bisbaa Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 μαλλον εγω πρεπει να κλαιω...χεχε 240 σε dos...στο site λεει 260 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στην Κίνα πάντως τα πράγματα με το mining είναι ακόμα ποιο δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ρε παιδια με το ΕΤΗEREUM τι παιζει?Εχει σκαψει κανεις?Εχω δει για κερδη γυρω στα 120-130 το μηνα με μια δυο gpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ημουν ετοιμος να το δοκιμασω αλλα διαβαζοντας βρηκα οτι η μονη καρτα που εχω συνεχεια να σκαβει (GTX 750) δεν τα παει καθολου καλα με το eth. Επιπλεον, γενικως υπαρχει θεμα με τις επιδοσεις οταν σκαβεις χρησιμοποιωντας windows 10, οποτε δεν το προχωρησα. Παραδοξως αυτες τις μερες εχει πολυ καλη αποδοση το ltc rabbit οποτε γυρισα εκει και οταν η αποδοση πεφτει σκαβω decred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ημουν ετοιμος να το δοκιμασω αλλα διαβαζοντας βρηκα οτι η μονη καρτα που εχω συνεχεια να σκαβει (GTX 750) δεν τα παει καθολου καλα με το eth. Επιπλεον, γενικως υπαρχει θεμα με τις επιδοσεις οταν σκαβεις χρησιμοποιωντας windows 10, οποτε δεν το προχωρησα. Παραδοξως αυτες τις μερες εχει πολυ καλη αποδοση το ltc rabbit οποτε γυρισα εκει και οταν η αποδοση πεφτει σκαβω decred. την ιδια εχω κι εγω και δεν κανει για εθερεουμ.με το ccminer 1.5.70 sp mod την εχω σε quark 5,9 mhs.decred δεν κοβω γιατι αργουν οι επιβεβαιώσεις!τα ιδια βγαζω και σε x15 neoscrypt.αν εχει ισχυ το pool που κοβεις βγαζει 0.003-0.004 τη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το ltcrabbit τα βραδάκια πάει μπόμπα. Έχω βάλει 2 gridseed για χαβαλέ και τα βραδάκια χτυπάνε 800 - 850kh/s συνεχόμενα, με σχετικά λίγα invalid shares. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά δώστε κανα setup για eth.Τι χρειάζομαι από software.Εχω 2 290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και εγω απο βδομαδα με βλεπω να μετακινουμαι στο eth...Αν και νομιζω πως ειναι μια μεγαλη φουσκα ετοιμη να σκασει και αυτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Διάβασα πως είναι μόνο για nvidia ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για amd είναι κυρίως το ethereum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το ltcrabbit τα βραδάκια πάει μπόμπα. Έχω βάλει 2 gridseed για χαβαλέ και τα βραδάκια χτυπάνε 800 - 850kh/s συνεχόμενα, με σχετικά λίγα invalid shares. το βραδακι εχουμε χαμηλες καταναλώσεις ελλαδα μετα τις 12 πεφτει η ζητηση ενώ η ταση μενει σε υψηλα επίπεδα.το ιδιο και η χρηση ιντερνετ και εχουμε χαμηλο ping ετσι μου ειπε ενας που ασχολειτε με αυτά χρονια.οπου και να τα βαλεις αναλογα το πουλ ετσι ανεβαινουν βραδυ.κι εμενα η καρτα αποδιδει καλυτερα 2 με 5 το πρωι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τελικά βρήκα άκρη σκάβω σε pool με 33 44 89 mh/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ολες οι καρτες που ειναι 2 γιγα ραμ και πανω μπορουν να παιξουν εθερεουμ.εννοειτε 1000 mhz gpu gddr5 memory απο 5000 mhz και πανω και τουλαχιστον 128 bit.ολα τα νομισματα ειναι φουσκα.εφοσον ολοι αποσκοπουν στο κερδος με απλα μαθηματικα ολα θα πεσουν μονο το μπιτκοιν θα ειναι στα υψη!γιαυτο μολις βγαινει ενα καινουριο το κοβουν και το αγοραζουν οταν ομως εχουν παραχθει πολλα νομισματα η τιμη πεφτει,εμεις κοβουμε καποιο αλλο νεοτερο και ουτω καθ εξης.κυκλος συνεχως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 καλημερα,νιωθω οτι ειμαι απο αλλο πλανητη ,σημερα πρωτη φορα ειδα οτι υπαρχει αυτο το πραγμα ,τα bitcoins το mining κ ολα αυτα τα οποια μου φαινονται εντελως κινεζικα γιατι δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο,μπορει καποιος να μου απαντησει μονολεκτικα για να μην σας κουραζω στις παρακατω ερωτησεις? 1.υπαρχει κερδος σημαντικο,η ειναι για να περναει η ωρα? 2.αξιζει να ασχοληθεις? 3.το κερδος ,μικρο η μεγαλο ειναι σιγουρο η κερδιζει ενα μικρο ποσοστο που ασχολειται σοβαρα? 4.αν δεν προσεξεις υπαρχει περιπτωση να χασεις πολλα? 5.για να ασχοληθω σοβαρα πρεπει να εχω το pc ολη μερα ανοιχτο κ να κανει αυτο το πραγμα? αυτα,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 καλημερα,νιωθω οτι ειμαι απο αλλο πλανητη ,σημερα πρωτη φορα ειδα οτι υπαρχει αυτο το πραγμα ,τα bitcoins το mining κ ολα αυτα τα οποια μου φαινονται εντελως κινεζικα γιατι δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο,μπορει καποιος να μου απαντησει μονολεκτικα για να μην σας κουραζω στις παρακατω ερωτησεις? 1.υπαρχει κερδος σημαντικο,η ειναι για να περναει η ωρα? 2.αξιζει να ασχοληθεις? 3.το κερδος ,μικρο η μεγαλο ειναι σιγουρο η κερδιζει ενα μικρο ποσοστο που ασχολειται σοβαρα? 4.αν δεν προσεξεις υπαρχει περιπτωση να χασεις πολλα? 5.για να ασχοληθω σοβαρα πρεπει να εχω το pc ολη μερα ανοιχτο κ να κανει αυτο το πραγμα? αυτα,ευχαριστω 1) Υπάρχει μόνο για τους μεγάλους παίχτες (αν έχεις μερικά εκατομμύρια να επενδύσεις η να φτιάξεις mining farm) 2) Μόνο σαν χόμπι πλέον 3) Είναι σαν το χρηματηστήριο φάση, μπορεί να κερδίσεις (πολλά η λίγα) η μπορεί να χάσεις (πολλά η λίγα). 4) Δες απάντηση 3 5) Με το PC πλέον δεν κάνεις δουλεία, το ρεύμα θα σου κοστίζει περισσότερο από ότι βγάζεις "συνήθως". Εκτός αν ασχοληθείς με καινούρια νομίσματα με ότι αυτό συνεπάγεται (μπορεί να βαρέσουν κανόνι, μπορεί και να ανεβεί η αξία τους στα ύψη όμως). Αν έχεις δωρεάν η πολύ φτηνό ρεύμα, τότε αξίζει να ασχοληθείς. Όχι με Bitcoin όμως το mining στο Bitcoin το ξεχνάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα