Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Επιτελους σιγα σιγα θυμαμαι τα παλια.. Με 1070 επειτα απο πολυ ψαξιμο,Drivers και tweaks καταφερα με claymore 32.5Mh/s στο ETH,με +650 memory 75% power. Σε λιγες ωρες ολα αυτα που εμαθα για να φτασω τοσο. Spartan ποιον Miner χρησιμοποιησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 NiceHash μιας και επιλεγει το πιο κερδοφόρο νόμισμα να κάνει mine on the fly και πληρώνει σε BTC. Έχει ένα κόστος 2%, το οποιο είναι λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Α κατάλαβα,ωραίος. Δεν ξέρω αν αξίζει το on the fly να σε βάζει σε όποιο συμφέρει. Και αν σε βάλει πολλές ώρες σε πεθαμενο γενικά coin? Δεν ξέρω ρωτάω ε. Δεν είναι καλύτερα να αφήνεις Zen και να το ξεχνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Α κατάλαβα,ωραίος. Δεν ξέρω αν αξίζει το on the fly να σε βάζει σε όποιο συμφέρει. Και αν σε βάλει πολλές ώρες σε πεθαμενο γενικά coin? Δεν ξέρω ρωτάω ε. Δεν είναι καλύτερα να αφήνεις Zen και να το ξεχνας? Μπορείς να διαλέξεις ποια από τα coin θες κάνει mine, και διαλέγει το πιο profitable από αυτά: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έτσι μάλιστα! Καλή φάση. Ελπίζω να έχεις κλείσει τα Cuda P states απο inspector. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έτσι μάλιστα! Καλή φάση. Ελπίζω να έχεις κλείσει τα Cuda P states απο inspector. Επειδή έχω custom curve + undervolt από afterburner αν παίξω με inspector τρώει φρίκη για κάποιο λόγο, αυτό που έκανα για τις μνήμες είναι απλά έβαλα +800 (κανονικά + 300) για να κάνω offset το drop αντί να κλείσω τα pstates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Α κατάλαβα,ωραίος. Δεν ξέρω αν αξίζει το on the fly να σε βάζει σε όποιο συμφέρει. Και αν σε βάλει πολλές ώρες σε πεθαμενο γενικά coin? Δεν ξέρω ρωτάω ε. Δεν είναι καλύτερα να αφήνεις Zen και να το ξεχνας? Στο nicehash πουλάς ισχύ οπότε κάποιος σε πληρώνει για να mine το Χ/Ψ/Ω οπότε δεν σε νοιάζει τι coin θα βγάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Prospector8 μπορείς να τρέξεις zcash να μας πεις αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Outlawgr69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μάγκες καλησπέρα. Έχει ασχοληθεί κανείς με decred mining ? Δε βγάζω άκρη ούτε με το gominer ούτε με το cgminer . Κάπου εκεί στα αρχεία .conf το χάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Απ'οσο ξερω, το decred mining εχει χαντακωθει απο ενα miner (νομιζω claymore) που κανει dual mining eth και decred ταυτοχρονα. Το καταφερνει επειδη το ενα ειναι memory intensive και το αλλο gpu intensive. Βεβαια τις σκιζει τις καρτες. Νομιζω ειναι και AMD only. Τελος παντως, αν δεν εχει αλλαξει κατι προσφατα, λογω και του price bump που εχει παρει το decred, το difficulty θα πρεπει να το κανει unprofitable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Outlawgr69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ναι και γω αυτον τον miner χρησιμοποιω μεσω του nicehash , claymore dual ether kai decred . Αλλα το nicehash τα πουλαει αυτοματα σε buyers και στα στελνει σε btc . Θελω να μαζεψω καποια decred coins και να τα κρατησω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μπορεις τοτε να γραφτεις σε ether και decred pools αντι για nicehash. H ακομα και να τα στελνεις σε ανταλλακτηριο ωστε να αγοραζεις την καταλληλη στιγμη οταν ενα απο τα δυο ειναι σε χαμηλη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 για να τα κανετε ευρω η πατε σε λυσεις bitcoin cards οπως το cryptopay η πατε σε ανταλλακτηριο οπου μετα απο εξαργυρωση σε ευρω τα στελνετε με εμβασμα στην τραπεζα σας.εγω δοκιμαζω τωρα την leupay γραφτηκα και παρηγγειλα καρτα και μαλλον αυτή η καρτα θα υποστηριζει πληρωμες σε δεκο.για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο όμως μην στελνετε εμβάσματα στην ελλαδα σε ελληνικες τράπεζες. το nicehash είναι ξεκουραστο μεν μιας και πληρωνει σε bitcoin αλλα εχει οριο πληρωμης πανω από 0.01.σαν να μην φτανει αυτό εχει εξοδα 4% όταν σε πληρωνει.ευκολια αλλα χανεις!καλυτερα κοφτε zcash h ethereum και να τα πουλατε στο poloniex που εχει χαμηλα fee στην αναληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 κανετε bitcoin τα πουλατε στο local bitcoin με πληρωμη σε paypal (εχει ενα fee αλλα ειναι σχετικα μικρο) απο το paypal τα περνατε σε τραπεζα σας σε μια ημερα χωρις χρεωση αρκει να ειναι verified. οσον αφορα το fee του παυπαλ sto localbitcoins παιζει να τα δωσετε και σε καλυτερη τιμη απο οτι στα ανταλλακτηρια. σε usd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ποσο εύκολο είναι το Nicehash. Δεν εχω βρει που γράφει ποιο coin φαρμαρει εκείνη τη στιγμή αλλα θα βρω την ακρη. Λογικά το Sols/s είναι του Zcoin λογικα οπότε εκει μου δείχνει 471-475 Sols/s,το οποίο μου φαίνεται λίγο πολυ σε σύγκριση με άλλες 1070 που είδα όπου ήταν 450-460max. Total power γραφει 158W για 5.5-6€ per day. Bitcoin wallet εβαλα απο το Coinbase,είναι καλύτερα να έχω κανονικό wallet για Windows ή είναι το ίδιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα