Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@tyf : Καλα εννοειται πως μιλαμε για 24/7 λειτουργια, αλλα εκτος αυτου στην περιπτωση μου που ετσι κι αλλιως θα πρεπει να αγορασω καρτα για το pc μου, οποτε why not? 

Συν οτι σκεφτομαι να κανω ταυτοχρονα και mining και trading, σιγουρα δεν μπορεις πλεον να εχεις σημαντικο κερδος απο σκετο mining, εκτος βεβαια αν εμφανιζονται ακομα περιστασιακες ευκαιριες οπως παλαιοτερα διαβασα πισω στο θεμα οπως τα quark, ecc και αλλα που ειχαν ανακαλυψει χρηστες και ειχαν βγαλει καμποσα με 2-3 μερες mining μεχρι να ανεβει η δυσκολια. Με αυτον τον τροπο ισως και να βγαινει κατι με 24/7 σκαψιμο για καποιες μερες εστω και με μια καρτα.

Αλλα πιστευρω ενας συνδυασμος των δυο φανταζει αρκετα καλη περιπτωση, χωρις εννοειται να εχουμε ψευδαισθησεις οτι μπορει να λυσει κανεις το προβλημα του, αυτο το αναγνωριζω. 

Για μενα οπως ειπα θα ειναι και μια ευχαριστη ασχολια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλε και με trading εννοειται. μαζευα 1.8 btc σχεδον δυο χρονια και το πουλησα τον προηγουμενο μηνα στα 680usd.

σε μια μερα δεν βγαζεις απο trading.

αν θα ασχοληθεις παντως σου προτεινω το btc-e ειναι απο τα ποιο παλια και αξιοπιστα.

Για εμενα κορυφαιο ειναι το Poloniex για alts και φυσικα Kraken και Bitfinex.

Ενοειται οτι το trading δεν ειναι κατι που γινεται one off αλλα ειναι μια συνεχεις προσπαθεια που μπορει να σε οδηγησει σε γρηγορα κερδη αλλα και γρηγορες απωλειες αν κανεις λαθος επιλογες.

Ακομη πιο γρηγορα κερδη αλλα και απωλειες με margin trading ;)

• Like 1

τωρα συμφαιρει να κοψετε το lbry στο σουπερνοβα αξια 75.000 σατοσι στο μπιτρεξ αυτη τη στιγμη.οτι βγαλουμε μεχρι να πεσει.

Μπορεις να με καθοδηγησεις στο τι πρεπει να σεταρω για να το σκαψω αυτο?

ελα τζιμακος μπες εδω  https://onedrive.live.com/?id=3A79445D42B7EBBB%21101745&cid=3A79445D42B7EBBB  είναι το δικο μου drive κατεβασε το μινερ και αλλαξε το name.worker μονο με τα δικα σου στοιχεια.εννοειτε εχεις καρτα amd 2 γιγα ραμ και να εχεις κανει εγγραφη στο supernova.cc.eftase 95.000 satosi

εάν δεν δουλέυει το λινκ κατεβασε το μονος σου από εδώ http://cryptomining-blog.com/8075-cpu-and-amd-gpu-mining-for-lbry-credits-lbc-now-available/ και στοbat κανε επεξεργασια και γραψε   sgminer.exe --kernel lbry -o stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -u name.worker -p x -I 19 -w 64 -g 2 --gpu-fan 50

edit:αν κολαει το πισι χαμηλώνεις -I 18 -w 64 -g 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά θεωρώ ότι το mining στο ethereum Classic είναι μια φοβερή ευκαιρεία και ιδίως στην δυναμική που έχει αναπτύξει και που αναμένετε να ανέβει στην τιμή του.

Το ethereum Classic είναι το token που δεν ακολούθησε το hard fork στην αλυσίδα του ethereum και έχει αυτή την στιγμή μόλις το 5% της επεξεργαστικής ισχύς του ethereum δικτύου. Δλδ ενας miner μπορεί να βγάλει αρκετά αν βάλει τώρα τα μηχανήματα του εκεί.

αν ισχύει αυτό εδώ

https://twitter.com/Itsjoeco/status/757127347841568768

τότε μιλάμε το mining στο etherclassic θα είναι φοβερά κερδοφόρα καθως μπορείς να κάνει dump τα new mining token και στο ether chain αλλά και να τα κρατήσεις στο ethereum classic chain. δλδ κέρδος εις διπλούν :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς καμιά εμπλοκή στο kraken να μεταφερθούν οι συναλλαγές του;

Στις 31-8 έκανα αυτή τη μεταφορά

προς τη διεύθυνση που έχω εκεί και ακόμα δεν έχει φανεί το ποσό στο λογαριασμό μου.

Σήμερα το απόγευμα, πάλι προς την ίδια διεύθυνση πήγα να μεταφέρω σχεδόν 0,2 ethereum classic που ξεκίνησα να σκέβω χθες και ακόμα δεν έχει μεταφερθεί τίποτα.

Πώς πρέπει να το χειριστώ λέτε;Πού να ψάξω πρώτα; 

Είδα και το παρακάτω στο tab του eth funding: " Your deposit will get credited once your deposit address has a balance of at least 0.2 ETC" και λέω μήπως είναι αυτό. Αλλά έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι δε σημαίνει ότι πρέπει η συναλλαγή να είναι πάνω από 0,2 eth (άλλως αν είναι μικρότερη, αυτή θα εμφανιστεί όταν υπερβεί το παραπάνω ποσό; ) αλλά η διεύθυνση αποστολής να έχει τουλάχιστον 0,2eth. Βέβαια το λογικό ερώτημα που τίθεται μετά είναι, ότι εάν έχει αυτό το νόημα τότε πώς διάολο θα στείλεις για πρώτη φορά νομίσματα ώστε να περάσεις τα 0,2;  :unsure:

Όλες οι μέχρι τώρα αποστολές μου πάντως ήταν κάτω από 0,2eth πάντοτε επειδή τις έστελνε αυτόματα το pool.Δεν ξέρω εάν αυτός ο όρος προστέθηκε πρόσφατα, σήμερα τον πρόσεξα πάντως.Δεν ξέρω εάν έχει σχέση κιόλας ή είναι αλλού το πρόβλημα.

Σχετικά με το classic, μήπως έπρεπε να αλλάξω διεύθυνση;Επειδή είδα ότι η διεύθυνση που μου έβγαλε το kraken ήταν η ίδια με αυτή που είχα για το eth. 

edit: λοιπον, έσκαψα λίγο ακόμα etc και το έστειλα πάλι προς kraken.Αυτή τη φορά τα εμφάνισε συνολικά.Άρα λογικά πρέπει το ποσό της μεταφοράς να είναι πάνω από 0,2 για να εμφανιστεί.Θα σκάψω και λίγο eth για να δω τι γίνεται κι εκεί.

Tώρα βέβαια που το ξαναβλέπω, συνειδητοποιώ ότι και οι 2 συναλλαγές είχαν άθροισμα 0,37 etc και έχουν μεταφερθεί στο kraken μόνο τα 0,27.Τι γίνεται ρε φίλε;;;  :blink:

Επεξ/σία από Bigi444444

στο nicehash καλυτερα θα εισαι αν εχεις καλη καρτα.σε pplns που ειναι τα περισοτερα ποολ σε DAGGER αλγοριθμο δεν προκειτε να βγαλεις που να χτυπιεσαι.αφου κοβουν απο ολο τον κοσμο και η δυσκολια ανεβαινει συνεχεια.εγω πλεον κοβω μονιμα με 2 καρτες στο nice hash αποδοση παιζει από 90 λεπτα εως 2,5 ευρω τη μερα.πληρωνει σε bitcoin στο πορτοφολι και όπως και πριν τα κανω ευρω κάθε μηνα.

Έχει κανείς καμιά εμπλοκή στο kraken να μεταφερθούν οι συναλλαγές του;

Στις 31-8 έκανα αυτή τη μεταφορά

προς τη διεύθυνση που έχω εκεί και ακόμα δεν έχει φανεί το ποσό στο λογαριασμό μου.

Σήμερα το απόγευμα, πάλι προς την ίδια διεύθυνση πήγα να μεταφέρω σχεδόν 0,2 ethereum classic που ξεκίνησα να σκέβω χθες και ακόμα δεν έχει μεταφερθεί τίποτα.

Πώς πρέπει να το χειριστώ λέτε;Πού να ψάξω πρώτα; 

Είδα και το παρακάτω στο tab του eth funding: " Your deposit will get credited once your deposit address has a balance of at least 0.2 ETC" και λέω μήπως είναι αυτό. Αλλά έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι δε σημαίνει ότι πρέπει η συναλλαγή να είναι πάνω από 0,2 eth (άλλως αν είναι μικρότερη, αυτή θα εμφανιστεί όταν υπερβεί το παραπάνω ποσό; ) αλλά η διεύθυνση αποστολής να έχει τουλάχιστον 0,2eth. Βέβαια το λογικό ερώτημα που τίθεται μετά είναι, ότι εάν έχει αυτό το νόημα τότε πώς διάολο θα στείλεις για πρώτη φορά νομίσματα ώστε να περάσεις τα 0,2;  :unsure:

Όλες οι μέχρι τώρα αποστολές μου πάντως ήταν κάτω από 0,2eth πάντοτε επειδή τις έστελνε αυτόματα το pool.Δεν ξέρω εάν αυτός ο όρος προστέθηκε πρόσφατα, σήμερα τον πρόσεξα πάντως.Δεν ξέρω εάν έχει σχέση κιόλας ή είναι αλλού το πρόβλημα.

Σχετικά με το classic, μήπως έπρεπε να αλλάξω διεύθυνση;Επειδή είδα ότι η διεύθυνση που μου έβγαλε το kraken ήταν η ίδια με αυτή που είχα για το eth. 

edit: λοιπον, έσκαψα λίγο ακόμα etc και το έστειλα πάλι προς kraken.Αυτή τη φορά τα εμφάνισε συνολικά.Άρα λογικά πρέπει το ποσό της μεταφοράς να είναι πάνω από 0,2 για να εμφανιστεί.Θα σκάψω και λίγο eth για να δω τι γίνεται κι εκεί.

Tώρα βέβαια που το ξαναβλέπω, συνειδητοποιώ ότι και οι 2 συναλλαγές είχαν άθροισμα 0,37 etc και έχουν μεταφερθεί στο kraken μόνο τα 0,27.Τι γίνεται ρε φίλε;;;  :blink:

είσαι σίγουρος ότι μετέφερες ether classic σε διεύθυνση ethereum classic. Αυτός ο explorer που βάζεις εκεί δείχνει μόνο τις ethereum συναλλαγές και όχι αυτές του classic. Γιαυτό ρωτάω. Στείλε και στο support τους αν είναι και αλλαξε διεύθυνση asap για το classic γιατί γίνονται relay attack δλδ αν πας να μεταφέρεις eth η ethc σε μια ίδια διεύθυνση δεν θα σου τα εμφανίσει πάντα.

Όχι, τα etc δεν τα μετέφερα σε διεύθυνση etc, αλλά σε διεύθυνση eth, αυτή που είχα ήδη από το kraken.Το σκέφτηκα να άλλαζα, απλά επειδή μου την είχε ίδια το kraken από μόνο του και είδα το παραπάνω ποστ ότι ίσως τα νομίσματα να παίζουν και στα 2 δίκτυα, είπα να το δοκιμάσω.

Άρα μάλλον την εντοπίσαμε την πηγή του προβλήματος και στις 2 περιπτώσεις.

ναι άλλαξε asap διεύθυνση για τα etc σου γιατί η κατάσταση μετά το fork έχει γίνει μπάχαλο ιδίως στην πλευρά του ethereum γιαυτό σκέφτονται πλέον να κάνουν και δεύτερο fork.

Άλλαξα και βλέπουμε τι θα γίνει στην επόμενη συναλλαγή.Για την ώρα απλά μου λείπουν 0,07 etc, οπότε δεν ασχολούμαι άλλο.Δεν ξέρω τι να σκάψω τώρα.Στα ίδια περίπου θεωρώ πως είναι η απόδοση για το eth και το etc για την ώρα.Εάν ανέβει η τιμή όμως για το classic θα ξεφυγει.Θα ανέβει όμως;Αυτό είναι το ερώτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...