Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Από το kraken πχ μιας και το ανέφερες, εννοείς να αντιγράψουμε τη διεύθυνση που έχουμε δημιουργήσει για να φορτώνουμε με ether το λογαριασμό μας και να τη βάλουμε ως διεύθυνση μας στο pool;Βασικά έτσι θα γλιτώσουμε και την αργοπορία του πορτοφολιού και τις (όποιες, αστείες για την ακρίβεια, αλλά τέσπα) προμήθειες για την έξτρα μεταφορά από το πορτοφόλι στο kraken.Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Από το kraken πχ μιας και το ανέφερες, εννοείς να αντιγράψουμε τη διεύθυνση που έχουμε δημιουργήσει για να φορτώνουμε με ether το λογαριασμό μας και να τη βάλουμε ως διεύθυνση μας στο pool;Βασικά έτσι θα γλιτώσουμε και την αργοπορία του πορτοφολιού και τις (όποιες, αστείες για την ακρίβεια, αλλά τέσπα) προμήθειες για την έξτρα μεταφορά από το πορτοφόλι στο kraken.Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! ετσι ακριβως κανω εγω εδώ και δυο χρονια με όλα τα νομισματα!μονο το μπιτκοιν μερικες φορες το κραταω στο πορτοφολι στο πισι και αυτό χωρις τα κατεβασω ολο το blockchain παλι.κατευθειαν ευρω γιατι όλα πεφτουν!!!ολοι θελουν να βγαλουν συνεπως δεν ανεβαινει κανενα αλτκοιν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ενα τεράστιο ευχαριστώ ρε φίλε γιατί πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί.Και ξέρεις με τους ssd να κυλάς 10gb (11 νομίζω έχουν πάει όλα τα αρχεία του πορτοφολιού ήδη...) για δεδομένα για ένα πορτοφόλι είναι κάπως...Απλά πρέπει να μη φοβάσαι να τα κρατήσεις στο ανταλλακτήριο και κυρίως το ανταλλακτήριο να τα υποστηρίζει.Αλλά με το kraken δεν υπάρχει θέμα για etherium.Σε ευχαριστώ και πάλι. Για το btc πάντως εάν θέλεις πορτοφόλι χρησιμοποίησε το multibit classic.Είναι εύχρηστο και λιτό.Και κυρίως δε φορτώνει το δίσκο με το blockchain.Πώς και γιατί δεν ξέρω, αλλά δεν το κάνει.Οπότε εάν θες πορτοφόλι ρίξε μια ματιά και προς τα εκεί για ight καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ενα τεράστιο ευχαριστώ ρε φίλε γιατί πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί.Και ξέρεις με τους ssd να κυλάς 10gb (11 νομίζω έχουν πάει όλα τα αρχεία του πορτοφολιού ήδη...) για δεδομένα για ένα πορτοφόλι είναι κάπως...Απλά πρέπει να μη φοβάσαι να τα κρατήσεις στο ανταλλακτήριο και κυρίως το ανταλλακτήριο να τα υποστηρίζει.Αλλά με το kraken δεν υπάρχει θέμα για etherium.Σε ευχαριστώ και πάλι. Για το btc πάντως εάν θέλεις πορτοφόλι χρησιμοποίησε το multibit classic.Είναι εύχρηστο και λιτό.Και κυρίως δε φορτώνει το δίσκο με το blockchain.Πώς και γιατί δεν ξέρω, αλλά δεν το κάνει.Οπότε εάν θες πορτοφόλι ρίξε μια ματιά και προς τα εκεί για ight καταστάσεις. αυτό εχω το classic.θα εκοβα κι εγω εθερεουμ αν ειχα σωστη καρτα μια gtx980 πιχι.εχουν βγαλει νεους miners genoil με καλη αποδοση για NVidia καρτες χωρις πτωση αποδοσης με τον καιρο,πραγμα που παρατηρείτε με στις amd.κάθε μηνα θα σβηνεις το arxeio dag και θα το ξεκινάς παλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 980 έχω τώρα και με τις υπάρχουσες τιμές ένα 15ρι το μήνα το βγάζει περίπου επειδή καίει λίγο σχετικά.Γιατί να το σβήνω αυτό το αρχείο λες;Κάπου είχα διαβάσει για αυτό το αρχείο και κάτι μπερδέματα που έκανε με τα 10ρια αλλά δεν κατάλαβα και πολλά να σου πω την αλήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ολοι πανε και κοβουν τα πιο διμοφιλη νομισματα σε αξια και φυσικα εχουν χαμηλο μεριδιο ο καθενας!to kraken δυστηχως δεν εχει και αλλα νομισματα σε ευρω.θα μας βοηθαγε ολους στην ελλαδα αυτο.καθε φορα που στελνεις εμβασμα ελλαδα θεωρειτε συναλλαγμα ολοι κερδιζουμε απο αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μήπως όμως ο miner θέλει το blockchain για να δουλέψει οπότε δεν το γλιτώνουμε ακόμα και αν δεν κρατήσουμε το πορτοφόλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 οχι δεν θελει!ξεκινα το και θα δεις!δημιουργει ενα αρχειο και μετα κανει εξορηξη κανονικα!σου υπολογιζω στα 20 μχς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μακάρι. Ναι τόσο μου βγάζει περίπου.19-20, ανάλογα με το εάν δουλεύω παράλληλα και το pc με κατανάλωση (συνολική) στα 280-300w.Καλά είναι.Αν κρατηθεί σε τιμές στα 8+ €/eth είναι μια χαρά.Κρίμα που δεν πρόλαβα τα 12ρια του Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 γιαυτην τη δουλεια εγω εχω ενα μικρο πισακι με μικρη μητρικη με ενσωματωμενο επεξεργαστη καιει μονο 30 βαττ!κουτι μονο σκελετος ανοιχτο απο παντου δισκος καρτα γραφικων μνημη ραμ και μητρικη.καιει μονο 2 κιλοβατωρες τη μερα περιπου 10 λεπτα του εβρω με κοινωνικο τιμολογιο.καρτα ομως δεν εχω δυνατη αλλα την εχω μαθει απεξω και διαχειριζομαι εξυπνα σε μουλτιποολ.τον απριλιο μου βγαλε 3 εμβάσματα των 14 αρων εβρω το καθενα να γλυτωνω προμήθειες στην τραπεζα.τωρα είναι πιο λιγο αλλα συνηθως μια κατω μια πανω πανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κανονικά τέτοια θέλει, απλά εγώ επειδή δεν κρατάω hardware και όλα τα υπόλοιπα pc μου είναι για τη δουλειά, αναγκαστικά το mining το κάνω στο gaming pc.Να φτιάξω επί τούτου mining rig νομίζω δεν αξίζει τον κόπο.Εξάλλου δεν πάω για την κονόμα.Πιο πολύ για το χαβαλέ, άντε με αυτά που βγάζεις να πάρεις και κανα παιχνίδι στο steam.Εδώ τόσα χρόνια δούλευα το folding at home ου δεν περίμενα να μου αποδώσει οικονομικά και τίποτα... Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή, με βοήθησε αρκετά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλά, αξίζει τον κόπο να βγάζουμε 15-20 Ευρώ τον μήνα και να τα εξαργυρώνουμε; Ακόμα και πολύ φτωχοί να είμαστε, πού δεν είμαστε αφού έχουμε αρκετά δυνατούς υπολογιστές και άφθονο ρεύμα, αυτά τα λεφτά δεν θα έκαναν την διαφορά. Το νόημα είναι να επενδύσεις σε κάποιο νόμισμα που πιθανώς να πιάσει αργότερα και να βγάλεις 100 φορές τόσα. Ακόμα κλαίω τα 350 Monero που πούλησα για 400 Ευρώ, αλλά βλέπεις ήθελα να κάνω τον έξυπνο στον αδερφό μου, να του δείξω ότι μιλάμε για πραγματικά λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εντάξει, σχετικό είναι κι αυτό.Εγώ προσωπικά δε θα αναλάμβανα ρίσκο να πάω να βγάλω μεροκάματο από το mining.Ούτε επένδυση θα έκανα ούτε θα έσκαβα μανιωδώς στηρίζοντας ελπίδες σε ένα νόμισμα και μετά να μείνω με τις ελπίδες.Ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός, το πόσο εύκολα τα βγάζει τα λεφτά και τα κυλάει, την ψυχολογία και το χαρακτήρα του εν γένει.Προσωπικά δεν θα το έκανα και δεν το κάνω δηλαδή.Εάν μου καθόταν δε θα έλεγα όχι, απλά το κάνω με το σκεπτικό του τύπου, έδωσα 2 κατοστάρικα για μια gpu και θα την κρατήσω μια 2ετία πες.Εάν αποσβέσει τα μισά μόνη της γιατί όχι;Δε θα πεθάνουμε για το κατοστάρικο, απλά έχει και το χαβαλέ του.Εάν βγει βγήκε, εάν όχι, δεν έχεις χάσει και πολλά, κυρίως λίγο χρόνο.Ή πες θα πάρεις ένα παιχνίδι αππό το steam στην τιμή που το έχει χωρίς να περιμένεις να μπει σε έκπτωση.Έτσι, δώρο από τη gpu σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ασχολείται κανείς με το Lutetium??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Λοιπόν για το ETH κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σε κάρτα με 2gb /windows 10/ latest catalyst στο . bat αρχείο προσθέστε μόνο τα εξ΄ς πριν την γραμμή του ethminer setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1SET GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100 αυτά και τίποτα άλλο. Χρησιμοποιώ τον ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 γιατί ο 1.0.7 δεν κατεβαίνει. ¨εχει κανείς να προτείνει καλύτερο miner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα