NT1G Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και θέλεις να το βάλεις με genoil αλλά δεν ξέρεις πώς να το ρυθμίσεις ή δεν κατάλαβα σωστά; Ρυθμισμένο το έχω με genoil απλά με το -G και όχι το -U και χωρίς --cl-local-work 256 --cl-global-work 8192, γιατί κανείς δεν κάθεται να εξηγήσει απλά πως γίνεται. Πετάνε ένα βάλε στο shortcut αυτό χωρίς κάποιο γραπτό παράδειγμα και πρέπει να φας μια μέρα να καταλάβεις τι εννοούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως έχω αυτό στο bat: ethminer -U -F http://διεύθυνση pool?miner=19@διεύθυνσή μου@όνομά μου Τίποτ' άλλο.Το είδα σε έναν τύπο στο yt με 970.Είτε g είτε u για cuda πάντως δεν έχει διαφορά βλέπω ούτε στην κατανάλωση ούτε στην απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αυτο ετσι κι αλλιως το ειχα κατεβασει...Μα καλα αυτος ειναι ο μινερ?Οτι ναναι.Δεν με ενδιαφερει να δω ποσα εχω βγαλει,αρκει να πηγαινουν τα λεφτουδια στο ανταλλακτηριο.... NOTE: Ensure your blockchain is fully synchronised with the main chain before starting to mine, otherwise you will not be mining on the main chain. ??????????????????????????????????????? Μηπως ειναι για solo mining αυτα? Στο pool mining σιγουρα δεν χρειαζεται παντως. Για να μην κολλαει ο υπολογιστης οσο σκαβει εχει βρει κανεις λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 λοιπον παιδια να τα ξαναπουμε για να μην κουραζεστε!εχω παρατησει το mining ethereum γιατι δεν εχω συμβατη καρτα αλλα το ειχα ψαξει καπως.για να μην κολαει ο υπολογιστης μονο με τον κλασσικο ethminer.δεν βρισκω λινκ για να το κατεβασετε αλλα το εχω οποιος το θελει.δεν θελει να κατεβασουμε blockchain και τιποτε αλλο.βαζεις το μινερ στο ποολ γινετε δημιουργεια dag αρχειου και ξεκιναει το mining.στο κλασσικο ethminer η συνταξη ειναι ethminer -U --high-cpu-load --gpu-batch-size 14 -F http://eth-mine.suprnova.cc:3000/username.1/10 οπου --gpu-batch-size ρυθμηζουμε το φορτο της καρτας γραφικωναυτο ελεγαν να το βαζουμε στο 20 για να πιανει φουλ η καρτα αλλα ισως κολαει.ειναι μονο για mining pc 14-15-16 αναλογα την καρτα και τον υπολογιστη και δεν θα κολαει.η ταχυτητα δεν ξερω ποσο θα πεσει αλλα εγω δεν εχω πρόβλημα με αυτό.εχω ασχοληθεί με bios update overclocking και εχω ανεβασει αρκετες καρτες κατά 200 MHz core.φυσικα εχει και για opencl amd καρτες δηλαδή.δεν εχω δοκιμασει από τοτε που βγηκαν οι genoil miners μιας και αυτους τους εβγαλαν για αποδοση στις NVidia!ελεγαν ότι θα ανεβει πολύ η τιμη του αλλα δεν το βλεπω.ολοι θελουν να βγαλουν και δεν ρισκαρουν να αγορασουν οι επενδυτες!παντως είναι φοβερη ιδεα το euereum επειδή χρειαζεται αρχειο dag εξαρτάται από υπολογιστη για να αποκλεισει για μερικα χρονια τους asic. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Να σαι καλα. Θα δοκιμασω με το --gpu-batch-size που λες. Οταν λες κλασικο ethminer εννοεις οτι δεν κανουν τα genoil? Για να μην κολλαει ο υπολογιστης εννοω. Τα asic ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουν για eth αφου σε λιγους μηνες μπαινει σε pure POS. Βεβαια μπορει οι κλωνοι του να μεινουν PoW αλλα να δουμε αν θα πετυχουν αρκετα ωστε να δικαιολογειται η ερευνα και αναπτυξη asic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Να σαι καλα. Θα δοκιμασω με το --gpu-batch-size που λες. Οταν λες κλασικο ethminer εννοεις οτι δεν κανουν τα genoil? Για να μην κολλαει ο υπολογιστης εννοω. Τα asic ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουν για eth αφου σε λιγους μηνες μπαινει σε pure POS. Βεβαια μπορει οι κλωνοι του να μεινουν PoW αλλα να δουμε αν θα πετυχουν αρκετα ωστε να δικαιολογειται η ερευνα και αναπτυξη asic νομιζω δεν πιανει στα genoil αυτή η εντολη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αφου συμφωνα με το sacracer δεν χρειαζεται το blockchain,τωρα τι κανω για να το διαγραψω τελειως?Διεγραψα κλασικα το geth αλλα το blockchain με τα blocks που ειναι αποθηκευμενα να τα διαγραψω?Μολις εβαλα windows 10 και ξαναγεμισα σκουπιδια το pc.Αν ειναι δυνατον! Απο οτι καταλαβα οσοι εχετε δυνατες καρτες σκαβετε eth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ETH σκάβω με r9 270X και έχω 15 Μ/HS δηλαδή περίπου 0,14 ΕΤΗ την ημέρα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες για EΤΗ είναι 7950/7970/7870 και τα rebrands τους. Εντωμεταξύ στο Dwarfpool βλέπω καλύτερα αποτελέσματα με getwork παρά με το stratum proxy... ενώ υποτίθεται ότι το δεύτερο πληρώνει 20-30% παραπάνω. Χρησιμοποιεί κανείς dwarfpool για να συγκρίνουμε αποτελέσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το dwarfpool πληρώνει κάθε 1,01 ETH; χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το dwarfpool πληρώνει κάθε 1,01 ETH; χοχοχο πληρώνει και με 0.1 ή 0,25 αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 https://build.ethdev.com/builds/Windows%20C%2B%2B%20develop%20branch/ Επιτελους το βρηκα το λινκ. Εγω κατεβασα και εγκατεστησα αυτο + ενα αλλο φακελο απο cryptominingblog που ειχε μεσα το exe του ethminer ,opencl κτλπ κτλπ και εβαλα τον δευτερο φακελο στα αρχεια που κατεβασα απο το πρωτο λινκ και τα windows δεν μου εβγαλαν μηνυμα για αντικατασταση αρχειων..ΤΙ εκανα λαθος/σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εγώ (πλέον) έχω nvidia οπότε δε μπορώ να συμμετέχω σε συγκρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αφου συμφωνα με το sacracer δεν χρειαζεται το blockchain,τωρα τι κανω για να το διαγραψω τελειως?Διεγραψα κλασικα το geth αλλα το blockchain με τα blocks που ειναι αποθηκευμενα να τα διαγραψω?Μολις εβαλα windows 10 και ξαναγεμισα σκουπιδια το pc.Αν ειναι δυνατον! Απο οτι καταλαβα οσοι εχετε δυνατες καρτες σκαβετε eth? πρεπει να είναι στη διαδρομή υπολογιστης c:/users/onoma xrhsth soy/app data local ή roaming σε ένα από τους δυο φακελους θα εχει έναν φακελο geth νομιζω.τον σβηνεις.μεσα στο local εχει και έναν φακελο ethhash.εκει αποθηκευεται το αρχειο dag.αν εχεις πρόβλημα το σβηνεις και φτιαχνει καινουριο.ετσι θα κανεις όμως για καλυτερα σβηστα όλα να ξεκινησει από την αρχη.το geth είναι μονο για σολο εξωρηξη που το εκαναν στην αρχη.τωρα μονο με pool. edit:εμφανιζουμε κρυφα αρχεια και φακελους για να τα δουμε αυτα! https://build.ethdev.com/builds/Windows%20C%2B%2B%20develop%20branch/ Επιτελους το βρηκα το λινκ. Εγω κατεβασα και εγκατεστησα αυτο + ενα αλλο φακελο απο cryptominingblog που ειχε μεσα το exe του ethminer ,opencl κτλπ κτλπ και εβαλα τον δευτερο φακελο στα αρχεια που κατεβασα απο το πρωτο λινκ και τα windows δεν μου εβγαλαν μηνυμα για αντικατασταση αρχειων..ΤΙ εκανα λαθος/σωστα? τιποτα δεν εκανες λαθος.προφανως είναι ο ιδιος ethminer μονο η εντολη για opencl αλλαζει. Αφου συμφωνα με το sacracer δεν χρειαζεται το blockchain,τωρα τι κανω για να το διαγραψω τελειως?Διεγραψα κλασικα το geth αλλα το blockchain με τα blocks που ειναι αποθηκευμενα να τα διαγραψω?Μολις εβαλα windows 10 και ξαναγεμισα σκουπιδια το pc.Αν ειναι δυνατον! Απο οτι καταλαβα οσοι εχετε δυνατες καρτες σκαβετε eth? είναι το πιο (σταθερα αποδοτικο) νομισμα αυτή τη στιγμη.εχει αξια και κατευθείαν ισοτιμια με ευρω.οτι θελει ο ελληνας!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Στον φάκελο ethhash πάντως κρατάει αρχεία.Ακόμα και να τα σβήσεις θα τα ξαναβάλει την επόμενη φορά που θα το τρέξεις.Εμένα κρατάει 3 αρχεία για την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Στον φάκελο ethhash πάντως κρατάει αρχεία.Ακόμα και να τα σβήσεις θα τα ξαναβάλει την επόμενη φορά που θα το τρέξεις.Εμένα κρατάει 3 αρχεία για την ώρα. είναι τα dag files.δεν τα πειράζεις αυτά.με αυτά κανει mining.αν πας σε άλλο pool ισως φτιαξει κι άλλο αρχειο.δεν δουλευει σε όλα τα pool το ιδιο αρχειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα