sacracer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 οχι gtx750ti την εχω εγω και δεν μπορει να κοψει νομισματα χασιμοτο!!!!απο 950 και πανω καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδες. Αν εχω καταλαβει καλα απο οσο εχω διαβασει μεχρι τωρα το θεμα αυτη η περιοδος που διανυουμε ειναι η εποχη του ethereum? Εχει παρει την θεση των litecoin/dogecoin που ηταν το norm για σταθερο νομισμα στις πρωτες σελιδες του thread? Προσφατα εκανα μια vfm αναβαθμιση στο συστημα motherboard-cpu πιο πολυ για να εκμεταλλευτω καλυτερα τον ssd και τον μηχανικο sata 3 που εχω και δεν εχω καρτα γραφικων προς το παρον. Σκεφτομουν λοιπον μιας και βολευει ιδιαιτερα το timing να επαιρνα μια rx 480 και να εμπαινα στον χωρο καθως μου αρεσει πολυ η ολη φιλοσοφια των altcoins. Μιας και η 480 οπως λεει και ο φιλος και απ'οτι καταλαβαινω βαθυς γνωστης του αντικειμενου (γλυψ, γλυψ!) The_Blade, εχει παρομοια αποδοση σε mining με μια 290x, με σχεδον την μιση καταναλωση ρευματος, δεν αποτελει αυτην την στιγμη την top vfm mining gpu? @sacracer Υπαρχει καποια nvidia που να εχει καλυτερο λογο καταναλωσης προς αποδοση απο την 480? Επισης ηθελα να ρωτησω για καποιον που αρχιζει με μια καρτα με την καταναλωση της 480 αρκει λογικα ενα τροφοδοτικο 80plus απλο σαν το corsair vs450? Αντε, καλα σκαψιματα να 'χουμε. Φιλικα, Μητσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 δεν έχω ψαξει την καταναλωση της 480 γιατι ειναι καινουριες και πανακριβες!εγω εχω ενα μικρο πισι με πολυ χαμηλη καταναλωση και βαζω η την nvidia gtx750ti η την amd r7260x που εχω αναλογα τι θελω να κοψω.δυστηχως παιρνει μια καρτα η μητρικη δεν μπορω να κοβω και με τις δυο.τα μεγαλα καινε καθως θελει και η μητρικη ρευμα.σου δωσω τι φοραω εγω για να εχεις μια ιδεα και να εχεις πολυ καλη σχεση καταναλωσης αποδοσης. μητρικη αυτή http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-c70m1-retail-p-PER.528737 μπορεις να παρεις και καποια άλλη βεβαια παρομοια που να παιρνει pci xpres riser δυο μνημες από 2γιγα στα 1333 συνολο 4. ένα δισκο 160 γιγα από λαπτοπ τροφοδοτικο ένα παλιο 400 βαττ κουτι παλιο από το σκραπ χωρις καπακια όλα χυμα ακομα και το κουμπι power είναι αυτοσχεδιο καταναλωση μητρικης καπου στα 30 βατ αφου εχει ενσωματωμενο επεξεργαστη.δουλευει συνεχως δεν σταματάει ποτε και το ρολοι thw deh παει πολύ αργα.το χρησημοποιω και σαν κατεβαστηρι.αυτα σηκωνουν μονο windows 7 χωρις service pack και ενημερώσεις.μολις βαλεις λειτουργικο κλεινεις όλα τα μη απαραίτητα.απο καρτα σου προτείνω NVidia.η amd που εχω μου σπαει τα νευρα.αλλους οδηγούς θελει για εθερεουμ αλλους για να κοψει αλλα νομισματα.θα σε κουρασει μεχρι να βρεις ακρη!παρε μια gtx960-970 θα δεις τις επιδοσεις σε μερικους αλγοριθμους να απογειωνοντε.πιχι lyra2v2 προσφατα εβγαλαν μινερ που πιανει και 35 εως 45 mhs αναλογα την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οταν λες πανακριβες? ηδη επεσε η πιο φτηνη στα 290 ευρω για αποδοση επιπεδων 290x και απο δω και περα μονο προς τα κατω θα πανε. Γυρω στα 300 νομιζω ειναι και οι 970 με τη διαφορα πως εχουν 4gb μνημη αντι για 8 των 480 (δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο στο mining αυτο). Επισης η Nvidia που λες πως βγαζει ψηλα σε συγκεκριμενα νομισματα αν χρειαστει να αλλαξεις νομισμα απο αυτα τα συγκεκριμενα που τα παει καλα η Nvidia μηπως θα ταν καλυτερα να εχεις ati να εχεις ισχυ σε μεγαλυτερη γκαμα νομισματων (δεν ξερω αν ξανω καθος αλλα κατι τετοιο εχω καταλαβει, πως οι ati υπερτερουν στα περισσοτερα altcoins σε σχεση με τις nvidia) ? Μητρικη θα αλλαξω αν παρω δευτερη καρτα στο μελλον, προς το παρον θα το κανω με το βασικο μου συστημα που ουτως η αλλως θα χρειαστει να αγορασω καρτα γραφικων, γι αυτο και δεν μπορω να εχω ενσωματωμενο cpu γιατι χρειαζομαι τη δυναμη ενος dedicated που αγορασα αλλωστε. Για τροφοδοτικο εχω παρει το corsair vs450 σαν μετριο και οικονομικο τροφοδοτικο.. Για mining με 1 καρτα ( δεν το συζηταω για οταν βαλω δευτερη σιγουρα θα το αναβαθμισω ) κανει την δουλεια το συγκεκριμενο? max tdp 150 ετσι κι αλλιως θα ειναι ειτε με 970 ειτε με 480 και με undervolt απ΄οτι διαβαζω σαν ενδεδειγμενη μεθοδο για mining φανταζομαι δεν θα καιει ουτε αυτα η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 παιδια δεν αξιζει να επενδυσετε σε μηχανημα με μια καρτα. μια 290 αυτην την στιγμη θα δωσει πολυ λιγα την ημερα. γυρω στα 20mh ισως και λιγοτερα γιατι καθε μερα η δυσκολια ανεβαινει. μιλαμε για 0.10 ethereum την ημερα στην καλυτερη χωρις το ρευμα. με τιμη 11-13 usd μιλαμε για 1 usd την ημερα. 30 τον μηνα αν δεν αλλαξει κατι. ολα αυτα ιδανικα. δεν θα προλαβει να κανει αποσβεση το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SamSick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδία. Για το ethereum ετοιμάζω ένα rig με 5χGpu και απόδοση 120-130 mh/s Απ όσο έχω ψάξει αυτήν την στιγμή η 480 4gd είναι ότι καλύτερο εάν την βρεις στα 230-240€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 @tyf Κοιτα απο τη στιγμη που εχω pc το οποιο ετσι κι αλλιως χρειαζεται καρτα γραφικων, what's the harm? Και εκτος αυτου μπορει το ethereum να μην βγαινει ευκολα, αλλα οπως εχει δειξει η ιστορια (γενικα των νομισματων αλλα και του συγκεκριμενου thread) υπαρχουν κι αλλα νομισματα και στρατηγικες με τις οποιες μπορει να κανεις δουλεια. Αλλα τον κυριοτερο ρολο για μενα παιζει πως πιστευω παρα πολυ στην φιλοσοφια των altcoins και θελω να ασχοληθω ακομα κι αν δεν ειναι οπως παλια που ειχες τεραστιο βραχυπροθεσμο κερδος, αλλα μπορεις να κινηθεις στρατηγικα αρχικα στην αποσβεση του εξοπλισμου και μακροπροθεσμα ισως να εχεις κερδος. Εχω διαβασει την πλειοψηφια των σελιδων του thread και συνεχιζω καθως ειναι σαν να διαβαζω μια πολυ ωραια ιστορια με θεμα την πορεια του θεματος απο προπερσι εως τωρα, και εχουν λαβει χωρα ουκ ολιγα ups and downs, και παντα υπηρχε μια περιοδος που τους επαιρνε ολους απο κατω λογω ξεραιλας και επειτα γλυκοχαραζε παλι, αλλα παντα κατι κινειται, αυτη ειναι για μενα και η γοητεια των altcoins, δεν πιστευω πως ειναι μια μοδα, καλως η κακως πιστευω στην φιλολοσοφια αυτη. @SamSick και γω για 480 4gb ελεγα να παω αλλα αν η αποδοση της 470 ειναι αναλογη των terraflops και των προβλεπομενων gaming επιδοσεων ισως να ειναι ακομα καλυτερο vfm η 470 4gb. Δεν την βγαζουν κιολας ρε γαμωτο ουτε κιχ δεν εχει ακουστει ακομα για release date. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 προσέχτε τι κάνετε παιδες.εδω και 2 χρονια τα μελεταω.σε pplns βγαζουν οι μεγαλοκαρχαριες με γιγαχας στο εθερεουμ και η αξια πλεον εχει πεσει κατω απο 10 ευρω νομίζω.αποσβεση σε 5 καρτες αν τις αγορασεις πανω απο 200 ευρω θα κανεις σε 2-3 χρονια.που μεχρι τοτε μπορει να σου καουν απο καποια διακοπη ρευματος.στο dwarf που μερικοι λενε βγαζεις καλυτερα...καθως το κοιταξα εχει αλλο στυλ πληρωμης rbhpps κατι τετοιο γιαυτο και φαινετε να βγαζεις εκει και αν εχει οντως 1% κρατησεις τοτε συμφερει καλυτερα εκει.γενικα μετα απο πολυμηνους υπολογισμους κατεληξα οτι οπου και να το βαλεις τα ιδια β γαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μην υπολογιζετε σκαψιμο eth για χρονια παιδια. Υποτιθεται μεχρι τελος του χρονου θα εχει περασει σε PoS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ξεχασα να αναφερω και μια λεπτομερεια.οτι μερικοι απο εμας οπως κ ιεγω το εχουμε και σαν χομπυ!αυτο δεν χωραει εξηγηση και λεπτομέρειες, το κανεις επειδη σου αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μα αυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω στο απο πανω μηνυμα. Εγω δεν θα το κανω καθαρα λογω κερδους, θα το κανω επειδη μου ταιριαζει η ολη υποθεση με τα altcoins και ειναι μια καινοτομια που θαυμαζω. Επισης πιστευω πως μπορει να μου δωσει πολλα σε οικονομικες γνωσεις και ικανοτητες οργανωσης, αλλα και να με εκπαιδευσει στην τεχνη του εμποριου και να βελτιωσει τα anticipation skills μου. Παντα μου αρεσαν τα επιτραπεζια στρατηγικης γι αυτο και πιστευω πως μου ταιριαζει σαν ασχολια εστω. Εκτος ολων αυτων, ο φιλος Ahristos μας εχει αποδειξει πως παντα υπαρχει τροπος να επωφεληθεις απο ευκαιριες, ασχετα απο τα σταθερα νομισματα της εκαστοτε χρονικης περιοδου τα οποια το ενα μετα το αλλο φτανουν καποια στιγμη σε κορεσμο οπως ειναι φυσικο αλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχοντας κανει την προσωπικη μου ερευνα σε διαφορες στιγμες τα τελευταια 2,5 χρονια και πλεον με τα πραγματα να ειναι ρευστα στο Ethereum και μετα το halving στο btc, προσωπικα ασχολουμαι μονο με trading οπως τα τελευταια 2,5 χρονια. Καποια στιγμη εκανα cloud mining χωρις να παρω αυτα που υπολογιζα και περιμενα. Δεν μπηκα στον κοπο ποτε να κανω mine σε altcoins λογω μεγαλου volatility, οποτε επενδυσα τα χρηματα που θα εδινα για εξοπλισμο στο να αγοραζω φτηνα btc και eth και να κανω trading σε 2-3 exchanges. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 φτιαξτε ενα καλο οδηγο για το πως τα κανουμε ολα αυτα ρε παιδια...trading πορτοφολια ιστοριες ανταλλακτηρια εξαργυρωση κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 φτιαξτε ενα καλο οδηγο για το πως τα κανουμε ολα αυτα ρε παιδια...trading πορτοφολια ιστοριες ανταλλακτηρια εξαργυρωση κλπ Πηγαινε στην σελιδα 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 παιδια δεν προσπαθω να αποθαρμρυνω κανεναν. απλα προσπαθω να γλιτωσω καποιους απο εξοδα. εχω στησει μηχανημα 5x r280x το μηχανημα σε eth σκαβει στο 90mh με 100mh. αυτην την στιγμη με αυτην την δυσκολια βγαζει 187 δολαρια τον μηνα. χωρις να αλλαξει κατι και χωρις τα ρευματα. το μηχαμημα τραβαει γυρω στα 1.2 kw την ωρα απο 2 χ 850 τροφοδοτικα. σχεδον 30+ kw την ημερα χ 30 ημερες χ 4 μηνες . το μηχανημα φτιαχτηκε πριν 2.5 χρονια με κοστος σχεδον 1800 ευρω (απο 2300 αρχικη τιμη) και εκανε σχεδον αποσβεση αυτον τον μηνα. εχει σκαψει litecoin την εποχη που ειχε 18 με 22 δολαρια dash και αργησα να μπω στο eth αν και το ειχα μυριστει απο την πρωτη μερα. απλα ηταν πολυπλοκο για εμενα να στηθει τον πρωτο καιρο. εγω νομιζω ενα τετοιο μηχανημα τωρα αν ξεκινουσε σημερα δεν θα εκανε αποσβεση. δυστηχως αυτα τα μηχανηματα θελουν 24/7 λειτουργια. το να το βαζεις να δουλευει το βραδυ κτλ δεν θα δεις ποτε λεφτα. ειδικα με μια καρτα κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα