Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι κάνεις λάθος και πολύ σοβαρό μάλιστα.Με 2000H/S που παραγουν οι 4 rx 470 σου ,θα έπρεπε να βγάζεις 730€ καθαρά το μήνα

Τον προηγούμενο μήνα τόσα έβγαλα (καθαρά). Δεν έκατσα να δω τι παράγουν though. Θα το δω αύριο αν είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι κάνεις λάθος και πολύ σοβαρό μάλιστα.Με 2000H/S που παραγουν οι 4 rx 470 σου ,θα έπρεπε να βγάζεις 730€ καθαρά το μήνα

2000??καποιο λαθος κανεις 

ουτε 6 καρτες δε θα εβγαζαν τοσο

Πιστεύω δεν έχει παιχτεί παιχνίδι σε pc που φοράει αξιοπρεπή gpu από Απρίλη και μετά...  :-D

Γι' αυτό έχουμε και κονσόλες, άμα μπορούσα να βάλω και το Ps4 Pro να κάνει mine bitcoins θα το έκανα, ούτως ή άλλως καλοκαίρι έχουμε :D

Το bitpay σαν local wallet τι λέει; Είδα ότι το steam δέχεται πληρωμές μέσω bitpay και είπα να το δοκιμάσω, η πρώτη πληρωμή από το nicehash θα γίνει σε bitwala και μετά λέω να το αλλάξω.

Γι' αυτό έχουμε και κονσόλες, άμα μπορούσα να βάλω και το Ps4 Pro να κάνει mine bitcoins θα το έκανα, ούτως ή άλλως καλοκαίρι έχουμε :D

Το bitpay σαν local wallet τι λέει; Είδα ότι το steam δέχεται πληρωμές μέσω bitpay και είπα να το δοκιμάσω, η πρώτη πληρωμή από το nicehash θα γίνει σε bitwala και μετά λέω να το αλλάξω.

Το Copay εννοείς; Εγώ αυτό έχω και όλα μια χαρά! :P

Εγώ τις σνομπάρω τις κονσόλες!  :devil:

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μου έδωσες αφορμή να θίξω το εξής.Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο με την όλη διαδικασία είναι ο κατακερματισμός που μοιραία επέρχεται από ένα σημείο κι έπειτα με πορτοφόλια και διευθύνσεις.Πρέπει να είσαι αρκετά τακτικός και οργανωμένος για να μη χάσεις τη μπάλα.Κάνεις διεύθυνση σε τοπικό πορτοφόλι εδώ και 3-4 χρόνια ξέρω γω.Μετά, βγαίνουν νέα πορτοφόλια με άλλες δυνατότητες κλπ, άλλη διεύθυνση από εκεί αναγκαστικά.Θα μου πεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις και τα νέα πορτοφόλια, αλλά ίσως σε μερικές περιπτώσεις να χρειαστεί.Άλλη διεύθυνση σε κάθε ανταλλακτήριο για να τα στείλεις.Θα φτάσεις κάποια στιγμή στο σημείο που θα έχεις κοτσιλιές κοτσιλιές παντού και θα πληρώνεις προμήθειες για να μεταφέρεις τα νομίσματα σαν τη γάτα με τα γατιά.

Δεν ξέρω, προσωπικά αυτό με κουράζει αρκετά.Θα προτιμούσα να υπήρχε ένα πορτοφόλι να μπορείς να του βάλεις τις ήδη υπάρχουσες διευθύνσεις σου και να "φορτώνει" τα πάντα από εκεί.Δεν γνωρίζω εάν γίνεται τεχνικά (υποψιάζομαι πως όχι), αλλά πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια.

Εγώ τις σνομπάρω τις κονσόλες!  :devil:

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μου έδωσες αφορμή να θίξω το εξής.Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο με την όλη διαδικασία είναι ο κατακερματισμός που μοιραία επέρχεται από ένα σημείο κι έπειτα με πορτοφόλια και διευθύνσεις.Πρέπει να είσαι αρκετά τακτικός και οργανωμένος για να μη χάσεις τη μπάλα.Κάνεις διεύθυνση σε τοπικό πορτοφόλι εδώ και 3-4 χρόνια ξέρω γω.Μετά, βγαίνουν νέα πορτοφόλια με άλλες δυνατότητες κλπ, άλλη διεύθυνση από εκεί αναγκαστικά.Θα μου πεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις και τα νέα πορτοφόλια, αλλά ίσως σε μερικές περιπτώσεις να χρειαστεί.Άλλη διεύθυνση σε κάθε ανταλλακτήριο για να τα στείλεις.Θα φτάσεις κάποια στιγμή στο σημείο που θα έχεις κοτσιλιές κοτσιλιές παντού και θα πληρώνεις προμήθειες για να μεταφέρεις τα νομίσματα σαν τη γάτα με τα γατιά.

Δεν ξέρω, προσωπικά αυτό με κουράζει αρκετά.Θα προτιμούσα να υπήρχε ένα πορτοφόλι να μπορείς να του βάλεις τις ήδη υπάρχουσες διευθύνσεις σου και να "φορτώνει" τα πάντα από εκεί.Δεν γνωρίζω εάν γίνεται τεχνικά (υποψιάζομαι πως όχι), αλλά πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια.

Οι διευθυνσεις του ανταλλακτηριου δεν ειναι δικες σου. Ειναι του ανταλλακτηριου και τις εχουν συνδεσει με το λογιαριασμο σου ωστε οταν γινεται πληρωμη εκει να σου πιστωνεται το αντιστοιχο ποσο.

Οποτε ειναι αδυνατο να τις ελεγχεις σε δικο σου wallet.

Απο κει και περα αυτο που κανω εγω ειναι:

Λιγες διευθυνσεις (και μια αρκει) για κινηση. Δηλαδη για μικροποσα να με πληρωνουν η να πληρωνω οτιδηποτε. Ειχα διαφορες μικροδιευθυνσεις καποτε απο δω κι εκει και τις εκανα ολες import στο electrum.

Καποιες διευθυνσεις σε ξεχωριστο wallet (παλι elecrum χρησιμοποιω αλλα φορτωνω αλλο wallet file) οπου μονο στελνω σε λιγες συναλλαγες μεγαλα ποσα, για αποθυκευση μακρας διαρκειας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...