Bspus Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ασχολείται κανείς με το Lutetium??? Εχω shares για το ψευτο-pool τους αλλα ακομα ουτε wallet εχουν ουτε φυσικα ειναι σε exchange οποτε τι να ασχοληθεις? Δεν περιμενω πολλα. Το δινουν δωρεαν, η ποσοτητα ειναι μεγαλη αρα με το που μπει σε exchange το dump θα ειναι επικο. αυτό εχω το classic.θα εκοβα κι εγω εθερεουμ αν ειχα σωστη καρτα μια gtx980 πιχι.εχουν βγαλει νεους miners genoil με καλη αποδοση για NVidia καρτες χωρις πτωση αποδοσης με τον καιρο,πραγμα που παρατηρείτε με στις amd.κάθε μηνα θα σβηνεις το arxeio dag και θα το ξεκινάς παλι!! Εχεις κανενα tutorial? Οσες φορες προσπαθησα να βρω κατι αν ξεκινησω με το eth μου φανηκαν πολυ πιο μυστηρια, καμια σχεση με τα κλασικα νομισματα. Εχω μια 980 που θα μπορουσα να δοκιμασω. Μπορεις και χωρις το blockchain, κατευθειαν στο ανταλλακτηριο να τα στελνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μια συμβουλή. Μην κρατάτε ποτέ χρήματα στα ανταλλακτήρια. Τα ανταλλακτήρια δεν είναι τράπεζες και όπως είδαμε με την ιστορία του MTGox ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκάσουν και να τα χάσετε όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μια συμβουλή. Μην κρατάτε ποτέ χρήματα στα ανταλλακτήρια. Τα ανταλλακτήρια δεν είναι τράπεζες και όπως είδαμε με την ιστορία του MTGox ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκάσουν και να τα χάσετε όλα. Δηλαδή οι τράπεζες είναι ασφαλείς; Εχω shares για το ψευτο-pool τους αλλα ακομα ουτε wallet εχουν ουτε φυσικα ειναι σε exchange οποτε τι να ασχοληθεις? Δεν περιμενω πολλα. Το δινουν δωρεαν, η ποσοτητα ειναι μεγαλη αρα με το που μπει σε exchange το dump θα ειναι επικο. Εχεις κανενα tutorial? Οσες φορες προσπαθησα να βρω κατι αν ξεκινησω με το eth μου φανηκαν πολυ πιο μυστηρια, καμια σχεση με τα κλασικα νομισματα. Εχω μια 980 που θα μπορουσα να δοκιμασω. Μπορεις και χωρις το blockchain, κατευθειαν στο ανταλλακτηριο να τα στελνεις? ναι μπορείς, εγώ βγάζω στο dwarfpool και στέλνω σε exchange. Χρησιμοποιώ ethminer-0.9.4.1-genoil-1.06 και stratum proxy (το έχει στο dwarfpool) Δεν είναι πολύ δύσκολο , στην αρχή φαίνεται μπέρδεμα. ΒTW όντως όλα τα exchange είναι "επικίνδυνα" για κανόνι, πρόσφατα έσκασε το cryptsy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δηλαδή οι τράπεζες είναι ασφαλείς; ναι μπορείς, εγώ βγάζω στο dwarfpool και στέλνω σε exchange. Χρησιμοποιώ ethminer-0.9.4.1-genoil-1.06 και stratum proxy (το έχει στο dwarfpool) Δεν είναι πολύ δύσκολο , στην αρχή φαίνεται μπέρδεμα. ΒTW όντως όλα τα exchange είναι "επικίνδυνα" για κανόνι, πρόσφατα έσκασε το cryptsy. Καλα το cryptsy εχει προβληματα καιρο τωρα δεν ειναι και απροσδοκητα νεα Θα δοκιμασω το dwarfpool που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα παιδιά...Τα φώτα σας πάλι παρακαλώ!Είπα και εγώ να "σκα9ω" ethereum.Κατέβασα το geth και το έτρεξα και μάλλον έκανε sync αλλα δεν θα μου χρειαστεί λογικά γιατί το ethereum θα το στέλνω στα ανταλλακτήρια συνεχεια ώστε να το μετατρέπω σε αλλα coins.Το θέμα είναι ποιο miner κατεβάζω για να "σκα9ω" ether?Βρήκα εδώ το ethminer και το genoil αλλα 9iloexw μπερδευτεί.Ευχαριστώ για οποιον καθίσει καi μe βοηθήσει! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από Brazzers 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με nvidia η AMD? Δοκιμασα στο ethermine με ethproxy. Φανηκε να το ρυθμισα σωστα και να δουλευει αλλα μετα απο λιγα λεπτα δεν φανηκε να εχει φτασει καμια share στο pool. Το αφησα γιατι δεν μπορουσα να βρω που ειναι το λαθος. Τελικα μπορει και να μην υπηρχε λαθος απλως να ημουν ατυχος και να μη βρηκα share. Καταφερα δοκιμαστικα να συνδεθω στο miningpoolhub για eth που δουλευει με φιλοσοφια σχεδον παρομοια με τα κλασικα pools. Οποτε τερμα τα ethproxy και λοιπα εξτρα ουτε να πρεπει αν δηλωνω το αναμενομενο hashrate απο το command line και λοιπες ανοησιες. Δυστυχως ειναι μικρο το eth τμημα του, ενα block την ωρα βρισκουν. Δεν το αφησα πολυ γιατι δεν βρηκα τροπο να αποφυγω το ποσο πολυ κολλαει ο υπολογιστης οταν σκαβει. Δεν φαινεται να υπαρχει κατι αντιστοιχο του intensity που μπορεις να ρυθμισεις. Και εκανε και κανα λεπτο μεχρι να βρει το πρωτο αποδεκτο share. Υπαρχουν και καποια αλλα ερωτηματικα οπως τι ειναι το DAG file που φτιαχνει και γιατι/πως δημιουργει και αυτο τις δικες του επιπλοκες αργοτερα. Σε κανενα pool στο help section δεν εχει επαρκεις πληροφοριες και ειδικα για nvidia μπορει να χασεις καποιες σημαντικοτατες λεπτομερειες. Οπως οτι μπορει να χρησιμοποιεις openCL με το -G και να φαινεται να δουλευει αλλα αν βαλεις το -U parameter για CUDA θα πηγαινει καλυτερα, εφοσον φυσικα εχεις και την ειδικη εκδοση του ethminer. Ε αυτο δεν μπορουσαν να το λενε δηλαδη και στα pools? Δεν φαινεται να μπορεις ευκολα να υπολογισεις το hashrate σου. Ναι υπαρχει το benchmark run που μου εβγαλε το λαδι μεχρι να τρεξει αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι. Θα πρεπει να το αφησω καποιο βραδυ κανενα 8ωρο τουλαχιστον η καποια μερα που θα λειπω να δω τι θα αποδοσει στο pool πραγματικα. Στα θετικα οτι καιει πολυ λιγο ρευμα στην 980. Με ειχε στο 45-46% TDP Γενικως παντως, ισως φταιει και το setup μου και τα windows 10 που δεν συμπαθουν το eth αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλυτερη ταλαιπωρια απο το συνηθισμενο. Και τωρα που ανεβαινει και το diff δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει στο προσεχες μελλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ψιλοβαρεθηκα να διαβαζω μαθηματικα(ΝΤα?) και ειπα να το δω και γω λιγο.Ειμαι σε μια r9 280x και ναι ειναι βασανο.Απο οτι καταλαβα αυτη η βλακεια με το sync το network ειναι οντως απαραιτητο.Το χω δω και καμια ωρα τρεχει και ακομη δεν εχει γινει.(Θα τα αφησω ολο το βραδυ,αντε να δουμε).Κατεβασα ethminer και εκανα ενα bat.Καντο copy paste και εισαι κομπλε. setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 ethminer.exe -F http://us-west1.nanopool.org:8888/Adress_Here -G --farm-recheck 200 --cl-local-work 256 --cl-global-work 8192 Local work + global μαλλον ειναι διαφορετικα για την 980 σου. Εσυ εκανες το network sync? Υγ:Ψιλοεχω γκαβλωσει με τα cryptocoins και σκεφτομαι το καλοκαιρι η κατα το σεπτεμβριο-οκτωμβρη να το παω ενα βημα παραπερα πρωτα ο Θεος(και τα οικονομικα φυσικα).Σκεφτομουνα να παρω 1-2 280χ ακομα και να εχω 3 συνολικα.Αρχικα θα μπουν στο main-gaming συστημα.Αλλα του χρονου που θα ειμαι μεσα σε σχολη και αναλογα το χρονο που θα εχω θα επιδιωξω την αγορα 2χ980τι για να αντικαταστησουν τις 2 η 3 280χ.Προφανως λοιπον για να μην τα πολυλογω και κουραζω τις 280χ θελω να τις βαλω se dedicated μηχανημα.ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:Μπορω να συνδεσω σε hardware level τις gpu με το rasberry με καμια πατεντα?Για να μην αγοραζω ολοκληρο μηχανημα για μαλακιες ρε παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το genoil είναι έκδοση του ethminer για nvidia από οτι έχω καταλάβει. Ότι να ναι. Αυτό το -U για nvidia δεν το είχα δει πουθενά και αυτό το --cl-local-work 256 --cl-global-work 8192 που έβλεπα να λένε πάλι κανείς δεν εξηγούσε που σκατά να το βάλεις. Έβλεπα να λενε βάλε localwork 256 και global 8192 και τίποτα άλλο, που, πως, τι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Nvidia έχεις nt1g; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ναι. gtx960 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ψιλοβαρεθηκα να διαβαζω μαθηματικα(ΝΤα?) και ειπα να το δω και γω λιγο.Ειμαι σε μια r9 280x και ναι ειναι βασανο.Απο οτι καταλαβα αυτη η βλακεια με το sync το network ειναι οντως απαραιτητο.Το χω δω και καμια ωρα τρεχει και ακομη δεν εχει γινει.(Θα τα αφησω ολο το βραδυ,αντε να δουμε).Κατεβασα ethminer και εκανα ενα bat.Καντο copy paste και εισαι κομπλε. setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 ethminer.exe -F http://us-west1.nanopool.org:8888/Adress_Here -G --farm-recheck 200 --cl-local-work 256 --cl-global-work 8192 Local work + global μαλλον ειναι διαφορετικα για την 980 σου. Εσυ εκανες το network sync? Αν εννοεις να κατεβασω και να διατηρω συγχρονισμενο blockchain οχι, δεν εχω καθολου. Δοκιμασα πριν μηνες και ειδα οτι παιρνει πολυ χρονο και δεν ειχα καμια ορεξη να νταντευω συνεχως το blockchain. Ο μονος λογος που ξανασχοληθηκα τωρα ειναι επειδη εμαθα οτι δεν ειναι απαραιτητο να το εχεις. Βλεπω οτι δεν δουλευεις μεσω stratum. Δεν ειναι ο recommended τροπος να δουλευεις ετσι, καλυτερα stratum λενε ολοι. Το 8192 ειναι default ετσι και αλλιως το αλλο νομιζω το εχει 128 default. Και φυσικα το -G δεν ισχυει nvidia αλλα το -U οπως ειπαμε με genoil αλλιως σερνεται. Απο Σεπτεμβρη μαλλον θα πας κατευθειαν σε 1080 καρτα με Pascal αρχιτεκτονικη. Αναμενεται μεγαλη βελτιωση σε σχεση με Maxwell 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν εννοεις να κατεβασω και να διατηρω συγχρονισμενο blockchain οχι, δεν εχω καθολου. Δοκιμασα πριν μηνες και ειδα οτι παιρνει πολυ χρονο και δεν ειχα καμια ορεξη να νταντευω συνεχως το blockchain. Ο μονος λογος που ξανασχοληθηκα τωρα ειναι επειδη εμαθα οτι δεν ειναι απαραιτητο να το εχεις. Βλεπω οτι δεν δουλευεις μεσω stratum. Δεν ειναι ο recommended τροπος να δουλευεις ετσι, καλυτερα stratum λενε ολοι. Το 8192 ειναι default ετσι και αλλιως το αλλο νομιζω το εχει 128 default. Και φυσικα το -G δεν ισχυει nvidia αλλα το -U οπως ειπαμε με genoil αλλιως σερνεται. Απο Σεπτεμβρη μαλλον θα πας κατευθειαν σε 1080 καρτα με Pascal αρχιτεκτονικη. Αναμενεται μεγαλη βελτιωση σε σχεση με Maxwell Αρα πως γινεται χωρις blockchain?Ποιον ethminer να κατεβασω(λινκ αν γινεται μιας και μονο το genoil βλεπω γαμω την τυχη μου).Και σε ποιο πουλ?Αυτο που λεω εγω δεν βλεπω να εχει stratum παντως. Βεβαια τωρα δε σκαβω.Περιμενω να κανει sync to κολοnetwork. Περιμενω καμια απαντηση γιατι αλλιως τη μαμησαμε αν περιμενω να κανει sync... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 https://build.ethdev.com/builds/Windows%20C%2B%2B%20develop%20branch/ Δεν νομίζω να χρειάζεσαι το blockchain για να κάνεις mining, αλλά για να δεις αυτά που έχεις βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και θέλεις να το βάλεις με genoil αλλά δεν ξέρεις πώς να το ρυθμίσεις ή δεν κατάλαβα σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αυτο ετσι κι αλλιως το ειχα κατεβασει...Μα καλα αυτος ειναι ο μινερ?Οτι ναναι.Δεν με ενδιαφερει να δω ποσα εχω βγαλει,αρκει να πηγαινουν τα λεφτουδια στο ανταλλακτηριο.... NOTE: Ensure your blockchain is fully synchronised with the main chain before starting to mine, otherwise you will not be mining on the main chain. ??????????????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα