Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα, το ήξερα αλλά δεν με ενδιέφερε. Τώρα που είδα ότι έχει ενεργούς developer ενδιαφέρθηκα. 

Αγόρασα πάντως 250 εκατομμύρια στο αρχικό dump προς 1-2 litoshi. 

Τα 200 τα έχασα στο Novaexchange  :-D  Που ξέρεις μπορεί να επανέλθει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και γω πριν λιγο πουλησα...Στα 0.03καιτκατιψιλαεδωπισω. Δεν με χαλασε καθολου να πω την αληθεια ! ΠΑω να αγορασω μονερο τωρα και να σκαψω κανα νομισμα με χαμηλο hashrate.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

παίδες μια και ανεβαίνουν οι τιμές, ποιο είναι ένα αξιόπιστο site για να πουλήσει κανείς μικρές ποσότητες bitcoin π.χ. 0.5 και να φέρει τα χρήματα σε ελληνικό λογαριασμό ή ακόμα καλύτερα σε paypal?

Το BTCGreece βλεπω λειτουργει ακομα και δεν ειχα προβληματα στο παρελθον. Εχω μονο αγορασει ομως καταθετωντας ευρω δεν εχω πουλησει ποτε

παιδια το btc greece επιτρεπει να φερω bitcoin και να τα υρισω σε ευρω σε λογαριασμο μου?

ξερετε ποσα κραταει και αν εχει οριο?

επισης η τιμες του ειναι σαν τα αλλα ανταλλακτηρια η εχει δικες του?

Μπορεις να κανεις καταθεση btc σε διευθυνση που θα σου δημιουργησουν (αφου πρωτα φτιαξεις λογαριασμο) και θα σου πιστωθουν στο site ωστε να μπορεις να τα πουλησεις.

Αφου τα πουλησεις θα μπορεις να στειλεις τα ευρω στον τραπεζικο σου λογαριασμο που θα εχεις συνδεσει με το btc greece.

Το ποσα κραταει και τα ορια αλλαζουν κατα καιρους και εχω καιρο να ασχοληθω. Στειλε τους email κα θα σου απαντησουν ειναι εξυπηρετικοι σε τετοια ερωτηματα

Οι τιμες καθοριζονται απο τους χρηστες οπως σε ολα τα ανταλλακτηρια με τις εντολες πωλησης και αγορας που βαζουν, δεν τις οριζει το btc greece.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια ειμαι νεος στο αντικειμενο και με ενδιαφερει πολυ γιατι αποτι ακουω αν γινει προσεκτικη δουλεια μπορει να σ αποφερει σοβαρο κερδος. θα ηθελα λοιπον λιγη βοηθεια αν εχει καποιος το χρονο να μ απαντηςει .εχω ηδη ενα υπολογιστη (i5 4570 ,gtx 660 ,700w psu ,asus h87 mobo, 16gb ram,και καλο airflow) διαθετω μεχρι 1000 ευρω για να αναβαθμηςω και για να κανω mining. διαβασα τον οδηγο αλλα επειδη ειναι πριν δυο χρονια θελω καποιος να μ πει τι θα πρεπει να αγορασω και μια διαδικασια για να μπορω να αρχισω. και ποια θα ειναι τα αναμενομενα κερδη πχ
αυχαριστω προκαταβολικα

αποτι ακουω αν γινει προσεκτικη δουλεια μπορει να σ αποφερει σοβαρο κερδος

Που τα ακούς αυτά; 

Υπάρχουν κάτοχοι δεκάδων ή ακόμα και εκατοντάδων καρτών που τις αγόρασαν φθηνά και εκτός από αυτό έχουν και τζάμπα ρεύμα. 

Δεν γίνεται να τους ανταγωνιστείς. Έχουν πιάσει όλα τα πόστα που προσφέρουν έστω και ελάχιστο κέρδος.

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να βγάλεις το ρεύμα που καις.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσεις κάποια νομίσματα και να περιμένεις να ανέβουν πολύ και να πιάσεις την καλή.

Αλλά αυτό απαιτεί καλή γνώση της αγοράς, των νομισμάτων και συνεχή ενημέρωση για το τι πρόκειται να κάνουν οι δημιουργοί τους.

Για να καταλάβεις, είμαι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με το σκάψιμο πριν 3 χρόνια, αλλά έχω βδομάδες να σκάψω. Κάποιο CPU νόμισμα ίσως, κι αυτό όταν το θυμάμαι.

Κατά τα άλλα, πουλάω μερικά monero και decred, αγοράζω τα ίδια σε χαμηλότερη τιμή αργότερα, κι έτσι βγάζω τα λεφτά μου.

Αυτό αν υποτεθεί ότι κάποιο από αυτά θα πετύχει και θα εκατονταπλασιαστεί η τιμή του σε καναδυό χρόνια.

για σκαψιμο μονο με nvidia maxwel 5,2 συμφαιρει.με 10 τετοιες καρτες βγαζεις ενα μεροκαματο στα πιο δημοφιλη νομισματα.τις τελευταιες μερες ομως εχουν πεσει ολα.λιγοι αγοραζουν και αρκετοι τα πουλανε για μπιτκοιν επειδη αυριο εχουμε το halving.ακουστηκαν φημες οτι θα ανεβει η αξια του και το κρατανε οσο μπορουν.πιστευω θα επανελθουν μετα αλλα λογο ζητησης η τιμη του θα ανεβει σταδιακα σε βαθος χρονου και οχι αποτομα.επειδη εχω και νβιντια kai amd και τις εψαξα νβιντια καολυτερα μπορουν να τα κοψουν ολα τα νομισματα.απο 2 καρτες και πανω θα βγαζεις απο 40 εως 100 το μηνα αναλογα την αποδοση.μιλαω για gtx950 και πανω!!!

Πιστευετε οτι η 750ti στα 115-120 ευρω αξιζει? Η απλα εχει πεσει η τιμη της γιατι βγαινουν καινουριες καλυτερες καρτες?

Ελεγα να παρω καμμια καρτα για ελαφρυ gaming και τα 115 ευρω δεν ειναι και πολλα λεφτα. Αλλα δε βιαζομαι οποτε θα ηθελα τις γνωμες σας.

Σορυ νομιζα οτι εκει το ποσταρα, μαλακια μου ειμουν απο κινητο. Ας διαγραφει

υπαρχει ειδικο θεμα για αναβαθμηση καρτας
αξιζει παντως η καρτα αλλα αν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω να πας για gtx 950

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...