Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από 2+ χρόνια αποχής είπα να σκάψω λίγο πάλι.Ξεκίνησα με eth και νομίζω πάει μια χαρά, έχω τρεις ερωτήσεις όμως να κάνω στα τσακάλια του νήματος.

α)Στην αρχή για να ξεκινήσω είχα δημιουργήσει ένα πορτοφόλι, το οποίο βρισκόταν στο test network.Μέχρι να θυμηθώ πώς λειτουργεί η φάση, να δω τα των διευθύνσεων κλπ έβγαλα λίγο πάνω από 0,1 eth και το pool τα στειλε στη διεύθυνση αυτή.Τώρα όμως που έκανα λογαριασμό στο main network βλέπω αυτή τη διεύθυνση (την παλιά δηλαδή), βλέπω το ποσό της αλλά μέχρι εκεί.Δε μπορώ να τη διαχειριστώ μέσω πορτοφολιού δηλαδή και να τα στείλω στο κεντρικό πορτοφόλι μου.Έτσι γίνεται ή κάνω κάτι λάθος;Πάντως αρχείο για backup δεν είχα.Δεν ξέρω εάν μου έφυγε απλώς εμένα ή δε μπορείς να δημιουργήσεις στο test network.

β)Τον τωρινό λογαριασμό εάν θέλω να τον κρατήσω σε backup πώς το κάνω;Δημιούργησα κάτι json αρχεία από τρίτα πορτοφόλια.Να κρατήσω αυτά ή από το "επίσημο" wallet να πάω στο backup account και να κρατήσω εκείνο το μακρυνάρι;Και επιπλέον, αυτά πρέπει να τα τηρώ κάθε φορά ενημερωμένα ή αρκεί αυτό το αρχείο και όταν το ανακτήσω στο πορτοφόλι θα το συγχρονίσει;Το τελευταίο μου φαίνεται λογικό πάντως, αλλά είπαμε, είμαι ακόμα σκουριασμένος...  :X

γ) Βλέπω πως τα αρχεία του πορτοφολιού είναι τεράστια.Κάπου στα 6,5gb ήδη στο app data στο C:.Υπάρχει τρόπος να τα γλιτώσω;Μπορώ να σβήσω κάτι από το Ethash ή είναι μάταιος κόπος και θα τα κατεβάζει κάθε φορά;Να τα μεταφέρω αλλού παίζει για να μη μου γεμίζουν τον ssd;Ή κάποιο άλλο πορτοφόλι σαν το multibit του btc που είναι φειδωλό στο χώρο που πιάνει υπάρχει;

Ευχαριστώ όποιον μπει στη διαδικασία να απαντήσει.  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ethereum για να δουλέψει πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και όλο το blockchain του δλδ αυτά τα gb δεν τα αποφεύγεις και όσο περναέι ο καιρός τόσο θα ανεβαίνουν.

Γιατί δεν κατεβάζεις το mist πορτοφόλι και να στέλνεις εκεί όσα eth βγάζεις?

Αυτό είναι εναλλακτικό πορτοφόλι από το λίγο που είδα, σωστά;Θα το δω τότε.Αν είναι να γλιτώσω 7gb τουλάχιστον.Είναι πολλά τα gb που σου τρώει χωρίς λόγο.Σε ευχαριστώ πολύ.

Α και να ξέρεις, εσύ με έβαλες στα αίματα να ξανασκάψω.Είχα αφήσει το πορτοφόλι με τα btc με λίγο λιγότερο από 10€.Και μπήκα στα αίματα να το φτάσω 10€ ώστε να φορτώσω το steam με btc! ^_^

αυτό το πορτοφόλι που σου λέω είναι το official ας πούμε του ethereum αλλά καλύτερα νομίζω να κρατάς τα eth σου εκεί . Πάντως δεν θα γλιτώσεις τα 7gb γιατί και αυτό για να λειτουργήσει θέλει από πίσω το ethereum blockchain.

Δεν έχει εντολή να αποθηκεύει την αλυσίδα σε άλλο δίσκο εκτός του C ;

Στο Monero τουλάχιστο έτσι έκανα παλιά. 

ρε παιδια εχω ενα μηχανημα που τρεχει smos και βγαζει dash τωρα.

παιζει απο usb stick.

παιζει κανενας οδηγος να το γυρισω σε eth γιατι δεν εχω βρει ακρη μεχρι τωρα.

και θελει να εχει και το πορτοφολι μεσα? η μπορει να τα αποθηκευει αλλου τα νομισματα?

Δεν έχει εντολή να αποθηκεύει την αλυσίδα σε άλλο δίσκο εκτός του C ;

Στο Monero τουλάχιστο έτσι έκανα παλιά. 

Όποιος το βρει πως γίνεται στο ethereum να μου το πει και εμένα.

Tώρα που το λέτε το θυμάμαι που το έκανα αυτό για το btc και το ltc.Είχαμε και εδώ μέσα ποστάρει την εντολή.Νομίζω στη συντόμευση του πορτοφολιού προσθέταμε κάτι.Αν βρω κάτι αντίστοιχο και για eth θα ενημερώσω.Για το backup των πορτοφολιών ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;

Παιδες γρηγορη ερωτησουλα και αν γινεται μια ακομα ταχυτερη απαντηση...(Καιγομαστε λεμε!)

ΤΙ drivers χρησιμοποιειτε?Τους καινουριους που βγαινουν καθε φορα η τους παλιους?Επισης ειστε σε win7 η εχετε κανει μεταβαση στα 10?

Ευχαριστω!

amd-catalyst-15.7.1

Windows 7 x64

Βάζοντας φετινούς οδηγούς μερικοί miners δεν ξεκινούσαν καν, και επειδή βαρέθηκα να το ψάξω ξανάβαλα  αυτούς που δούλευαν.

Επίσης το σύστημά μου είναι πλήρες AMD και πιθανώς να διαφέρουν τα αποτελέσματα από το δικό σου πού μόνο η κάρτα γραφικών είναι AMD.

• Like 1

Σχετικά με το ethereum επειδή το έψαξα λίγο και μπερρδεύτικα:

1. Με AMD ποιος miner είναι ο καλύτερος (Έχω r9 270 X & R9 290X)

2. Μπορώ να κάνω mine σε pool και να στέλνω τα νομίσματα σε exchange χωρίς να κατευάσω το blockchain;

3. πόσα ETH βγάζει μια 290χ/390Χ σε 24 ώρες χοντρικά;

Βοηθήστε τον παλιό!!!

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/42inu5/is_there_a_way_to_install_the_ethereum_blockchain/

Εδώ ο τρόπος για μεταφορά των blockchain σε άλλη διαδρομή.Δεν προλαβαίνω τώρα να το δοκιμάσω.nt1g, αν το προκάμεις, ενημέρωσε.

Blade για τα 2 πρώτα έχω άγνοια πλήρη, για το τρίτο, στο πολύ περίπου απ' όσο ξέρω οι 290/290x πρέπει να βγάζουν κάπου 25mhs.Με 20mhs βγάζεις κάπου 0,19-0,2 eth, οπότε υπολογίζω κάπου στο 0,25 χοντρικά. 

δεν χρειαζεται καν να κατεβασετε πορτοφολι και blockchain.μην βαρενετε το μηχανημα σας.αυτο το εκαναν στην αρχη που γινοταν μονο σολο εξωρηξη.τωρα απλα κοβουμε στο σουπερνοβα και τα στελνουμε σε ανταλλακτηριο κατευθειαν.εγω τα εστελνα οταν εκοβα στο κρακεν εχει ισοτιμια κατευθειαν σε ευρω!αλλο καλο ανταλλακτηριο το πολονιεξ εχει χαμηλη προμηθεια στην αναληψη!αντιμετωπισα πρόβλημα με μια r9 270 και το αρχειο dug.εχει λεει χαμηλο buffer και δεν δουλευει.τεσπα το παρατησα πολύ βαβουρα και θελει ρευμα πολύ.οι μεγαλες καρτες καινε καργα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...