Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Esp δεν αγορασα προφανως για 1 sat,αγορασα απο καλο φιλο με 9.5 dcr.(Thanks bro!)

Άτυχη στιγμή. Το DCR σχεδόν διπλασίασε την τιμή του σήμερα  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E δεν πειραζει...Που μενεις ειπαμε?Εχω κατι υποθεσεις να τακτοποιησω τυχαια κοντα στο σπιτι σου...  :devil:

Κι εγώ έχασα... Πούλησα μερικούς από τους τόκους του DCR στα 280Κ για να αγοράσω ESP.

Τουλάχιστο είχα μερικά ακόμα να πουλήσω στο αποκορύφωμα για 500Κ.

ΥΓ. Τελικά δεν έχασα... Αγόρασα ESP για 12 και πούλησα για 30. Μόνο εσύ έχασες  :-D  :-D  :-D

Επεξ/σία από ahristos
  • Like 1

εχω 1335 esp τα οποια μαζεψα επειδη δοκιμαζω καθε νεο νομισμα.στο yobit δεν το αγοραζει κανεις!με τετοια αξια τι να το κανουν.

Σε πόσα δευτερόλεπτα τα έβγαλες; :P

Τα ESP μετριούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια...

Σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί το 2ο giveaway. Αν δεν έχει τίποτα περίεργους όρους θα πάρουμε.

• Like 1

Σε πόσα δευτερόλεπτα τα έβγαλες; :P

Τα ESP μετριούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια...

Σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί το 2ο giveaway. Αν δεν έχει τίποτα περίεργους όρους θα πάρουμε.

λιγα λεπτα το αφησα.ετσι κανω για να δω τι ταχυτητα πιανω,ποσα βγαζω την ημερα και τι αξια εχει.καθως και αν είναι σταθερο.αλλιως δεν ασχολουμε.δεν λειτουργω κατ αυτόν τον τροπο να παραγω και να πουλαω μονος,ουτε να κανω αγοραπωλησίες.το βαζω καπου οπου μπορει να μου δινει κάθε μερα χωρις πολλα πολλα.βγαζω λιγα μεν αλλα δεν χανω ποτε.εδω και δυο χρονια δεν εχω χασει ουτε σεντς

λιγα λεπτα το αφησα.ετσι κανω για να δω τι ταχυτητα πιανω,ποσα βγαζω την ημερα και τι αξια εχει.καθως και αν είναι σταθερο.αλλιως δεν ασχολουμε.δεν λειτουργω κατ αυτόν τον τροπο να παραγω και να πουλαω μονος,ουτε να κανω αγοραπωλησίες.το βαζω καπου οπου μπορει να μου δινει κάθε μερα χωρις πολλα πολλα.βγαζω λιγα μεν αλλα δεν χανω ποτε.εδω και δυο χρονια δεν εχω χασει ουτε σεντς

Χαμηλοί στόχοι. Μεροδούλι μεροφάι. 

Εμείς έχουμε γίνει εκατομμυριούχοι. Πολυεκατομμυριούχοι :-D

15 εκατομμύρια ESP ο  Brazzers πάνω από 50 εγώ, και που είσαι ακόμα...

• Like 1

Έχει ψάξει κανείς από περιέργεια εάν αξίζει τον κόπο το cloud mining;  :unsure:

Οταν ειχα ψαξει πριν κανα 2 χρονακια για bitcoin cloud mining,μαντεψε τωρα :P .So no δεν αξιζει.

εγω βγαζω περισοτερα από αυτά σε multipool με την gtx750ti μερικες φορες πανω από 1 ευρω.εχει αποδοση 800% σε σχεση με την καταναλωση ρεύματος της.εσεις βγαζετε πολύ λιγα για το ρευμα που καινε αυτές οι καρτες παιδια!

καταρχάς μιλάμε για 0.15 ΕΤΗ την ημέρα άρα πάνω από 1.5 Ε (και αντίστοιχα 2.5 Ε στην 290Χ)

Sorry παιδια για την αργοπορια στις απαντησεις μου,εγραφα εκθεση!

Στο θεμα μας,δεν ξερω τι εγινε με το empire-x  οταν και αν βρω χρονο θα το δω.

Esp δεν αγορασα προφανως για 1 sat,αγορασα απο καλο φιλο με 9.5 dcr.(Thanks bro!)

Sacracer ποιο multipool ρε φιλε?

Επισης blade πως βγαζεις τοσο πολυ τη μερα?ΤΙ hashrate εχεις ρε μεγαλε?Εγω δεν νομιζω να βγαζω τοσο τη μερα...

Είμαι στο dwarfpool και χρησιμοποιώ το stratum proxy που δίνουν οι ίδιοι. Έχω 15 MH/S στην 270 και 25 στην 290Χ.

Ενημερωτικά δοκίμασα και στο Suprnove και πραγματικά δεν έδινε τίποτα! Οπότε προσοχή στην επιλογή pool

Ωραια εγω εχω βαλει το adress του poloniex οποτε περιμενω να φτασω 1 eth για να τα βγαλω απο το pool.ΑΝτε να δουμε ποτε θα γινει αυτο...

https://dwarfpool.com/eth/address?wallet=680c42c8314523ce4631cc6bd451bf73ffd86ba9   Εκει κατω με το authorize τι παιζει?

Ωραια εγω εχω βαλει το adress του poloniex οποτε περιμενω να φτασω 1 eth για να τα βγαλω απο το pool.ΑΝτε να δουμε ποτε θα γινει αυτο...

https://dwarfpool.com/eth/address?wallet=680c42c8314523ce4631cc6bd451bf73ffd86ba9   Εκει κατω με το authorize τι παιζει?

αν βάλεις το ip σου μπορείς να ζητήσεις payout και από το 0.1 ΕΤΗ.

το ip σου βρες το μέσω whatismyip στο google

Ωχχ περιμενε ομως τωρα..Δεν μπορω ομως προφανως να αλλαξω το adress ετσι?Αμα ειναι να τα στειλω αλλου...

όχι δεν μπορείς να αλλάξεις το address αλλά αν είσαι active λίγη ώρα δεν θα χασεις και πολλά

• Like 1

15 εκατομμύρια ESP ο  Brazzers πάνω από 50 εγώ, και που είσαι ακόμα...

Στο πρωτο giveaway δεν συμμετεχατε? 303 εκατομμυρια εκαστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...