιπου 430 ευρω την εβδομαδα,και το ρευμα που θα πληρωνει θα ειναι μονο 70ευρω την εβδομαδα περιπου.

Θα κανει αποσβεση τα χρηματα σε δυο μηνες και μετα καθαρο κερδος

Εσεις που τα ξερετε καλυτερα ειναι εφικτό κατι τετοιο? Θελω να πω αξιζει καποιος να επενδυσει 4000-4500 ευρω τώρα για mining?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου κάνει payout το nicehash ;

Κάθε 0.01btc περίπου 25€ δηλαδή

Δεν σκάβω απλά δοκιμάζω κτλπ.

Για multi coin wallet τότε που πάμε;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σκάβω απλά δοκιμάζω κτλπ.

Για multi coin wallet τότε που πάμε;

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σίγουρος. Εναλλακτικές είναι το coinomi και το exodus.

Πάντως προσοχή πολύ με αυτά τα wallets και ειδικά τα web/app wallets.

Δημοσ.

Ntibakos δες τι παίζει, λίγο μπακαλιστικα βέβαια. Η 580 βγάζει κατά μέσο όρο αν δεν κάνω λάθος 28 mh/s δηλαδή οι 8 βγάζουν 224. Σε αυτήν την απόδοση καίει 130 w η μία. Οπότε 1040 οι κάρτες. Αν τα υπόλοιπα καίνε αλλά 300 πάμε στα 1340. Στην Ελλάδα πρέπει να είναι 0.22 η κιλοβατορα οπότε Το ρεύμα βγαίνει 50.23 ευρώ την εβδομάδα και το κέρδος 193.21 την εβδομάδα. Αν υπολογίσουμε μόνο τις κάρτες πάμε στα 39 ευρώ το ρεύμα την εβδομάδα με κέρδος 204.47

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα από περιέργεια να δω το this war of mine που είχε 3,8€ και το έβγαζε πάνω από 5€ με btc...Γιατί έτσι;Τόση αναντιστοιχία στην τιμή δεν την περίμενα...

https://bitpay.com/bitcoin-exchange-rates

Εμενα δεν μου βάζει καπέλο, δουλεύει με αυτά τα exchange rates. Άλλο ένα site που είναι legit key seller και δέχονται bitcoins μέσω bitpay: https://uk.gamesplanet.com/

Μας βολεύει τώρα λόγο υποτίμησης της Αγγλικής λύρας.

Καλημέρα παιδιά.Ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου κάνει payout το nicehash ;

Από 0.01 BTC (10 mBTC) και πάνω και κάθε Τρίτη, οποτε αν χάσεις αυτή την Τρίτη περιμένεις την επομενη.

• Like 1
Δημοσ.

https://bitpay.com/bitcoin-exchange-rates

Εμενα δεν μου βάζει καπέλο, δουλεύει με αυτά τα exchange rates. Άλλο ένα site που είναι legit key seller και δέχονται bitcoins μέσω bitpay: https://uk.gamesplanet.com/

Μας βολεύει τώρα λόγο υποτίμησης της Αγγλικής λύρας.

Μπα, μου βγάζει μονίμως αυξημένες τιμές.Πχ βάζω το dying light στα 19,99€.Μου ζητάει 0.008993 BTC.Κοιτάζω τις ισοτιμίες του bitpay, 2.374,71€ * 0,008993=21,36€.  :unsure: 

Τέλος πάντων, δεν είναι και το κατάλληλο θέμα εδώ.  :X 

Δημοσ.

Στο forum του ethereum οι κάτοχοι 580 λένε από 140 μέχρι 220 watt. Αναλόγως undevolt κλπ. Εγώ του έδωσα μια μέση τιμή που παίζει πολύ στο φόρουμ του ethereum. Δεν έχω την κάρτα για να μπορέσω να έχω άποψη.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή είμαι σχετικά νέος στο όλο θέμα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον το NiceHash, μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιον οδηγό (αν υπάρχει) εδώ στο φόρουμ; Ή έστω σε κάποιο ποστ για να δω μια περίληψη θετικών/αρνητικών και τι μπορώ να κερδίσω αν ασχοληθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Οποτε αν βαλεις περιπου 4000ευρω που βγαινει ενα τετοιο συστημα θα το κανεις αποσβεση σε κανα εξαμηνο και βαλε και αυτο αν δεν εχει διακυμανσεις το νομισμα.

Μακαρι να του κατσει αλλα θα θελω να δω τα μουτρα του οταν ερθει η δεη γιατι τα δουλευει φουλ 48ωρα ,βαλε και το κλιματιστικο!!Ιδωμεν

Δημοσ.

Οποτε αν βαλεις περιπου 4000ευρω που βγαινει ενα τετοιο συστημα θα το κανεις αποσβεση σε κανα εξαμηνο και βαλε και αυτο αν δεν εχει διακυμανσεις το νομισμα.

Μακαρι να του κατσει αλλα θα θελω να δω τα μουτρα του οταν ερθει η δεη γιατι τα δουλευει φουλ 48ωρα ,βαλε και το κλιματιστικο!!Ιδωμεν

Κοίταξε, παίζουν πολλοί παράγοντες. Η δυσκολία πχ ανεβαίνει, η τιμή μπορεί να πέσει. Όπως όλες οι επενδύσεις θέλει να έχεις λεφτά που δε σε νοιάζει αν τα χάσεις. Επίσης πχ στην Ελλάδα είναι και απρόβλεπτη η φορολογία που θα μπει μέσω της ΔΕΗ πχ. 

Δημοσ.

Στο forum του ethereum οι κάτοχοι 580 λένε από 140 μέχρι 220 watt. Αναλόγως undevolt κλπ. Εγώ του έδωσα μια μέση τιμή που παίζει πολύ στο φόρουμ του ethereum. Δεν έχω την κάρτα για να μπορέσω να έχω άποψη.

Λες ότι παίζει από 140W ως 220W, λες ότι δίνεις μια μέση τιμή και λες 130W; 180 θα ήταν η μέση τιμή.

Τέλος πάντων, καλύτερα να κάνεις τους υπολογισμούς με λίγο απαισιόδοξα νούμερα να έχεις λίγο πιο συντηρητικά νούμερα μην βρεθείς προς εκπλήξεων.

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ, από 130 έως 220 ήθελα να γράψω και οι περισσότεροι αναφέρουν 130. Από την άλλη δε θα βρεθώ προ εκπλήξεων καθώς δεν ενδιαφέρομαι για ethereum. Απαντάω στον συμφορουμιτη που ρώτησε και βάζοντας το χαμηλότερο νούμερο προσπαθώ να του δείξω τι θα βγάλει ο φίλος του στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν θες διάβασε την ερώτηση του παιδιού καλύτερα.

Και μάλιστα αναφέρω πως αυτά είναι μόνο για την κάρτα χωρίς να βάζεις το πισί. Δεν μπορώ να ξέρω το κατανάλωση τραβάει το rig του παιδιού για να του πω ακριβές νούμερο. Πάμε λοιπόν πιο σωστά για να σε ικανοποιήσω, με 180 η κάθε κάρτα και βάζοντας μόνο τις κάρτες την εβδομάδα το ρεύμα πάει στα 48.17 και το κέρδος στα 172.19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...