Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

670 sols/s σε ewbf zcash

miningstu44.png

Και κάνει range από 7-9 ευρώ την ημερα, αρκετά efficient η 1080 Ti με undervolting και οι θερμοκρασίες σε αρκετά safe επίπεδα (με καλοκαιρινό ambient).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το nicehash εχει πληρωμη PPS και τα fee ειναι 4% και οχι 2.απλα τα αφαιρει όταν σε πληρωνει.επισης το payrate είναι επιδοση του πιο ακριβου νομισματος ανα αλγοριθμο.δεν διαλεγει πιο νομισμα κανει mining αλλα απλα σας αγοραζει την ισχυ και τα μεταπουλα η βαζει αυτή την ισχυ σε καποιο ποολ για να βγαζει σαν επιχειρηση..για zcash πιο αποδοτικος ο optiminer είναι 10% πιο γρηγορος από το claymore zcash.νομιζω στο nicehash miner εμπεριεχει μονο τον claymore οποτε είναι καλυτερα να κοψετε με το optiminer από μονο του επι 24 ωρου βασεως.

Φυσιολογικά τα νούμερα για 470?

Νομίζω δεν αξίζει ε?

072fdd54aaa1ea8765c01033a2790d6a.png

2b53035e17d996c87ff17a12c6c3882c.png

f56b17da8909ce49d48494595d829305.png

P70621-175950.jpg

Δοκίμασε undervolting + overclock τις μνήμες, νομίζω το hashimoto θέλει memory b/w περισσότερο από core clock.

• Like 1

Δοκίμασε undervolting + overclock τις μνήμες, νομίζω το hashimoto θέλει memory b/w περισσότερο από core clock.

Έριξα λίγο τάση και ανέβασα μνήμες στα 1700 από 1600.

Το chip έριξε 33W και ανέβασε λίγο απόδοση:

1d0173c66a8ac857ac5b1561bfe0a6b0.png

5580cdf9c14bf6d71985f0922412e218.png

Άρα 3€ την ημέρα, έξω 0,5€ την ημέρα ρεύμα = 75€ το μήνα.

Οκ τι να περίμενα από την 470?

• Like 1

Ανέβασε τις μνήμες όσο πάνε και είναι stable, όσο πιο πάνω τις ανεβάζεις τόσο καλύτερο αποτέλεσμα, και το power draw δεν επηρεάζεται αρκετά.

• Like 2

Μια γρήγορη ερώτηση και από εμένα μιας και διαβάζω όλα όσα λέτε και είπα να δοκιμάσω :D

GPU Μου είναι μια GTX 970.

Χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις της κάρτας στο NiceHash μου βγάζει 260 sols/s (Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά έχω σκοπό να ρίξω πολύ διάβασμα μιας και είναι γενικά ενδιαφέρον άθλημα)

Είναι λογικό αυτό το νούμερο για μια GTX 970?

και γιατί στο nicehash profit calculator μου βγάζει 4 ευρώ τη μέρα (με 0 ρεύμα) ενώ αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα μου λέει 2.5 ευρώ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ζάχος

Μειωμενες μου φαινονται οι τιμες σημερα. Ether και Zec νομιζω επεσαν αρκετα.

Για αυτό σταμάτησα να μετράω τις καθημερινές διακυμάνσεις.

Δεν σκάβω πλέον. Έχω μερικά νομίσματα που νομίζω ότι θα τα καταφέρουν στο μέλλον και περιμένω.

Και το ARK  ας πούμε που έχω έπεσε από τα 29k satoshi στα 27.5 αλλά ούτε που με πείραξε.

• Like 1

Ο r7 1700 είναι μικρό τερατάκι σε mining, φτάνει 1.3-1.5 ευρώ με 50 watt κατανάλωση (χαμηλή τάση στα 3.5):

4xdueg.png

Προφανώς δεν είναι ότι πιο ιδανικό σε σύγκριση με την GPU αλλα αρκετά καλός για CPU.

• Like 2

Έριξα λίγο τάση και ανέβασα μνήμες στα 1700 από 1600.

Το chip έριξε 33W και ανέβασε λίγο απόδοση:

1d0173c66a8ac857ac5b1561bfe0a6b0.png

5580cdf9c14bf6d71985f0922412e218.png

Άρα 3€ την ημέρα, έξω 0,5€ την ημέρα ρεύμα = 75€ το μήνα.

Αγορινα πρεπει να  modareis  τη καρτα . Και γω 470 εχω και βγαζει 5.5 δολαρια τη μερα στο πολυ χαλαρο με λιγα watt  και χαμηλες θερμοκρασιες

Αγορινα πρεπει να  modareis  τη καρτα . Και γω 470 εχω και βγαζει 5.5 δολαρια τη μερα στο πολυ χαλαρο με λιγα watt  και χαμηλες θερμοκρασιεςε και εσυ...

ε και εσυ.....το λες που το λες πες του τι να κανει και πως....

Αγορινα πρεπει να  modareis  τη καρτα . Και γω 470 εχω και βγαζει 5.5 δολαρια τη μερα στο πολυ χαλαρο με λιγα watt  και χαμηλες θερμοκρασιες

Αρχικα πρεπει να αλλαξεις το  bios  τησ καρτας . δες  youtube ειναι ευκολο με polaris bios editor kai atiflash. εγω εχω αντιγραψει  τα  1650 straps  σε ολα τα παραπανω. Εκανα και δοκιμες να αντιγραψω τα 1500  σε ολα τα παραπανω αλλα κρασαρε με το παραμικρο η καρτα. Δεν εχω πειραξει κατι αλλο απο το  bios. Οι υπολοιπες ρυθμισεις που εχω φαινονται στη φωτο. Για την καρτα μου msi rx 470 armor oc  πιστευω ειναι η καλυτερη αναλογια σε αποδοση- καταναλωση και θερμοκρασια. Εχε στο νου σου ομως οτι δε μπορω να κανω κατι παραπανω στο πσ. Ακομα και μια σελιδα να ανοιξω θα κρασαρει. Αν θεσ να χαζεψεισ κατι ανεβασε το core voltage απο -50 μεχρι το 0. Οτι αλλο θεσ εδω ειμαι. 

Αρχικα πρεπει να αλλαξεις το  bios  τησ καρτας . δες  youtube ειναι ευκολο με polaris bios editor kai atiflash. εγω εχω αντιγραψει  τα  1650 straps  σε ολα τα παραπανω. Εκανα και δοκιμες να αντιγραψω τα 1500  σε ολα τα παραπανω αλλα κρασαρε με το παραμικρο η καρτα. Δεν εχω πειραξει κατι αλλο απο το  bios. Οι υπολοιπες ρυθμισεις που εχω φαινονται στη φωτο. Για την καρτα μου msi rx 470 armor oc  πιστευω ειναι η καλυτερη αναλογια σε αποδοση- καταναλωση και θερμοκρασια. Εχε στο νου σου ομως οτι δε μπορω να κανω κατι παραπανω στο πσ. Ακομα και μια σελιδα να ανοιξω θα κρασαρει. Αν θεσ να χαζεψεισ κατι ανεβασε το core voltage απο -50 μεχρι το 0. Οτι αλλο θεσ εδω ειμαι. 

post-412474-0-41329900-1498079559_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...