sacracer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 σε ποιο ποολ και με ποιο μινερ θελεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ποιο είναι το καλύτερο pool? Πρώτη φορά θα εγγραφω σε pool.Επίσης miner ποιο είναι το καλύτερο επικερδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πηγαινε γραψου στο https://bitcointalk.org/ Και ρωτα στο alternate cryptocurrencies - mining Πολυ πιο ευκολο να βρεις απαντησεις εκει. Με Etherium mining δεν εχω ασχοληθει καθολου γιατι με τις nvidia που εχω δε συμφερει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ποιο είναι το καλύτερο pool? Πρώτη φορά θα εγγραφω σε pool.Επίσης miner ποιο είναι το καλύτερο επικερδες? με τι καρτες θελεις να σκαψεις και σε τι νομισμα να σου πουμε Pool. και με τι λειτουργικο εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ποσο είναι η τιμή της κιλοβατωρας στην Ελλάδα? 0.13 ή 0.54? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αναλογα με την κλιμακα που εισαι, αλλα και στη χαμηλοτερη ακομα (χωρις νυχτερινο ομως) κατω απο 0.2 τελικη με φορους και εξτρα χρεωσεις δεν πεφτεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδιά κάνει κάποιος mining Zcash με 1070 να μας πει περίπου τι hashrate έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θα δοκιμασω αυριο για πλακα ποσο θα φτασει μια 1070,λιγο απο αυτα που εχω διαβασει για να εχουμε πανω απο 30mh/s πρεπει να εχουμε τον ντραηβερ 382.05, με windows 10 creators update, max perfomance sto nvidia control panel και φυσικα οσο πιο πολυ oc γινεται το memory clock σου. Παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω εγω,α και κατι διαβαζα οτι ειναι καλο το claymore cuda version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θα σου ήμουν υπόχρεος αν δοκίμαζες, γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω μια 1070 Jetstream σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ποιο είναι το καλύτερο pool? Πρώτη φορά θα εγγραφω σε pool.Επίσης miner ποιο είναι το καλύτερο επικερδες? Δεν υπάρχει καλύτερο για όλους.Όπως σε όλα έτσι και στα pool περιπτωσιολογικά κρίνονται όλα.Εξαρτάται από το κάθε πότε θέλεις payout, σε πόσο μεγάλο pool θέλεις να πας κλπ.Σε γενικές γραμμές σε όποιο από τα γνωστά που θα σου βγάλει το google και να πας, θεωρώ ότι δεν έχεις να περιμένεις σοβαρές διαφορές.Δες ποιό σε βολεύει περισσότερο τον ίδιο και διάλεξε. Ποσο είναι η τιμή της κιλοβατωρας στην Ελλάδα? 0.13 ή 0.54? Είχα υπολογίσει πέρισυ ακριβώς το κόστος για ΔΕΗ πάντα, τόσο για ημερήσια όσο και για νυχτερινή χρέωση.Θυμάμαι ότι για κατανάλωση 2000-3000kwh, η χρέωση ανά kwh με όλες τις επιβαρύνσεις συνυπολογισμένες (και του ΦΠΑ με 24% συντελεστή) ήταν στα 0,22 και κάτι πολύ ψιλά και για πάνω από 3000 kwh ήταν στα 0,2275.Πες δηλαδή 22 και 23 λεπτά αντίστοιχα. Η νυχτερινή χρέωση ήταν 0,115 αν θυμάμαι καλά ανεξαρτήτως συνολικής κατανάλωσης. Αυτά με ΔΕΗ, με εναλλακτικούς υπολογίστε ένα λεπτό κάτω περίπου, απ' όσο τους έχω λίγο παρακολουθήσει.Δεν έχουν σοβαρές διαφορές κατά τη γνώμη μου. Παιδιά κάνει κάποιος mining Zcash με 1070 να μας πει περίπου τι hashrate έχει; Δεν έχω σκάψει με 1070, αλλά βλέπω στο zcash να λένε ότι πιάνει περίπου 450h/s.Και με κατανάλωση περίπου 140-150w η κάρτα.Με επιφύλαξη όλα αυτά γιατί δεν την έχω δουλέψει. Το αστείο είναι ότι γενικά η 1070 είναι πολύ δυνατή για mining.Και για ethereum (λένε ότι μπορείς να πιάσεις 30-32mh/s) και για zec.Και καθόμαστε όλοι και ψάχνουμε με 350€ να πάρουμε rx 470 κλπ, ενώ με 30€ ακόμα παίρνεις αρκετά πιο δυνατή στα παιχνίδια κάρτα που σκάβει επίσης εξαιρετικά...Ευκαιρία για όλους τους επιτήδειους να κάνουν τσάμπα αναβάθμιση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Bigi όπως τα λες είναι, εγώ είμαι με 280x και σκάβω zec στα 260 με 300 και κοιτούσα για αλλαγή επειδή έχει θέμα με το vrm η κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι όσο έψαξα για την 1070 έχω δει πολλές διαφορετικές αποδόσεις από διαφορετικούς κατασκευαστές. Από 420 μέχρι 470. Κάποιος στο bitcointalk έδωσε και ρυθμίσεις για 450 με 60w κατανάλωση στην jetstream. Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, διότι εδώ που είμαι το ρεύμα είναι 0,12 και με συμφέρει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Bigi όπως τα λες είναι, εγώ είμαι με 280x και σκάβω zec στα 260 με 300 και κοιτούσα για αλλαγή επειδή έχει θέμα με το vrm η κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι όσο έψαξα για την 1070 έχω δει πολλές διαφορετικές αποδόσεις από διαφορετικούς κατασκευαστές. Από 420 μέχρι 470. Κάποιος στο bitcointalk έδωσε και ρυθμίσεις για 450 με 60w κατανάλωση στην jetstream. Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, διότι εδώ που είμαι το ρεύμα είναι 0,12 και με συμφέρει αρκετά. Μπορείς να δώσεις λινκ με τον τυπα απο το bitcointalk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Kαλά ρε συ, πλάκα κάνεις;Έχεις τόσο φθηνό ρεύμα και ψάχνεις εάν θα σου αποδίδει 420 ή 450 h/s;Μικρή διαφορά θα κάνει, την οποία κιόλας κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί.Εδώ τέτοιες διαφορές μπορεί να σου προκύψουν και ανάμεσα στις ίδιες κάρτες.Άμα μία πχ δε σηκώνει τόσο πολύ ανέβασμα στις μνήμες όσο η άλλη, μπορεί να έχεις και 10% διαφορά σε απόδοση. Εγώ θα σου έλεγα, εαν μπορείς οικονομικά να αναβαθμιστείς, να το κάνεις χτές κιόλας.Θα έχεις και πολύ δυνατή κάρτα.Πάντως 60w δεν θα καίνει με τίποτα πιστεύω.Μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση.Εκτός πια κι αν είναι μετρημένη από τον τοίχο.Αλλά σαν τιμή πιο πολύ για ένδειξη από το gpuz μου ακούγεται γιατί κι εμένα η δικιά μου (όχι 1070) λέει ότι καίει 70w στο gpuz και το βαττόμετρο στον τοίχο λέει 100-110.Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι πολύ χαμηλές καταναλώσεις αυτές και, για την ώρα τουλάχιστον, είσαι και άμεσα κερδοφόρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tok7water Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω που έχω 0.16 ρευμα πόσο θα μου ερχεται ο λογαριασμος κάθε μηνα με την RAndeon hd7950 ,cpu fx8320,τροφοδοτικο 650watt? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από tok7water Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα