Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανα μία απλή σκέψεις .

Υπολόγισα την κατανάλωση για το σύστημά μου από το http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/

430 watt/h ( πιστεύω ότι ειναι πολύ λιγότερο , με βατόμετρο θα έβλεπες την πραγματική κατανάλωση )

Σε 4 μήνες (120 ήμερες με 24h) είναι 1241.28Kwatt (Α)

Από τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχουμε 500euro για 2223KWatt

Δηλ. 0.224921 euro/Kwatt (β)

( έχω την εντύπωση ότι μετά από 2000 Κwatt δεν αλλάζει η μονάδα )

Από το (Α) και το (β) έχουμε 279.19 euro για 4 μήνες (120 ήμερες )

ή 2,3265 euro την ημέρα

Οπότε άμα κατά το σκάψιμο έχουμε λιγότερο από 2,3265 ευρό έχουμε μείον .

( προφανώς δεν υπολόγισα φθορά απόσβεση κτλ )

Έχω δει σε λογαριασμό μέχρι και 0.30 χρέωση (με τα πάντα μέσα).

Εσύ μια χαρά τα λες αλλά τι ξέρεις και εσύ ;)

Καθαρά μία 580 να σου αφήσει 0.40 την ημέρα σε ιδανικό σενάριο άντε κάνε απόσβεση τώρα πριν γυρίσει σε POS!!!

Βγες στο δρόμο και ψάξε για κέρματα σε 24 ώρες περισσότερα θα βγάλεις και θα κάνεις και βόλτα :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα παντα εκει ηταν το πραγματικο κερδος.

Το σκαψιμο ειναι επικερδες κυριως αμα προλαβεις νομισμα πολυ νωρις και σολαρεις καποια blocks πριν πλακωσει κοσμος.

Παντα μπορεις να αγορασεις crypto για trading αγνοωντας τελειως το σκαψιμο.

Αλλα και στο poloniex να τα εχεις να καθονται μπορεις να τα βαλεις να τοκιζονται με 0.1% ημερησιως (παει και παραπανω πολλες φορες) που ειναι εξωπραγματικο κερδος για το ελαχιστο ρισκο . Εκτος βεβαια αν φουνταρει το ιδιο το Poloniex

Έτσι είναι  :-D 

Αλλά δεν ήθελα να βάλω ευρώ στην διαδικασία οπότε έπρεπε να σκάψω για μερικά εικονικά νομίσματα στην αρχή. Και τα πρώτα 2 χρόνια με ενδιέφερε κιόλας. Κέρδισα πολλή γνώση.

Bought too many Gpus - Delimma

So here's the story. One month ago I partnered up with 2 of my buddies to start a huge Ethereum mining investment. We went to every Micro Center in New York and cleared all the AMD cards off the shelves. We also purchased cards on NewEgg, Amazon, BestBuy and etc. We had friends and relatives shipped cards to us from out of state.

...

Currently we’re running around 85 - 95 graphic cards and some heavy duty fans from Home Depot at our current place. We still have about 150 graphic cards sitting around and another 17 coming from California.

...

:mellow:

Παίδες επειδή βλέπω πολλά να γράφονται, σαν OP, να ενημερώσω ότι το Mining είναι όντως profitable.

Συγκεκριμένα με Ελληνική χρέωση ρεύματος για Χ δαπάνη σε ηλεκτρική ενέργεια εισπράτεις περίπου 2Χ bitcoin.

Αυτά με σημερινές τιμές, αύριο μπορεί να είναι 3Χ ή 1Χ. Τα crypto είναι φουρτουνιασμένος ωκεανός, όχι λίμνη.

Α και για να κάνεις δουλειά θες εξοπλισμό, όχι 1-2 κάρτες, 15+ .

• Like 4

Παίδες επειδή βλέπω πολλά να γράφονται, σαν OP, να ενημερώσω ότι το Mining είναι όντως profitable.

Συγκεκριμένα με Ελληνική χρέωση ρεύματος για Χ δαπάνη σε ηλεκτρική ενέργεια εισπράτεις περίπου 2Χ bitcoin.

Αυτά με σημερινές τιμές, αύριο μπορεί να είναι 3Χ ή 1Χ. Τα crypto είναι φουρτουνιασμένος ωκεανός, όχι λίμνη.

Α και για να κάνεις δουλειά θες εξοπλισμό, όχι 1-2 κάρτες, 15+ .

Ειπε κανεις οτι ΔΕΝ ειναι; Το θεμα ειναι ποσο ειναι  :-D

https://api.nicehash.com/index.jsp?p=calc για κανε τους υπολογισμους με προσοχη στο ρευμα και στην αγορα του hardware και αν δεις αποσβεση σε 4-5 μηνες μην με πεις κακο.

Για το τελευταιο που γραφεις 1-2-5-10 το ιδιο πραγμα ειναι, δεν ξερω γιατι τα λες αυτα.....

Ειπε κανεις οτι ΔΕΝ ειναι; Το θεμα ειναι ποσο ειναι  :-D

https://api.nicehash.com/index.jsp?p=calc για κανε τους υπολογισμους με προσοχη στο ρευμα και στην αγορα του hardware και αν δεις αποσβεση σε 4-5 μηνες μην με πεις κακο.

Για το τελευταιο που γραφεις 1-2-5-10 το ιδιο πραγμα ειναι, δεν ξερω γιατι τα λες αυτα.....

Πες μου μια άλλη επένδυση που κάνει απόσβεση νωρίτερα από τα 4-5 χρόνια  ;) 

Πες μου μια άλλη επένδυση που κάνει απόσβεση νωρίτερα από τα 4-5 χρόνια  ;)

το κακό με το mining είναι ότι στην κυριολεξία είναι κινούμενος στόχος. Αν ανέβει η ισοτιμία ενός token δεν υπάρχει περίπτωση να μην διπλασιαστεί η δυσκολία στο mining κάνοντας όλον τον αρχικό σχεδιασμό η καλύτερα την επένδυση του σχεδόν άχρηστη η καλύτερα βάζοντας τον σε μια λούπα όπου θα πρέπει να αγοράζει συνέχεια hardware για να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό.

Αν τώρα η ισοτιμία του μειωθεί τότε πάλι χάνεις στην επένδυση σου καθώς προφανώς μειόνονται τα έσοδα και στην κυριολεξία καταλήγεις να γίνεις hodler ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα ανέβει ξανά η ισοτιμία τους για να βγάλεις τα σπασμένα.

Γενικά το mining κυρίως για την Ελλάδα είναι πολύ ακριβό σπορ εκτός και αν κάποιος έχει πρόσβαση σε φτηνές πηγές ενέργειας.

Πριν τέσσερα χρόνια ένας μεγάλος miner που γνώρισα και έκανε mining με bitcoin είχε βιομηχανία και βιομηχανικό ρεύμα. Ο τύπος όμως έβγαζε κάτι χιλιάρικα από αυτό.

• Like 6

Καλημέρα.

Επειδή το Nicehash πληρώνει σήμερα.Υπάρχει κανείς εδω να του πουλήσω 29 ευρώ αξίας bitcoin ?

Να του στείλω δηλαδή τα 29€ αξίας bitcoin στο bitcoin wallet του και να μου στείλει τα 29€ στο λογαριασμό της εθνικής τράπεζας μέσω e-banking.

Ιάσων.

Το κινητό μου τηλ μπορώ να σας το δώσω μέσω πμ για συννενοηθούμε

Έχω πειραιώς άμα θες. Πόσα BTC;

0.0117 BTC

Απο Πειραιώς σε εθνική Τραπεζα η μεταφορά χρημάτων είναι άμεση;

Αν ναι,τότε παμε να κάνουμε την συναλλαγή

Να ρωτήσω και εγώ, θέλω να πάρω btc για να παίξω και εγώ μετά με άλλα νομίσματα πχ siacoin ή ripple, από που μπορώ να αγοράσω btc ή άλλο coin; Με paypal θα με βοηθούσε πιο καλά. (δεν ψάχνω μεγάλο ποσό, κοντά στα 40).

Επίσεις σταμάτησα το mining γιατί θέλω να κάνω χρήση του pc μου(!!!) και έβγαλα σε σχεδόν 2 βδομάδες, 0,24ETH και 1100sia με μία RX480 8gb. Δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο επικερδές ήταν το όλο θέμα, θα δείξει η λυπητερή της ΔΕΗ...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...