Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το nicehash είναι πανεύκολο, κατεβάζεις το πρόγραμμα, βάζεις το wallet ID σου και αφού κανεις benchmark τους αλγοριθμους το αφήνεις να κάνει την δουλειά του, πληρώνει κατευθείαν σε BTC οποτε δεν χρειάζεται να μπλέξεις με μετατροπές και αλλα διαφορα. Είναι ο πιο foolproof τρόπος να κανεις mine. Κατέβασα και την καινούργια έκδοση από το νέο site τους και είναι κάπως έτσι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτο ειχα απορια, δλδ πληρωνει κατευθειαν σε BTC απλα βαζεις το address του Wallet που θες και στα στελνει εκει περα,μετα απο καποιο συγκρεκριμενο αριθμο BTC or? Πχ τα 0.07Ε που μου εχω στο site του Nicehash δεν μου δειχνει τιποτα στο address που εβαλα απο Coinbase,ειναι 0 ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Bitcoin wallet εβαλα απο το Coinbase,είναι καλύτερα να έχω κανονικό wallet για Windows ή είναι το ίδιο? Κανονικό wallet γιά windows με 120 GB blockchain; Ανατρίχιασα Αλλά θα μου πεις και το blockchain του monero που έχω τοπικά και με πολύ λιγότερες συναλλαγές να το βαραίνουν δεν ξεπέρασε τα 10 GB; Θεωρητικά το τοπικό πορτοφόλι είναι η απόλυτη λύση, αλλά τα πορτοφόλια στο δίκτυο τύπου blockchain.info και Coinbase δεν φαίνεται να υστερούν. Ίσως αν έχεις καμιά 100αριά BTC και παραπάνω, μπορεί να μην κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια Εκτός κι αν καμιά 200αριά χιλιάδες ευρώ δεν έχουν και μεγάλη σημασία για σένα. Θεώρησε την απάντηση αυτή λίγο χιουμοριστική. Δεν μαζεύω BTC. Έχω monero, ARK, Decred και κάτι άλλα ψιλά σε τοπικά πορτοφόλια. Περιστασιακά δημιουργώ λογαριασμούς για φίλους στα blockchain.info και Coinbase για να τους στείλω BTC από τον λογαριασμό μου στο poloniex ή το bittrex με σκοπό να τα μετατρέψουν άμεσα σε ευρώ. Ακόμα και οι διευθύνσεις μου στο poloniex και το bittrex είναι αξιόπιστες για μένα εδώ και πάνω για 3 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτο ειχα απορια, δλδ πληρωνει κατευθειαν σε BTC απλα βαζεις το address του Wallet που θες και στα στελνει εκει περα,μετα απο καποιο συγκρεκριμενο αριθμο BTC or? Πχ τα 0.07Ε που μου εχω στο site του Nicehash δεν μου δειχνει τιποτα στο address που εβαλα απο Coinbase,ειναι 0 ακομα. 0.01+ BTC payments σε εξωτερικά wallet: https://www.nicehash.com/index.jsp?p=faq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστώ για τη δοκιμή Prospector. Μπορείς να μου πεις ποιο μοντέλο έχεις εσύ; Κυρίως το ρωτάω για να δω τι διαθεσιμότητα παίζει εδώ που είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Θεωρητικά το τοπικό πορτοφόλι είναι η απόλυτη λύση, αλλά τα πορτοφόλια στο δίκτυο τύπου blockchain.info και Coinbase δεν φαίνεται να υστερούν. Ίσως αν έχεις καμιά 100αριά BTC και παραπάνω, μπορεί να μην κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια Εκτός κι αν καμιά 200αριά χιλιάδες ευρώ δεν έχουν και μεγάλη σημασία για σένα. Μα blockchain.info και coinbase ??? Δοκιμασε το electrum wallet. Ειναι το απολυτο light wallet. Εχεις πληρη ελεγχο των κλειδιων και της συμπεριφορας του. Θες import/creatre με private key? με σειρα απο λεξεις? τα εχει. Θες signing? να χρησιμοποιεις change addresses η οχι? Replace by fee? Δεν εχω βρει καλυτερο. Και απ'οτι ειδα κυκλοφορει και εκδοση για litecoin, αν ποτε αποκτησω καποιο ποσο εκει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μα blockchain.info και coinbase ??? Δοκιμασε το electrum wallet. Ειναι το απολυτο light wallet. Εχεις πληρη ελεγχο των κλειδιων και της συμπεριφορας του. Θες import/creatre με private key? με σειρα απο λεξεις? τα εχει. Θες signing? να χρησιμοποιεις change addresses η οχι? Replace by fee? Δεν εχω βρει καλυτερο. Και απ'οτι ειδα κυκλοφορει και εκδοση για litecoin, αν ποτε αποκτησω καποιο ποσο εκει Ναι έχεις δίκιο, αλλά όπως είπα καλύτερα να το πάρει χιουμοριστικά. Δεν έχω γνώση των wallets για bitcoin Περιστασιακά χρησιμοποιώ bitcoin για μεταφορά πόρων. Στοχεύω σε νομίσματα που θα ανεβάσουν την τιμή τους σε σχέση με αυτό, και αν ανεβάσει κι αυτό την τιμή του είναι η απόλυτη επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 0.01+ BTC payments σε εξωτερικά wallet: https://www.nicehash.com/index.jsp?p=faq Στα 25Ε δλδ,gg. Σε ευχαριστώ για τη δοκιμή Prospector. Μπορείς να μου πεις ποιο μοντέλο έχεις εσύ; Κυρίως το ρωτάω για να δω τι διαθεσιμότητα παίζει εδώ που είμαι. Tην Zotac Extreme Amp εχω αλλα απο οσο εψαξα δεν φαινεται να παιζει ρολο το μοντελο ακομα και το πιο φθηνο να παρει καποιος, διοτι ολες παιρνουν +600 στο memory clock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ναι έχεις δίκιο, αλλά όπως είπα καλύτερα να το πάρει χιουμοριστικά. Δεν έχω γνώση των wallets για bitcoin Περιστασιακά χρησιμοποιώ bitcoin για μεταφορά πόρων. ahristos vs check2fire - Οι δυο διαφορετικες οψεις του νομισματος (pun intended ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά παιδιά!Σήμερα ήρθανε κάτι κύριοι από την ΔΕΗ και μου φέρανε μπαλόνια και τούρτες!Μου είπανε σε ευχαριστούμε παρα πολύ και μετά τραγουδούσανε και χορευανε μαζί μου.Δε καταλαβα όμως γιατί ?Ξέρετε εσείς τίποτα? 1 μήνα μετά που άπο τότε που άρχισα το mining ήρθανε πάντως.Ξέρετε γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά παιδιά!Σήμερα ήρθανε κάτι κύριοι από την ΔΕΗ και μου φέρανε μπαλόνια και τούρτες!Μου είπανε σε ευχαριστούμε παρα πολύ και μετά τραγουδούσανε και χορευανε μαζί μου.Δε καταλαβα όμως γιατί ?Ξέρετε εσείς τίποτα? 1 μήνα μετά που άπο τότε που άρχισα το mining ήρθανε πάντως.Ξέρετε γιατί? trol, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 trol, σωστα; Πλάκα κάνω εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά τον σταθερό της υπογραφής μου θα άξιζε τον κόπο να τον βάλω στο παιχνίδι? Αν ναι δώστε παρακαλώ 1-2 οδηγούς να ρίξω καμιά ανάγνωση ή καμιά κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά τον σταθερό της υπογραφής μου θα άξιζε τον κόπο να τον βάλω στο παιχνίδι? Αν ναι δώστε παρακαλώ 1-2 οδηγούς να ρίξω καμιά ανάγνωση ή καμιά κατεύθυνση. Μπα όχι Εγώ με 4x RX 470 βγάζω ~400eu καθαρά atm με Nicehash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) akυρο λαθος Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από tok7water Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα