Alepou35 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα παίδες Μετά απο όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ένα ξενύχτι μέχρι τις 4 το πρωί χώρις κανένα αποτέλεσμα ζητάω την βοηθεία σας αν έχετε κάποια συμβουλή να δώσετε Κάτοχος PSVITA με Memory card 16gb. Τον Δεκέμβριο μου πήραν δώρο το FIFA 14 για PSVITA όπου το έβαλα και δούλευε κανονικότατα. Εντάξει δεν πολύ ασχολήθηκα με το PSVITA απο κεί και ύστερα λόγω ότι έγινα κάτοχος ενός PS4. Θεωρόντας οτι δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα άφησα την κάρτα του παιχνίδιού μόνιμα μέσα στο PSVITA Τελείωσε και η μπαταρία απο μη χρήση όλα οκ. Πρίν λίγες μέρες, το έβαλα να φορτήσει full και μετά κατέβασα και κάποια δωρεάν games απο το plus (sonic, uncharted) όλα οκ, έπαιξα και λίγο remote play να δώ τι λέει και όλα καλά. (συνεχίζοντας να έχω μέσα το FIFA 14). Εχθές το βράδυ λέω δεν παίζω λίγο FIFA 14 (σημείωση παρόλο που η κάρτα ήταν μέσα στο μηχάνημα το bubble με το FIFA 14 δεν εμφανιζόταν). Βγάζω την κάρτα του παιχνιδιού απο το slot την ξαναβάζω τίποτα (μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το φωτάκι που ανάβει όταν μπεί μέσα το δισκάκι σαν να διαβάζει δεν αναβόσβηνε καθόλου). Έκανα hard reset, soft reset, επανέφερα τα πάντα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, έκανα την Memory card format, push-αρα την κάρτα όσο πιο μέσα μπορούσα τίποτα, φύσηξα μέσα στην slot, φύσηξα το δισκάκι απολύτως τίποτα............ Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλο παιχνίδι γιατί δεν έχω άλλο παιχνίδι για να δώ αν τα έχει τινάξει έτσι ξαφνικά ή το PSIVTA ή το game. Any thoughts σε αυτό ρε μάγκες, σας έχει τύχει; τι διάολο μπορεί να φταίει και έτσι εντελώς ξαφνικά δεν αναγνωρίζει το παιχνίδι.... Πώπω και δεν το μπορώ καθόλου αυτό τώρα με τις αντιπροσωπείες και το τρέξιμο Ανανέωση: Μόλις πήγα και νοίκιασα το Assasins Creed: Liberation και παίζει μια χαρά!!!!!!!! Ρε παίδες πως γίνεται και χάλασε το game είναι δυνατόν; Σε games κάνουν αλλάγη τα μαγαζιά (αγοράστηκε απο public)
spinemm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Eγω εχω συγκεκριμενα παιχνίδια για μηνες μεσα στο vita και ΕΥΤΥΧΩΣ μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο πρόβλημα, στα PUBLIC δε νομιζω ότι θα στο αλλαξουν ότι και να τους πεις (εκτος και αν τους το πας με τη συσκευασια σφραγισμενη, δοκιμασε στη SONY, εκει ισως καταφερεις κατι, το τηλ θα το βρεις στο ψηφιακο Manual του παιχνιδου.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ολο και καποια εγγυηση μπορει να υπαρχει.οποτε ψαξτο ειτε με το καταστημα ειτε με την sony οπως ειπε ο φιλος.
Alepou35 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παίδες θα μιλήσω με sony. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι στην ευχή έπαθε το game (δισκακι). Ούτε του έκανα τίποτα και μια χαρά το πρόσεξα που να πάρει. Εδώ τα δισκάκια του PS3 να τα βάλεις κάτω να τα πατάς που λέει ο λόγος μια χαρά θα παίξει το παίχνίδι μετά
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παίδες θα μιλήσω με sony. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι στην ευχή έπαθε το game (δισκακι). Ούτε του έκανα τίποτα και μια χαρά το πρόσεξα που να πάρει. Εδώ τα δισκάκια του PS3 να τα βάλεις κάτω να τα πατάς που λέει ο λόγος μια χαρά θα παίξει το παίχνίδι μετά ενταξει αν και επεσες στην περιπτωση εν τουτοις μια στο εκατομμυριο θα τυχουν και αυτα.τωρα απο τι χαλασε ποιος ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα