Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για να κάνεις την "εξαργύρωση" των νομισμάτων αυτών στις συμβατικές ισοτιμίες, οι διάφορες σελίδες ανταλλαγής τι ζητάνε;Πχ ταυτότητες, διευθύνσεις διασταυρωμένες από επίσημα έγγραφα, λογαριασμούς τραπεζών κλπ;Υπάρχει κάπου κάποιος μπούσουλας να κοιτάξουμε;
criminal87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ναι ρωτα τον prospector...εγω τα εβαλα σε εναν φιλο μου και πηγαν στην τραπεζα...θα κανω και εγω σε λιγο καιρο...νομιζω αυτα που ειπες θελουν να στειλεις 1
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 χμμ κοιτα που θα με κανετε να ασχοληθω.εχω και σημειο για 'δωρεαν' ρευμα 3
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για να κάνεις την "εξαργύρωση" των νομισμάτων αυτών στις συμβατικές ισοτιμίες, οι διάφορες σελίδες ανταλλαγής τι ζητάνε;Πχ ταυτότητες, διευθύνσεις διασταυρωμένες από επίσημα έγγραφα, λογαριασμούς τραπεζών κλπ;Υπάρχει κάπου κάποιος μπούσουλας να κοιτάξουμε; Θα χρειαστείς σίγουρα ταυτότητα (καινούριου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο εν ισχύ και λογαριασμό από τράπεζα (πχ από χρεωστική/πιστωτική που αναφέρει όνομα κ διεύθυνση). Είναι στάνταρ αυτά για οτιδήποτε παρόμοιο (πχ λογ. σε χρηματιστηριακή, forex κτλ). 1
Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον επειδη λεω να ξεκινησω και εγω στο Rabbit οποιο καλο παιδι εχει ορεξη να βοηθησει ας μου στελει ενα μηνυμα με ενα τηλεφωνο(να τον παρω εγω) γιατι ειναι πολλα για αρχη μην κανω καμια βλακεια....
Blazz0r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στο bitcoin-central θέλει 2 έγγραφα ταυτοποίησης έτσι? Δύο ανάμεσα σε ταυτότητα - διαβατήριο - δίπλωμα. Δηλαδή πρέπει να βγάλω διαβατήριο ή να παίξω με άλλο site που θέλει μόνο ταυτότητα. Νομίζω πάντως πως σαν το bitcoin-central για ευρώ δεν έχει τόσο καλό. Αν έχετε υπ' όψην σας κανένα άλλο πείτε.
Ashmadia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Την γκινια μου μεσα, εχασα τα 2/3 των doge που ειχα μαζεψει λογω αμελειας να κανω 2 τουλαχιστον backups του wallet.dat. Το αντεγραψα απο το usb, εκανα την πατατα, εγινε corrupted και παπαλα. Αν γνωριζει κανεις καποιον τροπο να επαναφερω το αρχειο στο stick (υποψιν δεν το εκανα delete αλλα cut- 2/2 το ζωον) ή να μπορω να επιστρεψω τα coins με τον κωδικο που εβαλα για encryption, ελευθερα. Ξεχασα να γραψω, μπορει να μην εχω το wallet.dat αλλα εχω ενα wallet.bak που δημιουργησε αυτοματα, το οποιο κανοντας το .dat, παλι corrupted βγαινει.
The__Blade Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Την γκινια μου μεσα, εχασα τα 2/3 των doge που ειχα μαζεψει λογω αμελειας να κανω 2 τουλαχιστον backups του wallet.dat. Το αντεγραψα απο το usb, εκανα την πατατα, εγινε corrupted και παπαλα. Αν γνωριζει κανεις καποιον τροπο να επαναφερω το αρχειο στο stick (υποψιν δεν το εκανα delete αλλα cut- 2/2 το ζωον) ή να μπορω να επιστρεψω τα coins με τον κωδικο που εβαλα για encryption, ελευθερα. Ξεχασα να γραψω, μπορει να μην εχω το wallet.dat αλλα εχω ενα wallet.bak που δημιουργησε αυτοματα, το οποιο κανοντας το .dat, παλι corrupted βγαινει. Δεν ξέρω πως μπορείς να το σώσεις, ας βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Απλά όπως έχω πει και στον οδηγό ΠΡΟΣΟΧΗ στα πορτοφόλια σας!!!
Blazz0r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες έκανα ένα chart για να υπολογίζω χρεώσεις ΔΕΗ και το έκανα πιο γενικό τελικά οπότε είπα να το βάλω και εδώ: Υπολογισμός Χρώσεων Δ.Ε.Η. Δεν περιλαμβάνει κοινωνικό τιμολόγιο, ίσως το βάλω και αυτό κάποτε. Το chart είναι editable αν αρχίσουν οι τρολλιές και τα delete θα το κάνω μόνο για ανάγνωση και όποιος θέλει το κατεβάζει και το δουλεύει (ή το βάζει στο google drive του). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε την κατανάλωση της κάρτας γραφικών που έχετε σε watt στο πρώτο cell. Επίσης αν δεν έχετε νυχτερινό τιμολόγιο γράφετε 24 στο Ώρες λειτουργίας με πρωινό τιμολόγιο και 0 στο Ώρες λειτουργίας με βραδυνό τιμολόγιο. Αν έχετε νυχτερινό γράφετε 16 και 8 αντίστοιχα. Δηλαδή γράφετε τα τρία πρώτα κελιά της γραμμής. Έχω ήδη βάλει την τιμή της kWh για κάθε κλάση (μπλέ κουτάκι για νυχτερινό τιμολόγιο, κίτρινο για απλό). Edit: Αν δεν σας φτάνει ο χώρος φτιάξτε νεα lines και για τα κελιά που είναι μεταβλητά σύρτε τα απο πάνω (ή διαγράψτε τα παλιά - εκτός απο τις δύο πρώτες γραμμές). Τα λέω για τους μη familiar με το spreadsheet Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2014 από Blazz0r 5
The__Blade Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες έκανα ένα chart για να υπολογίζω χρεώσεις ΔΕΗ και το έκανα πιο γενικό τελικά οπότε είπα να το βάλω και εδώ: Υπολογισμός Χρώσεων Δ.Ε.Η. Δεν περιλαμβάνει κοινωνικό τιμολόγιο, ίσως το βάλω και αυτό κάποτε. Το chart είναι editable αν αρχίσουν οι τρολλιές και τα delete θα το κάνω μόνο για ανάγνωση και όποιος θέλει το κατεβάζει και το δουλεύει (ή το βάζει στο google drive του). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε την κατανάλωση της κάρτας γραφικών που έχετε σε watt στο πρώτο cell. Επίσης αν δεν έχετε νυχτερινό τιμολόγιο γράφετε 24 στο Ώρες πρωί και 0 στο Ώρες βράδυ. Αν έχετε νυχτερινό γράφετε 16 και 8 αντίστοιχα. Δηλαδή γράφετε τα τρία πρώτα κελιά της γραμμής. Έχω ήδη βάλει την τιμή της kWh για κάθε κλάση (μπλέ κουτάκι για νυχτερινό τιμολόγιο, κίτρινο για απλό). Edit: Αν δεν σας φτάνει ο χώρος φτιάξτε νεα lines και για τα κελιά που είναι μεταβλητά σύρτε τα απο πάνω. Τα λέω για τους μη familiar με το spreadsheet Αν είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι σωστό να ζητήσω να προστεθεί στην πρώτη σελίδα, αλλά να το κάνεις lock (ή μια locked version) ώστε να αποφύγουμε τα "προβλήματα"
Blazz0r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι σωστό να ζητήσω να προστεθεί στην πρώτη σελίδα, αλλά να το κάνεις lock (ή μια locked version) ώστε να αποφύγουμε τα "προβλήματα" Δεν νομίζω να μπορώ να το κλειδώσω παραπάνω και να δώσω και πρόσβαση επεξεργασίας. Η άλλη επιλογή είναι να στέλνω invites αλλά πρέπει να έχει ο κόσμος gmail account και εγώ να έχω το νου μου να στέλνω invites. Αν θες μπορώ να βάλω ένα public μη επεξεργάσιμο αλλά πιστεύω ότι η δυνατότητα επεξεργασίας είναι χρήσιμη. Και νομίζω σωστά είναι ναι. Μπορεί να τα ελέγξει όποιος θέλει από τον τύπο του κελιού με το ημερήσιο κόστος. Το ίδιο κελί είναι παντού αντιγραμμένο. Η λογική είναι οτι υπάρχουν χρεώσεις μόνο για πρωί, χρεώσεις μόνο για βράδυ και μεικτές. Με αυτή την σειρά τις υπολογίζω στον τύπο. Edit: Είχε ένα λάθος ανάμεσα στα τέλη ρυπών και στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, το διόρθωσα τώρα. Δεν αλλάζει τίποτα δραματικό, αλλά είναι σωστό τώρα.
The__Blade Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να μπορώ να το κλειδώσω παραπάνω και να δώσω και πρόσβαση επεξεργασίας. Η άλλη επιλογή είναι να στέλνω invites αλλά πρέπει να έχει ο κόσμος gmail account και εγώ να έχω το νου μου να στέλνω invites. Αν θες μπορώ να βάλω ένα public μη επεξεργάσιμο αλλά πιστεύω ότι η δυνατότητα επεξεργασίας είναι χρήσιμη. Και νομίζω σωστά είναι ναι. Μπορεί να τα ελέγξει όποιος θέλει από τον τύπο του κελιού με το ημερήσιο κόστος. Το ίδιο κελί είναι παντού αντιγραμμένο. Η λογική είναι οτι υπάρχουν χρεώσεις μόνο για πρωί, χρεώσεις μόνο για βράδυ και μεικτές. Με αυτή την σειρά τις υπολογίζω στον τύπο. Edit: Είχε ένα λάθος ανάμεσα στα τέλη ρυπών και στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, το διόρθωσα τώρα. Δεν αλλάζει τίποτα δραματικό, αλλά είναι σωστό τώρα. οκ θα ζητήσω αύριο να μπει ως έχει!
Blazz0r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 οκ θα ζητήσω αύριο να μπει ως έχει! Οκ. Πρόσθεσα και μία επαλήθευση για κάθε κλάση. Βάζετε τις kWh του λογαριασμού και το ποσό που θα σας βγάλει πρέπει να είναι σχεδόν ίδιο με το ποσό που χρεωθήκατε για ρεύμα χωρίς ΦΠΑ. Προσέξτε όμως, για να κάνετε σωστή επαλήθευση πρέπει να ξέρετε να διαβάζετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Δηλαδή δεν λαμβάνουμε υπ' όψιν τις αφαιρέσεις από τα έναντι, όπως και κάθε άλλου είδους πάγια που είναι άσχετα με τις kWh. Κοιτάμε δηλαδή μόνο τα του ρεύματος. Επίσης τα τέλη ρύπων (Ε.Ε.Τ.Α) πρέπει να ελεγχθούν από το λογαριασμό γιατί μάλλον είναι διαφορετικά από πόλη σε πόλη. Αν ο λογαριασμός δεν γράφει την χρέωση ανά kWh διαιρέστε την τιμή του ΕΕΤΑ με της kWh για να βρείτε την χρέωση και αντικαταστήστε την με την χρέωση του spreadsheet.
bonorov Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια ειναι λιγο θεμα το ρευμα.Λιγο προσοχη ειδικα σε αυτους που εχουν ουτως η αλλως μεγαλους λογαριασμους ηδη.Μην μεινουμε και χωρις ρευμα
johnyblack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά μια σύντομη ερώτηση: επηρεάζει πολύ τα kh/s αν σε σύστημα με 3 gpus οι 2 τελευταίες τρέχουν σε θύρες με x8 και x4 ταχύτητες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα