vdeseris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 αν εννοεις nvidia ναι ειναι λογικο πλεων αφου εδω και καιρο δεν υπαρχουν amd...ο κοσμος προσπαθει να βρει λυσεις μεχρι που η nvidia εβγαλε dedicated καρτες για mining Έβγαλε και η Asus 470 και 1060 mining edition! http://www.coindesk.com/asus-announces-new-graphics-cards-focused-cryptocurrency-mining/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Όχι δεν κάνω mining αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν γνωρίζω. Σε δύο ποστ σου προσπαθείς να με βγάλεις Nvidia φαν καλά το πας δεν λέω. Συγνώμη που δεν έγραψα το 2011 για τα ASIC, θέλεις να σου απαντήσω μήπως τώρα; Άντε να το κάνω, έκανες παραγγελία, πλήρωνες σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και το 100% της αξίας του miner με ημερομηνία παραλαβής 3-4 και πολλές φορές μέχρι και 6 μήνες!!!! Εάν δεν βλέπεις κάτι λάθος εδώ δεν πρόκειται να σου απαντήσω πάλι μιας και προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Ενημερωτικά πάντως έχω και AMD και Nvidia GPU, επίσης αν δεν έχει πολύ ζέστη εκεί μπορείς να δεις ότι παρότι έχω Χ99 συστήματα γράφω σε όλα τα θέματα που αφορούν επεξεργαστές πόσο VFM είναι τα AMD. Οπότε σε παρακαλώ τουλάχιστον αυτό, κόψε με τις ταμπέλες. Έβγαλε και η Asus 470 και 1060 mining edition! http://www.coindesk.com/asus-announces-new-graphics-cards-focused-cryptocurrency-mining/ Οι οποίες είναι ουσιαστικά οι ίδιες κάρτες χωρίς display out και από την πράσινη και από την κόκκινη. Αυτό και αν είναι πεταμένα λεφτά PS μιας και δεν κάνω mining και είδα ψάχνεις για 480 υπάρχει μια στην λογική τιμή των 390€. Άλλωστε σε 2 μήνες θα έχεις κάνει απόσβεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Όχι δεν κάνω mining αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν γνωρίζω. Σε δύο ποστ σου προσπαθείς να με βγάλεις Nvidia φαν καλά το πας δεν λέω. Συγνώμη που δεν έγραψα το 2011 για τα ASIC, θέλεις να σου απαντήσω μήπως τώρα; Άντε να το κάνω, έκανες παραγγελία, πλήρωνες σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και το 100% της αξίας του miner με ημερομηνία παραλαβής 3-4 και πολλές φορές μέχρι και 6 μήνες!!!! Εάν δεν βλέπεις κάτι λάθος εδώ δεν πρόκειται να σου απαντήσω πάλι μιας και προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Ενημερωτικά πάντως έχω και AMD και Nvidia GPU, επίσης αν δεν έχει πολύ ζέστη εκεί μπορείς να δεις ότι παρότι έχω Χ99 συστήματα γράφω σε όλα τα θέματα που αφορούν επεξεργαστές πόσο VFM είναι τα AMD. Οπότε σε παρακαλώ τουλάχιστον αυτό, κόψε με τις ταμπέλες. Οι οποίες είναι ουσιαστικά οι ίδιες κάρτες χωρίς display out και από την πράσινη και από την κόκκινη. Αυτό και αν είναι πεταμένα λεφτά φιλε palpatin αστο φιλε οκ... νασαι καλα..τελος απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δηλαδή δεν την θέλεις την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 εχω ξαναπει οτι κατι θα ξερουν καλυτερα αυτοι που τις ψαχνουν ακομη!μεχρι να ερθει η ωρα που ολες αυτες οι καρτες θα βγουν στο σφυρι οοοοοολος αυτος ο κοσμος παγκοσμιος που κανει mining με amd και εξαφανιστηκαν απο τα ραφια ειναι χαζος και εχουν πιαστει κοροιδα και εμεις οι μαγκες?γιατι δεν εγιναν soldout οι nvidia πρωτα? γιατι με τα λεγομενα σου ετσι πρεπει να ειναι... Έχει κολλήσει το μυαλό σου εσένα ότι επειδή ο χαμός έγινε με τις 4ρες της amd στην αρχή, ο κόσμος που τις ψάχνει ξέρει κατ΄ανάγκη καλύτερα.Και ξέρει καλύτερα επειδή πρώτα βγήκανε sold out της amd και όχι της nvidia.Άρα της amd ήταν κατ' ανάγκη καλύτερες στο mining συλλήβδην.Όχι ότι όπου και να έμπαινες να διαβάσεις, ακόμα και ο κάθε άσχετος, σαν το χρηματιστήριο πριν 20 χρόνια, είχε και γνώμη για την υπεροχή αυτών των καρτών και ξέφυγε το hype. Οκ, αφού ο όχλος ξέρει πάντα τι κάνει, πάω να δω κανά στατιστικό από τις τελευταίες εκλογές μας.Θα βρω πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.Στο ενδιάμεσο, πουλάω κι εγώ την 570 μου.Για κανα 400ρι.Πιστεύω τα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 αυτή πάντως είναι μητρική για mining 12 PCIe θήρες http://blog.plaisio.gr/whats-new/biostar-tb250-btc-pro-gia-tous-fanatikous-opadous-tou-crypto-mining/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς δεν προλάβαμε 1070. Έμειναν από στοκ στην Ευρώπη. Ελπίζω να βρω από Ασία τον άλλο μήνα σε φυσιολογική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pmh9020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 γιατι μαλωνετε ωρε παληκαρια? οι ασχετοι που δινουν ονοματα οκ, ειναι ασχετοι. οι αλλοι δεν εχετε κατι να αποδειξετε. το μαινινγ εχει κερδος ανα βατ. οι αμδ και οι νβιντια πλεων ειναι το ιδιο αποδωτικες στα γνωστα νομιστατα. αμα θελεις 250 βατ καρτα και να βγαζει 32 κ/χας οκ παρε αμδ. αμα θελεις 100 βατ και να βγαζει 23 κ/χας οκ.ομως στο ενα μηχανακι εχεις 1000αρι τροφοδοτικο και στο αλλο 1500αρι. με αναλογο κοστος. αναλογα ποσο φτηνα αγοραζεις τα περιφεριακα τσεπεγιου και μητρικη σε συμφαιρει η οχι. ασε που οποιος διαβαζει και λιγο οταν αλλαξουν τα εποκ οι αμδ θα χασουν σε σκαψημο αν δεν αλλαξει κατι σε εθεριουμ. αμα δεν σας αρεσει η αληθεια πειτε και μενα φανμποι. ασε που ας μου επιτραπει η εκφραση, τα λαμογια θα σας τραβηξω ενα σκριν πικ και θα σας το θυμιζω που πουλατε καρτες αμδ οσο κανει μια 1070.στο εμπει απευθηνεσε σε εκατομμυρια ανθρωπους. εδω στο ινσομνια αντε σε κανα δυο χιλιαδες. στο ιμπει πληρωνεις την αγγελια εφοσον πουλησεις αναλογικα και το πειπαλ αναλογικα. εσεις ειδατε μια τιμη και νομιζετε στην τσεπη τα βαζουν. η 1070 και ενας χρονος να περασει τα ιδια λεφτα θα εχει. το αμδ σε 20 μερες θα κανει οσο εκανε πριν ενα μηνα. 200 ευρω δηλαδη. οποιος εβγαλε δημοτικο ξερει να κανει τις πραξεις για να δει τι τον συμφαιρει και για σκαψημο και για μεταπωλητικη αξια. κανενας δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον. ποσο θα ανεβει ενα νομισμα η ποσο θα πεσει. αν θελετε το ρισκο με τις 400ε καρτεσ της αμδ παρτε τις. μακαρι να ειχα να σας εδινα.εχω μια παλιο 7870. σκαβει αλτκοινς σαν να μην υπαρχει αυριο. πισσα και πουπουλα στους τεντιμποιδες και ασχετους Καλά μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Ενθουσιασμός . Κι εμένα με κορόιδευαν που έσκαβα τόσα χρόνια με την HD7850 (ακόμα αυτήν έχω). Με τις σωστές επενδύσεις όμως των λίγων που έβγαλα , τώρα έχω 30 χιλιάδες Ευρώ. Ζήτημα τακτικής. Κι εσύ φίλε CrYsTaL_NePtUnE μην προσθέσεις την gtx 210 αφού έχεις την HD7950. Δεν θα προσθέσει τίποτα περισσότερο από λίγα εκατοστά στο τελικό hashrate. Εκτός αν σε ενδιαφέρει η λύση του τεχνικού προβλήματος φυσικά. εχεις 30 χιλιαδες ευρω και σκαβεις με τον ταφο? ελα να σε παω μια βολτα με την πορσε μου τωρα που θα παω για υπνο...ασε ρε αδερφε. εχουμε φαει γλαρο και χορτασαμε. αντι για πορσε να σε παω μια τσαρκα με το ΜR2 που το πηρα 2 χιλιαρικα και στις γιαγιαδες λεω οτι δουλευω σε τραπεζα με τριψιφιο αριθμο μισθου και οτι ειναι πορσε? καμια φωτο δεν βλαιπω απο εσας που σκαβετε και επιμενετε για τα λεγομενα σας απο τις φαρμες σας και δεν μαρεσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 εχεις 30 χιλιαδες ευρω και σκαβεις με τον ταφο?ελα να σε παω μια βολτα με την πορσε μου τωρα που θα παω για υπνο...ασε ρε αδερφε. εχουμε φαει γλαρο και χορτασαμε. αντι για πορσε να σε παω μια τσαρκα με το ΜR2 που το πηρα 2 χιλιαρικα και στις γιαγιαδες λεω οτι δουλευω σε τραπεζα με τριψιφιο αριθμο μισθου και οτι ειναι πορσε? καμια φωτο δεν βλαιπω απο εσας που σκαβετε και επιμενετε για τα λεγομενα σας απο τις φαρμες σας και δεν μαρεσει! Είπα ότι σκάβω; Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε για μένα εδώ και μήνες. Την Πόρσε κράτα την να πηγαίνεις για γλάρους. Θα σου έβαζα και φωτογραφία από το ARK πορτοφόλι μου για να πειστείς, αλλά δεν σου επιτρέπει να πάρεις screenshot για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να είσαι μικρός σε ηλικία αν κρίνω από τον τον τονισμό του κειμένου σου (ανύπαρκτος). Νομίζεις ότι όταν θα είσαι 54 θα θεωρείς τεράστιο ποσό τα 30 χιλιάρικα; Ξεκινάς για να αποτύχεις μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ποιο είναι το πιο αποδοτικό coin για nvidia quadro p2000 & p4000 gpus αυτήν την εποχή; Πάλι Ethereum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xB_y31bfknw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σπαρτιατη το Nicehash στέλνει αυτόματα τα mBtc στο πορτοφόλι που έχουμε επιλέξει ή πρέπει να το επιλέξουμε εμείς απο κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σπαρτιατη το Nicehash στέλνει αυτόματα τα mBtc στο πορτοφόλι που έχουμε επιλέξει ή πρέπει να το επιλέξουμε εμείς απο κάπου? Σε αυτό που βάζεις στο πρόγραμμα πληρώνει, αν αλλάξεις σε άλλο πορτοφόλι έχεις καινούργιο balance και τα πληρώνει ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ναι εννοώ αυτόματα θα τα στείλει δεν θα επιλέξω εγώ απο κάπου, σωστά? Οκ πάτησα more details που με πάει στo site και γράφει επόμενη πληρωμή 4/7/17 με το πόσο των 55€ :ο Καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 γιατι μαλωνετε ωρε παληκαρια? οι ασχετοι που δινουν ονοματα οκ, ειναι ασχετοι. οι αλλοι δεν εχετε κατι να αποδειξετε. το μαινινγ εχει κερδος ανα βατ. οι αμδ και οι νβιντια πλεων ειναι το ιδιο αποδωτικες στα γνωστα νομιστατα. αμα θελεις 250 βατ καρτα και να βγαζει 32 κ/χας οκ παρε αμδ. αμα θελεις 100 βατ και να βγαζει 23 κ/χας οκ.ομως στο ενα μηχανακι εχεις 1000αρι τροφοδοτικο και στο αλλο 1500αρι. με αναλογο κοστος. αναλογα ποσο φτηνα αγοραζεις τα περιφεριακα τσεπεγιου και μητρικη σε συμφαιρει η οχι. ασε που οποιος διαβαζει και λιγο οταν αλλαξουν τα εποκ οι αμδ θα χασουν σε σκαψημο αν δεν αλλαξει κατι σε εθεριουμ. αμα δεν σας αρεσει η αληθεια πειτε και μενα φανμποι. ασε που ας μου επιτραπει η εκφραση, τα λαμογια θα σας τραβηξω ενα σκριν πικ και θα σας το θυμιζω που πουλατε καρτες αμδ οσο κανει μια 1070.στο εμπει απευθηνεσε σε εκατομμυρια ανθρωπους. εδω στο ινσομνια αντε σε κανα δυο χιλιαδες. στο ιμπει πληρωνεις την αγγελια εφοσον πουλησεις αναλογικα και το πειπαλ αναλογικα. εσεις ειδατε μια τιμη και νομιζετε στην τσεπη τα βαζουν. η 1070 και ενας χρονος να περασει τα ιδια λεφτα θα εχει. το αμδ σε 20 μερες θα κανει οσο εκανε πριν ενα μηνα. 200 ευρω δηλαδη. οποιος εβγαλε δημοτικο ξερει να κανει τις πραξεις για να δει τι τον συμφαιρει και για σκαψημο και για μεταπωλητικη αξια. κανενας δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον. ποσο θα ανεβει ενα νομισμα η ποσο θα πεσει. αν θελετε το ρισκο με τις 400ε καρτεσ της αμδ παρτε τις. μακαρι να ειχα να σας εδινα.εχω μια παλιο 7870. σκαβει αλτκοινς σαν να μην υπαρχει αυριο. πισσα και πουπουλα στους τεντιμποιδες και ασχετους εχεις 30 χιλιαδες ευρω και σκαβεις με τον ταφο? ελα να σε παω μια βολτα με την πορσε μου τωρα που θα παω για υπνο...ασε ρε αδερφε. εχουμε φαει γλαρο και χορτασαμε. αντι για πορσε να σε παω μια τσαρκα με το ΜR2 που το πηρα 2 χιλιαρικα και στις γιαγιαδες λεω οτι δουλευω σε τραπεζα με τριψιφιο αριθμο μισθου και οτι ειναι πορσε? καμια φωτο δεν βλαιπω απο εσας που σκαβετε και επιμενετε για τα λεγομενα σας απο τις φαρμες σας και δεν μαρεσει! καλα αδερφε αμα φτασαμε στο σημιο να αμφισβητουμε τον ahristo ειμαστε για κλαματα εδω μεσα... τον ahristo να τον ακους οτι σου λεει με ανοικτα αυτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα