NT1G Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 https://build.ethdev.com/builds/Windows%20C%2B%2B%20develop%20branch/ Επιτελους το βρηκα το λινκ. Εγω κατεβασα και εγκατεστησα αυτο + ενα αλλο φακελο απο cryptominingblog που ειχε μεσα το exe του ethminer ,opencl κτλπ κτλπ και εβαλα τον δευτερο φακελο στα αρχεια που κατεβασα απο το πρωτο λινκ και τα windows δεν μου εβγαλαν μηνυμα για αντικατασταση αρχειων..ΤΙ εκανα λαθος/σωστα? Φαντάσου να το είχαμε δώσει και στην προηγούμενη σελίδα... Κάποιος έγραψε πιο παλιά οτι τα dag μπορείς να σβήνεις που και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Φαντάσου να το είχαμε δώσει και στην προηγούμενη σελίδα... Κάποιος έγραψε πιο παλιά οτι τα dag μπορείς να σβήνεις που και που. Χεχεχεχεχεεεεεε Στο θεμα μας ευχαριστω τον αγαπητο sacracer.Αποστολη εξετελεσθη.Εσβησα τα παντα. Ακομα 3 αποριουλες(η μια ειναι παλια ) 1.με 280χ και τελευταιους οδηγους εχω 20,κατι mhs.Καλα ειναι? 2.Πως βλεπω στο dwarfpool αν οντως σκαβω και παραγω κατι? 3.αυτη ειναι η παλια και απευθυνεται μαλλον σε εσενα δασκαλε sacracer.ερχονται screenshots! http://prntscr.com/b2ab02 Ok κατεβασα αυτο το "αρχειο" (τωρα ειναι φακελος προφανως) που εγκτεστησε τα παρακατω αρχεια!http://prntscr.com/b2ab5b ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕTH ΠΟΥ ΛΕΕΙ.Εκεινο το εβαλα εγω και εχει μεσα αυτα τα αρχεια http://prntscr.com/b2abg8 .Αρα να κανω uninstall που λεει και να κρατησω ξεχωριστα τον φακελο eth(που ετσι κι αλλιως ξεχωριστα ηταν) Η να τα εχω και τα 2 μαζι?Νιωθω οτι 1 απο τα 2 δεν χρειαζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τελος παντων με νευριασε πολυ το eth.To παραταω.Αι στο διαολο.Μονο προβληματα εχει.Υπαρχουν και αλλου "developers" που κανουν "altcoins" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχει τους κλασσικους αλγοριθμους που αποδιδουν μια χαρα!αυτη τη στιγμη παει καλα το verge σε x17.προτιμηστε ccminer 1.5.80 git sp-mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εχει τους κλασσικους αλγοριθμους που αποδιδουν μια χαρα!αυτη τη στιγμη παει καλα το verge σε x17.προτιμηστε ccminer 1.5.80 git sp-mod. με τι κάρτα το δουλεύεις και πόσα verge βγάζεις σε μια μέρα (24hr). Επίσεις τι παίζει με το maidsafecoin; έχει κανείς πληροφορίες; γίνεται mine; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μετα απο χιλια γ@αμημενα ζορια ο ethminer δουλευει χωρις προβληματα με μειωμενο hashrate ομως(εχω 19 mhs). https://ethereumpool.co/stats/miner/index.php?address=0x680c42c8314523ce4631cc6bd451bf73ffd86ba9 Και εδω λεει οτι δεν ειμαι ενεργος αλλα ειμαι γ@αμω την τρελα μου..Ο ethminer μια χαρα δεχεται πακετακια....Ξερει κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 με τι κάρτα το δουλεύεις και πόσα verge βγάζεις σε μια μέρα (24hr). Επίσεις τι παίζει με το maidsafecoin; έχει κανείς πληροφορίες; γίνεται mine; το εχω στο αυτοματο στο zpool αλλαζει αλγοριθμο μονο του.καρτα gtx750ti με πειραγμενο bios.πληρωνει σε bitcoin βαριέμαι να ασχολουμε με συνναλαγες στα ανταλλακτήρια,μονο κατευθειαν σε ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μετα απο χιλια γ@αμημενα ζορια ο ethminer δουλευει χωρις προβληματα με μειωμενο hashrate ομως(εχω 19 mhs). https://ethereumpool.co/stats/miner/index.php?address=0x680c42c8314523ce4631cc6bd451bf73ffd86ba9 Και εδω λεει οτι δεν ειμαι ενεργος αλλα ειμαι γ@αμω την τρελα μου..Ο ethminer μια χαρα δεχεται πακετακια....Ξερει κανεις τι παιζει? Δοκίμασε dwarf pool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ΘΑ το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. 1 πραγμα δεν καταλαβα ομως.Πως βλεπω ποσα παιρνω και αν παιρνω?Λεει στο fap τους αλλα ψιλομπερδευτηκα να πω την αληθεια.... ΤΟ expanse το δοκιμασε κανεις?Συμφωνα με το what to mine παντως το eth σταθερα πιο profitable απο ολα!Αντε και το καλοκαιρι να παιρνουμε μπρος για ακομη μια 280χ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ΘΑ το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. 1 πραγμα δεν καταλαβα ομως.Πως βλεπω ποσα παιρνω και αν παιρνω?Λεει στο fap τους αλλα ψιλομπερδευτηκα να πω την αληθεια.... ΤΟ expanse το δοκιμασε κανεις?Συμφωνα με το what to mine παντως το eth σταθερα πιο profitable απο ολα!Αντε και το καλοκαιρι να παιρνουμε μπρος για ακομη μια 280χ... βάλε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σου στο dwarf pool εκει που λέει worker name 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδια αμα θελω να αλλαξω ρολογια σε καρτα γραφικων στον ethminer πως το κανω?Εχει built-in εντολες? Αν δεν εχει,νταξει προφανως απο catalyst...Θα πρεπει να διαγραψω και το dag?Αν αλλαξω ρολογια? Εσεις τι επιπλεον εντολες εχετε γενικα στο bat?Εγω εκτος απο τα βασικα εχω βαλει και --farm-recheck 200.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδια αμα θελω να αλλαξω ρολογια σε καρτα γραφικων στον ethminer πως το κανω?Εχει built-in εντολες? Αν δεν εχει,νταξει προφανως απο catalyst...Θα πρεπει να διαγραψω και το dag?Αν αλλαξω ρολογια? Εσεις τι επιπλεον εντολες εχετε γενικα στο bat?Εγω εκτος απο τα βασικα εχω βαλει και --farm-recheck 200.... Κατ' αρχάς παίζεις παιχνίδια; Αν όχι, είσαι ένας αποτυχημένος, να έχεις μια καλή κάρτα και να την χρησιμοποιείς για κάτι που δεν προοριζόταν Άμα παίζεις, και είσαι σοβαρός, θα έχεις βάλει την κάρτα να πάει στα όρια από το CCC ή όπως λέγεται τώρα, για να έχεις την μέγιστη απόδοση στα παιχνίδια. Αυτό φτάνει. Όταν ξεκινάς το σκάψιμο θα πάει εκεί ψηλά. Κι αν ο υπερχρονισμός μνήμης δεν είναι απαραίτητος σε μερικά νομίσματα, δεν σου καταναλώνει τίποτα ιδιαίτερα παραπάνω, άντε 5-10 βατ. Αν δεν έχεις πολλαπλές κάρτες για αυτόν τον σκοπό μην κάνεις το .bat πιο περίπλοκο απ' ότι χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Χεχ φυσικα και παιζω βρε...Εισαι με τα καλα σου?Εχω ριξει τοσα χρημα και χρονο στο steam και δεν θα παιζω? Αρα ανεβαζω απο εκει ρολογια οκ... ΤΟ dag το διαγραφω ομως?Τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ΤΟ dag το διαγραφω ομως?Τι παιζει? Δεν έχω ιδέα. Ας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ είπα ότι η κάρτα μου έχει μόνο 1 GB μνήμης και δεν ξεκίνησα καν. Υποθέτω ότι όταν το dag ξεπεράσει τα 2 GB ούτε εσύ θα μπορείς να σκάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Φτου φτου φτου ρε φτυσε τον κορφο σου...Ακους εκει..Εχω 3 giga ! Υγ:Μια χαρα το dwarfpool,Thanks blade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα