ahristos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 G@μησε τα...Και εγω το εβαλα και περιμενω να ξεκλειδωσουν τελη Μαι..Ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε...50 εβαλα(1 μπλοκ δλδ) 77 περιπου παιρνω πισω.Damn. Είσαι καινούριος στο άθλημα και επένδυσες μακροχρόνια; Κακός συνδυασμός 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ετσι Ετσι ....Δεν πειραζει ρε σιγα εγω το πληρωνω το ρευμα? Απλως μου τη σπαει οταν "χανω" γιατι ουσιαστικα νιωθω πως τζαμπα παιδευομουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ετσι Ετσι ....Δεν πειραζει ρε σιγα εγω το πληρωνω το ρευμα? Απλως μου τη σπαει οταν "χανω" γιατι ουσιαστικα νιωθω πως τζαμπα παιδευομουν... Λοιπόν... Μήπως μετράνε περισσότερο οι άστοχες αποφάσεις; Πόσα monero θα έπαιρνες τώρα που σε 1 μέρα έπεσε η τιμή του 30% Μην ανησυχείς πάντως. Είναι καλό νόμισμα. Σε βάθος χρόνου θα σου δώσει 100 φορές παραπάνω. Αν το κρατήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αληθεια επεσε το γ@μημενο?30% κιολας?Κατω απο 300.000 δλδ?Φτου του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αληθεια επεσε το γ@μημενο?30% κιολας?Κατω απο 300.000 δλδ?Φτου του... Δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα... Τι 1 τι 1.5 Ευρώ. Δεν θα γίνω πλούσιος. Άμα πάει στα 100 όμως σε 1-2 χρόνια θα λέω ότι έκανα κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αληθεια επεσε το γ@μημενο?30% κιολας?Κατω απο 300.000 δλδ?Φτου του... Πριν απο αρκετο καιρο ηταν παλι στις 400000. Το ειδα σταδιακα να πεφτει με αργους ρυθμους και να φτανει στα 80000. Μετα, παλι με αργους ρυθμους τα ξαναπηρε. Πηρα λιγο ethereum σημερα που επεσε στα 0.019. Ελπιζω να μη βιαστηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν πας πρώτα στο ανταλλακτήριο να δεις αν έχει το νόμισμά σου. Πας πρώτα στο νόμισμά σου να δεις σε ποια είναι. Τι έχεις ας πούμε, για να μιλάμε συγκεκριμένα; Όχι ποσότητα βέβαια, αυτό είναι προσωπικό δεδομένο. Απο ποσότητα, ψύχουλα!! Απλά για να περνάει λίγο ο χρόνος το ψάχνω λιγάκι! Πάντως το έψαξα με την λογική σου και βρήκα άκρη! Thanks for the info!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ΤΙ εγινε ρε παιδια πολυ νεκρα επεσε παλι...Ολοι χαμενοι παλι βγηκαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Χαμένοι; Έδωσες λεφτά για τίποτα; Και το ρεύμα σου τζάμπα ήτανε είπες. Καλύτερα να ξεκινάς τέτοιες δραστηριότητες αναζητώντας την γνώση πρώτα απ' όλα. Έτσι δεν θα βγεις ποτέ χαμένος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ειναι πολυ αγγουρι να τα παρακολουθεις ολα για να βλεπεις αποδοσεις.οι τιμες συνηθως μετα απο λιγο πεφτουν.αν δεν εχεις μεγαλα μηχανακια για να παραγεις πολλα βγαζεις λιγα.αυτοι που κανουν αγοραπωλησιες πρεπει να ειναι στην τσιτα συνηθως για να βγαλουν.να γιατι το παρατανε πολλοι.εγω το εχω σε multipool και οτι βγαλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καταστροφη το νομισμα που εσκαβα...(Ξερει ο αχρηστακος της παρεας μας).Εχω 250.000 στο χερι και μαλλον στο χερι θα μου μεινουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καταστροφη το νομισμα που εσκαβα...(Ξερει ο αχρηστακος της παρεας μας).Εχω 250.000 στο χερι και μαλλον στο χερι θα μου μεινουν.... Περίμενε το πρώτο pump. Έστω και για 0.2 BTC να αγοράσει κάποιος η τιμή θα ξεπεράσει τα 50 satoshi. Εγώ έβαλα μερικά στα 50, τα περισσότερα στα 70 και τα αφήνω να περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Περίμενε το πρώτο pump. Έστω και για 0.2 BTC να αγοράσει κάποιος η τιμή θα ξεπεράσει τα 50 satoshi. Εγώ έβαλα μερικά στα 50, τα περισσότερα στα 70 και τα αφήνω να περιμένουν. Εβαλα 100.000 στα 50, να χαμηλωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εβαλα 100.000 στα 50, να χαμηλωσω? Καλά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για το nicehash γνωρίζει κανείς τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα