Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά σταμάτα το cpu mining η εάν γίνεται περιόρισέ το σε κάτι λιγότερο από το 100% του επεξεργαστή.Σαν τι άλλο να κάνεις δηλαδή;Εμένα πάντως ο miner που έχω για το ethereum βλέπω ότι ανεβάζει και το cpu usage.Συνεπώς λογικό είναι εάν έχεις και cpu miner ταυτόχρονα να πέφτουν οι επιδόσεις του gpu miner.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά σταμάτα το cpu mining η εάν γίνεται περιόρισέ το σε κάτι λιγότερο από το 100% του επεξεργαστή.Σαν τι άλλο να κάνεις δηλαδή;Εμένα πάντως ο miner που έχω για το ethereum βλέπω ότι ανεβάζει και το cpu usage.Συνεπώς λογικό είναι εάν έχεις και cpu miner ταυτόχρονα να πέφτουν οι επιδόσεις του gpu miner.

Ποιον miner χρησιμοποιεις για eth?

Το coin που εσκαβα το ανελαβαν τα botnets,ευτυχως ομως πηρα 15 μυρια με αλλο τροπο...https://yobit.net/en/trade/ESP/BTC

Να δω αν θα τα πουλησω ποτε.

Ρε σεις σας φαινεται φυσιολογικο 19.7 mhs με 280χ?Στο eth?

Κατάφερες να πάρεις τα ESP πίσω από το empirex.ch;

Τωρα που μιλαμε συζηταω με τον dev τους...Λεει σε κανα μισαωρο θα το κανει manually!Αρα περιμενω.

Τωρα που μιλαμε συζηταω με τον dev τους...Λεει σε κανα μισαωρο θα το κανει manually!Αρα περιμενω.

Εγώ του εξήγησα που ακριβώς είναι το πρόβλημα και είπε θα φωνάξει τον τεχνικό.

• Like 1

Δεν το ανελαβαν τα botnets το ESP, απλως κυκλοφορησε GPUminer.

Τι επαθε το empirex? Ειχαμε το nova που επεσε, τωρα και το empirex εχει προβλημα?

To yobit στο link που δινεις εχει ESP για BTC. Δεν πιστευω να πληρωσες 1 sat / 1 ESP ετσι?

Τα 19Mh φυσιολογικο ειναι για την 280x. Τοσο περιπου θα επρεπε να βγαζει και η 980 μου αλλα ενω τα βγαζει στα benchmarks, στο πραγματικο mining βγαζει 5-6 :mad: . Απ'οτι φαινεται φταινε τα windows 10 και θελει κολπα η υποθεση με driver swapping και χρηση αυτων των windows 7.

• Like 1

πολυ προβληματικο με το mining το ethereum.καινοτομια μεν αλλα δεν ειναι σωστο να μην εχουν ολοι δικαιωμα στην εξωρηξη!η μικρες καρτες δεν δουλευουν ενω θα πρεπε να δινουν το αναλογο της αποδοσης τους!τα λεφτα πανε στα λεφτα μονο αυτος ο κανονας ισχυει.

Τι επαθε το empirex? Ειχαμε το nova που επεσε, τωρα και το empirex εχει προβλημα?

Μπα, απλώς ψιλοάσχετοι είναι. Το διόρθωσαν τώρα.

πολυ προβληματικο με το mining το ethereum.καινοτομια μεν αλλα δεν ειναι σωστο να μην εχουν ολοι δικαιωμα στην εξωρηξη!η μικρες καρτες δεν δουλευουν ενω θα πρεπε να δινουν το αναλογο της αποδοσης τους!τα λεφτα πανε στα λεφτα μονο αυτος ο κανονας ισχυει.

Πάντως εγώ βλέπω ότι η r9 270 μου έχει καλύτερη η αποδοση/watt σε σχέση με την 290X.

δηλαδή η r9 270 δίνει περίπου 0,15 τη μέρα ενώ η 290 περίπου 0,26 τη μέρα.

Για να καταλάβεις χτες έδωσα παραγγελία για μια r7 265

Πάντως εγώ βλέπω ότι η r9 270 μου έχει καλύτερη η αποδοση/watt σε σχέση με την 290X.

δηλαδή η r9 270 δίνει περίπου 0,15 τη μέρα ενώ η 290 περίπου 0,26 τη μέρα.

Για να καταλάβεις χτες έδωσα παραγγελία για μια r7 265

εγω βγαζω περισοτερα από αυτά σε multipool με την gtx750ti μερικες φορες πανω από 1 ευρω.εχει αποδοση 800% σε σχεση με την καταναλωση ρεύματος της.εσεις βγαζετε πολύ λιγα για το ρευμα που καινε αυτές οι καρτες παιδια!

Sorry παιδια για την αργοπορια στις απαντησεις μου,εγραφα εκθεση!

Στο θεμα μας,δεν ξερω τι εγινε με το empire-x  οταν και αν βρω χρονο θα το δω.

Esp δεν αγορασα προφανως για 1 sat,αγορασα απο καλο φιλο με 9.5 dcr.(Thanks bro!)

Sacracer ποιο multipool ρε φιλε?

Επισης blade πως βγαζεις τοσο πολυ τη μερα?ΤΙ hashrate εχεις ρε μεγαλε?Εγω δεν νομιζω να βγαζω τοσο τη μερα...

Sorry παιδια για την αργοπορια στις απαντησεις μου,εγραφα εκθεση!

Στο θεμα μας,δεν ξερω τι εγινε με το empire-x  οταν και αν βρω χρονο θα το δω.

Esp δεν αγορασα προφανως για 1 sat,αγορασα απο καλο φιλο με 9.5 dcr.(Thanks bro!)

Sacracer ποιο multipool ρε φιλε?

Επισης blade πως βγαζεις τοσο πολυ τη μερα?ΤΙ hashrate εχεις ρε μεγαλε?Εγω δεν νομιζω να βγαζω τοσο τη μερα...

zpool.ca.η NVidia κανουν παπαδες εκει.εχουν βαλει ένα σωρο αλγοριθμους.μαλιστα το blake2s το ζητησα εγω.εχω φτιαξει bat algo switching μετα από μετρήσεις και βγαζει μια χαρα.βαζω και μια μικροτερη καρτα οσο εχω ανοιχτο το σταθερο του σπιτιου και ότι βγαλει κι αυτη.εδω είναι το δικο μου  

http://www.zpool.ca/?address=15TZv5B7Bq6G9keCBYR6tTD7vvTbwtnhEY

τα εχω ψαξει μονο σε αυτ​ο βγαζω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...