Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το hodl που συζητάγατε παλιά βλέπω έχει τιμή τώρα, περίπου $ 0,030041. Πόσα βγάζει κανείς δηλαδή από αυτό;

Τίποτα... 

Το έχουν αναλάβει τα botnets και αυτοί με τζάμπα ρεύμα και συστοιχίες υπολογιστών.

Όταν το πέτυχα στην αρχή, έβγαζα 3 με 5 μπλοκ την μέρα, δηλαδή 200 νομίσματα κατά μέσο όρο. Ήταν και πιο ακριβό, σχεδόν διπλάσια τιμή.

Σήμερα ένας κορυφαίος 4πύρηνος intel ή 8πύρηνος AMD δύσκολα βγάζει πάνω από 20.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα αρχίζει και το ICO ή crowdfunding αν προτιμάτε για το EDON, το άλλο νόμισμα μετά το Decred που μου κίνησαν  το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες.

Δυστυχώς δεν έχει δωρεάν νομίσματα ούτε σκάβεται, έτσι θα αγοράσω μερικά με τα 0.2 BTC που μου περισσεύουν.

Νομίζω ότι θα πετύχει, εκτός αν είναι μια καλοστημένη παγίδα και φύγουν αμέσως με τα εκατομμύρια που θα μαζέψουν.

Ο lead developer πάντως φαίνεται εργατικός και τίμιος. Να τος:

Πολυ πλακα εχει :-D

Δυστυχως περιγραφει την κατασταση με αρκετη ακριβεια ομως. Τα σοβαρα altcoins μετριουνται στα δαχτυλα.

Πριν λιγες μερες εδωσα 0.1 btc για να αγορασω elastic (XEL) το οποιο ξεκινα τον Ιουλιο.

καλησπέρα παίδες. Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή για CPU Minning;

Ασχολούμαι μόνο με GPU minning για αυτό θέλω τα φώτα σας διότι βαριέμαι να ψάχνω. :-D

Εγώ ξεκίνησα με 160κ νομίσματα με το Lutetium γιατι έβαλα στην υπογραφή του bitcointalk forum για το νόμισμα και τώρα έχω 212κ χωρίς να σκάψω-αγοράσω τίποτα.Μπορεί να μην γίνει τίποτα με το νόμισμα αλλα ποτέ δεν ξέρεις

καλησπέρα παίδες. Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή για CPU Minning;

Ασχολούμαι μόνο με GPU minning για αυτό θέλω τα φώτα σας διότι βαριέμαι να ψάχνω. :-D

Εκτος απο το HODL υπαρχει και το espers (ESP).

Δεν ξερω ομως τι μελλον εχει το νομισμα. Διαφημιζουν proof of reliability (που δεν εχουν υλοποιησει ακομη ουτε περιγραψει) και διαφορες χρησεις που θα το κανουν να εχει αξια.

Απο την αλλη, θελουν να παραγουν 500 δις ( :blink: ) νομισματα και το 20% αυτων το δινουν σε giveaway που εληξε χθες. Ο καθε συμμετεχοντας θα παρει 300 εκ ESP περιπου. Αυτο απο μονο του θεωρω το εχει ηδη καταδικασει το νομισμα και ολοι τους το λενε αλλα οι devs δεν θελουν να το ακουσουν και λενε οτι δεν τους ενδιαφερει η τιμη.

Δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει ουτε καν 1 sat γιατι τοτε ολοι θα πουλουσαν το giveaway για 3 btc εκαστος. Το βλεπω να καταληγει στο litecoin market για 1 litoshi. Κριμα.

Μπορεις και με απλο cpu να βγαζεις κανα εκατομυριο τη μερα αλλα δεν ξερω αν αξιζει.

https://yobit.net/en/trade/ORLY/BTC   

Μπορω υπερηφανα να πω οτι μου ανοιξε ο κωλος...Τετοιο pump...Εχω βαλει να πουλησω σε αυτην την τιμη και λογικα θα παρω πισω o.5 btc...Το πρωτο ρε πουστη μου το πρωτο μου 0.5 btc...

Φυσικα μονος μου δεν θα τα καταφερνα ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ THANKS ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

EDIT:ψΙΛΟFAIL,τα 3 του καραμπελα μαλλον θα παρω,αλλα anyway stay tuned,αν τα πουλησω ποτε θα σας πω ποσα εβγαλα...Γαμω το dump τους...

Τι θα πει αν τα πουλήσεις; Οτιδήποτε πάνω από 150 είναι μεγάλη επιτυχία. Πούλα αμέσως από 180 και πάνω που υπάρχουν προσφορές, κι άμα περισσέψουν βάλε την τιμή σου και περίμενε.

Εγώ στα 40 πούλησα. Αλλά τα έβγαλα πολύ εύκολα. Τις 2-3 μέρες πριν μπει στο yobit κρατούσα το 1/10 του συνολικού hashrate.

Τελικη αποτιμηση καταστασης:0.35 btc.Καθολου ασχημα.Εκανα ομως μαλακια μαλλον λογω ελλειψης πειρας.Εγω μαλλον προκαλεσα το pump...Αλλα δεν πειραζει 0.35 btc ειναι καλα νομιζω...

Τελικη αποτιμηση καταστασης:0.35 btc.Καθολου ασχημα.Εκανα ομως μαλακια μαλλον λογω ελλειψης πειρας.Εγω μαλλον προκαλεσα το pump...Αλλα δεν πειραζει 0.35 btc ειναι καλα νομιζω...

Pump γίνεται όταν αγοράζεις μεγάλη ποσότητα μαζεμένα. Αγόρασες τίποτα;

Ούτε dump βλέπω. Οι τιμές εκεί που ήτανε, εκεί είναι.

Και μην έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου  :P  20 BTC χρειάστηκε ο άλλος χθες για να πάει την τιμή του σε από κάτω των 100 σε πάνω από 200.

Το dump ηθλε να πω....Απο 200κατι που το προλαβα εγω εν τελει πουλησα την πιο μεγαλη ποσοτητα μου (περιπου 100κ νομισματα) στα 188...και παλι οχι ασχημα,αλλα αλλο 0.5 btc και αλλο 0.35...Κομπλε ομως ειμαι ευχαριστημενος!

Edit:Τωρα το πρωι ειναι στα 366 ελεος...

Το dump ηθλε να πω....Απο 200κατι που το προλαβα εγω εν τελει πουλησα την πιο μεγαλη ποσοτητα μου (περιπου 100κ νομισματα) στα 188...και παλι οχι ασχημα,αλλα αλλο 0.5 btc και αλλο 0.35...Κομπλε ομως ειμαι ευχαριστημενος!

Edit:Τωρα το πρωι ειναι στα 366 ελεος...

Πρεπει να βγαζεις αφρους αυτη τη στιγμη :-D . Το ειδα να φτανει 990. Αμεσως παω να κανω καταθεση στο yobit και μεχρι να φτασουν ειχε παει 650

• Like 1

Πρεπει να βγαζεις αφρους αυτη τη στιγμη :-D . Το ειδα να φτανει 990. Αμεσως παω να κανω καταθεση στο yobit και μεχρι να φτασουν ειχε παει 650

Αμα αρχιζω και βριζω θα φαω ενα ωραιο ban οποτε αστο..Μην μου θυμιζεις και εσυ,just μη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...