dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ότι θα κάνω αναβάθμιση είναι σίγουρο, απλά πχ είδα ότι οι Mini της Zotac που είναι οι φθηνότερες έχουν πολλή χαμηλότερη απόδοση, κάτω από 400. Τα 60 w μόνο για την κάρτα λέω, όχι για όλο το σύστημα. Θα κοιτάξω για το link και θα το βάλω εδώ. Λάθος μου, στην 1060 αναφέρονται. Δείτε πάντως τα παρακάτω λινκ έχουν ωραίες πληροφορίες. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1901824.100 http://proudminers.com/tools.html https://en.wikibooks.org/wiki/ZCash_mining_GPU_Comparison Πάντως από τη δική μου κατανάλωση 200-210 που παίζω θα είναι καλύτερα. Ειδικά αμα κάνεις και ένα undervolt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εγω που έχω 0.16 ρευμα πόσο θα μου ερχεται ο λογαριασμος κάθε μηνα με την RAndeon hd7950 ,cpu fx8320,τροφοδοτικο 650watt? Δεν έχει σχέση με το πόσο μεγάλο τροφοδοτικό έχεις, αλλά με το πόσο ρεύμα καταναλώνει το τροφοδοτικό.Χωρίς να μπορώ να ξέρω πόσο θα καίει το σύστημά σου, υπολογίζω κάπου στα 300-330watt κατά το mining, με βάση την εμπειρία μου από το hardware που έχει περάσει από τα χέρια μου.Οπότε υπολογίζοντας με βάση τα 330 πες, 330/1000=0,33kw/h=0,33kwh*24=7,92kwh ανά ημέρα, 8 πες στρογγυλά.8*0,16=1,28*31=39,68. Πες χονδρικά 35 με 40€ δηλαδή για 24/24 και 330w μέση στιγμιαία κατανάλωση.Με την προϋπόθεση ότι το 0,16 είναι τελικό με όλες τις επιβαρύνσεις και όχι η αρχική τιμή της κιλοβατώρας.... Ότι θα κάνω αναβάθμιση είναι σίγουρο, απλά πχ είδα ότι οι Mini της Zotac που είναι οι φθηνότερες έχουν πολλή χαμηλότερη απόδοση, κάτω από 400. Τα 60 w μόνο για την κάρτα λέω, όχι για όλο το σύστημα. Θα κοιτάξω για το link και θα το βάλω εδώ. Εάν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια και μπορείς να αντέξεις οικονομικά την 1070, θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις αλλού.Είναι δυνατή για σκάψιμο...Για τα 60w για κάρτα λέω προφανώς κι εγώ μόνο.Αλλά και πάλι μου φαίνονται λίγα.Τουλάχιστον για πραγματική κατανάλωση.Πιστεύω δηλαδή ότι είναι η ένδειξη του gpuz αυτά τα 60w και όχι από μετρητή στην πρίζα.Κι εμένα υποτίθεται 75w μου καίει τώρα με βάση το gpuz, αλλά στην πράξη καίει 105-110 μόνη της.Όπως και να έχει βέβαια, όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, κολοκύθια κατανάλωση είναι και 70 να καίει και 100.Είναι πολύ χαμηλές καταναλώσεις.Η κάρτα αυτή μπορεί να σου βγάλει 5€ τη μέρα στο zec αυτή τη στιγμή.Ε ας είναι και 4,90 στην τελική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Χαχα. Ακριβώς έτσι είναι. Σκέψου με ρολόι στα 1000 με την 280x και με λίγo undervolt, τρώει πάνω από 150 w κάτι που είναι το μέγιστο στην 1070. Και από απόδοση δεν είναι κακή αλλά μιλάμε για 2 ευρώ την ημέρα στην καλύτερη. Απλά θέλω την καλύτερη δυνατή υλοποίηση κυρίως από πλευράς ψύξης και κατανάλωσης ρεύματος και έχω δει πως η jetstream είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis295 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 καλησπερα ξερει καποιος που και πως γινεται εξαργυρωση ethering? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σε ευρώ θέλεις να τα μετατρέψεις; Φαντάζομαι εννοείς ethereum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 εχω φτιαξει ενα μικρο ριγκ με αλουμινενιο πλαισιο 3 παλιες καρτες r7260x asus 2gb.το λειτουργω με το ethos και κοβω zcash στο flypool.ταχυτητα και οι 3 μαζι 300 sol/s με μολις 215 βαττ ολο το συστημα.για καρτες r7,r9 hdxxxx η καλυτερη ρυθμηση για gpu είναι στα 870 mhz.για την μνημη αν εχει xynix sta 1500 είναι καλα.αυτα για να εχει χαμηλη καταναλωση.ειχα σκεφτει κι εγω για NVidia μιας και είναι πιο αποδοτικες από ότι βλεπω σε καταναλωση και αποδοση αλλα με κερδισαν οι amd επειδή δουλευουν με το ethos.οι NVidia προς το παρων θελουν windows και αρκετη ραμ 4γιγα και πανω ενώ το ethos πιανει 380 mb από τα 2gb που εχει.θα φτιαξω κι ένα με NVidia στο μελλον. gtx 1060=120 watt tdp gtx1070=150 watt tdp https://www.techpowerup.com/gpudb/2862/geforce-gtx-1060-6-gb https://www.techpowerup.com/gpudb/2840/geforce-gtx-1070 με το ccminer alexis πρεπει να εχουν μεγαλη αποδοση σε όλα τα νομισματα. γιαυτους που θελουν να μιναρουν και να δουλευουν ταυτόχρονα τον υπολογιστη εχω την εντυπωση ότι οι NVidia κολανε τον υπολογιστη όταν κανεις mining εκτος αν κοβεις με ccminer και βαλεις χαμηλο intensity.με EWBF MINER για zcash πιστευω θα κολαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, έχω μια R9 Fury με HBM μνήμη 4GB. Σκεφτόμουν πιο πολύ για πλάκα να ασχοληθω με mining ethereum. Αξίζει έστω και λίγο τον χρονο που θα ξοδεψω να το στησω? Εχω γνωσεις απο pc οποτε δεν θα ειναι μεγαλο παλουκι αλλα οπως και να χει θελει ψαξιμο για να δω τι παιζει με pools,wallets, ισοτιμιες μεταξυ coins κτλ. Δηλαδή 2€-3€ τα βγάζει την μέρα? (Με τις τωρινές ισοτιμίες παντα). Το συστημα είναι το βασικό μου και μπορεί να κανει mining όσο δεν το χρησιμοποιώ. Έχω εναν 4790Κ σε νερό και ενα 750w G2 EVGA τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γύρω στα $4,5-$5,5; Αν δουλεύει 24ώρες το 24ώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis295 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σε ευρώ θέλεις να τα μετατρέψεις; Φαντάζομαι εννοείς ethereum. ναι σε ευρω απο ethereum εχω ακουσει μονο σε ξενο κρατος γινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γύρω στα $4,5-$5,5; Αν δουλεύει 24ώρες το 24ώρο.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάπου εκεί το υπολόγιζαν και εγώ.Η διαδικασία μετατροπής των ETH-zcash σε $ η € είναι εύκολη? Αξίζει για τέτοια μικροποσα? Φαντάζομαι στο τέλος θα καταλήξουν στο PayPal μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν ευρώ. Από όσο γνωρίζω αλλά καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που έχει κάνει, πρέπει σε κάποιο μεσάζοντα τύπου kraken να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό. Εγώ πχ περιμένω ένα μήνα τώρα και ακόμα δεν εγκρίθηκε. Μια άλλη πιο εύκολη επιλογή θεωρώ είναι να βγάλεις μια κάρτα visa uquid με 17 δολάρια, χωρίς να συνδέσεις λογαριασμούς και άλλα τέτοια. Πετάς μέσα το νόμισμα, πας σε ένα οποιοδήποτε ATM και σηκώνεις ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν ευρώ. Από όσο γνωρίζω αλλά καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που έχει κάνει, πρέπει σε κάποιο μεσάζοντα τύπου kraken να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό. Εγώ πχ περιμένω ένα μήνα τώρα και ακόμα δεν εγκρίθηκε. Μια άλλη πιο εύκολη επιλογή θεωρώ είναι να βγάλεις μια κάρτα visa uquid με 17 δολάρια, χωρίς να συνδέσεις λογαριασμούς και άλλα τέτοια. Πετάς μέσα το νόμισμα, πας σε ένα οποιοδήποτε ATM και σηκώνεις ευρώ. Αν σε αυτον τον μήνα που περιμένεις η ισοτιμία πεσει πολύ, εσύ θα βγεις χαμενος. Δεν υπάρχει κάποιος τροπος να κανεις άμεσα μετατροπή σε ευρώ η εστω δολλάρια? PayPal δεν μπορείς να συνδέσεις με kraken? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με το kraken δε νομίζω να μπορείς να συνδέσεις PayPal. Κανονικά δεν παίρνει τόσο η επιβεβαίωση αλλά τελευταία λένε έχουν πολλές αιτήσεις. Η visa της uquid όμως σου έρχεται σπίτι πολύ πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Χμμ μπορώ να αγοράσω έγω τίποτα άμα θέλει κανείς PP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με 1080 Ti, την έχω στα 0.800mv και 1700 core clock και καίει 160 watt και βγάζει από 7-9 ευρώ την ημερα στο nicehash. Zcash (lyra2rev) 61 MH/s, Equihash 640 Sols/s, το eth δεν είναι τόσο efficient στις Nvidia όσο zcash/excavator. Σε αυτή την τάση δεν περνάει 57 βαθμούς η GPU. Clocks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα