Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει κι ο τίτλος, στο laptop μου σταμάτησαν να λειτουργούν τα controls. Και τα δύο ταυτόχρονα. Γίνονται κάποιες αναλαμπές που και που, δηλαδή μπορεί για ώρες να λειτουργούν κανονικά, μετά το χάος.

Μια λεπτομέρεια, σχεδόν newbie's, που έχω να προσθέσω είναι ότι συμπτωματικά θες, ένα ledάκι που δεν άναβε ποτέ έως τώρα, τώρα είναι αναμμένο. Και όταν δεν είναι αναμμένο, σωστά μαντέψατε, λειτουργούν τα controls. Το σήμα του φέρει ένα lock, γελάω με τον εαυτό μου γιατί αν είναι software, που μακάρι να 'ναι, κάποια βλακεία έχω κάνει. Κοίταξα στα keyboard settings, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμία ιδέα;;;;;

Να σημειώσω δε, ότι και με Alt+Ctrl+Fn δεν είδα διαφορά.

Δημοσ.

Έχεις πατημένο κάποιο lock μάλλον το scroll. Ψάξε για κουμπί που έχει αυτό γραμμένο ή το εικονίδιο της κλειδαριάς και πάτα το. Ενδεχομένως να είναι η δεύτερη λειτουργία του κουμπιού και να πρέπει να κρατήσεις πατημένο το Fn για να λειτουργήσει

Αν το πρόβλημα είναι μέσα σε mozilla κτλ Κρατάς πατημένο το F7

Δημοσ.

δες για scroll lock. Αν δεν το έχει στο πληκτρολόγιο σου πάνε στο Ease Of Access Center στον πίνακα ελέγχου και άνοιξε ένα εικονικό πληκτρολόγιο και κάντο από εκεί

Δημοσ.

Δες αν λειτουργούν εκτός windows στο bios του laptop ή πατώντας το F8 κατα την εκίννηση και στις επιλογές εκεί . Αν λειτουργεί είναι θέμα windows. Σε αυτή την περίπτωση διέγραψε το πληκτρολόγιο από την διαχείριση συσκευών και πάτα ανανέωση για να το ξαναεγκαταστήσει. Αν δεν λειτουργεί και εκεί δες στο bios μήπως υπάρχει κάτι αν και δεν το νομίζω

Δημοσ.

Nothing seems to work.... Καλά μπορώ να βολευτώ και χωρίς για κάποιο καιρό αλλά εννοείται πως αυτό θα συνέβαινε μία μέρα αφότου έληξε η εγγύηση. Μα εννοείται.

Το  hotkeys exe της intel το απενεργοποίησα εντελώς

Δημοσ.

Αν δεν λειτουργεί και στο bios τότε είναι λογικά θέμα πληκτρολογίου. Μπορεί να θέλει να ανοιχτεί και να καθαριστεί η καλωδιοταινία και ξαναμπεί ή να αλλαχθεί το πληκτρολόγιο. Ποιο λαπτοπ έχεις?

Δημοσ.

ΔΕΝ πρέπει να έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο. Του το απαγορεύω ρητά. Γιατί επειδή είναι turbo-x (αχ μην αρχίσετε, επίτηδες πλέον δεν αναφέρω μοντέλο από την αρχή γιατί ξεκινάει το spamming) άντε να βρω πληκτρολόγιο της clevo.

Δημοσ.

ΔΕΝ πρέπει να έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο. Του το απαγορεύω ρητά. Γιατί επειδή είναι turbo-x (αχ μην αρχίσετε, επίτηδες πλέον δεν αναφέρω μοντέλο από την αρχή γιατί ξεκινάει το spamming) άντε να βρω πληκτρολόγιο της clevo.

Χαχαχαχαχχχαχ... Nice... τουλάχιστον μπορείς να τους ρωτήσεις πόσο έχει το ανταλλακτικό. λογικά θα έχουν.

Με κάθε σοβαρότητα όμως αν ούτε bios ούτε livecd linux δεν λειτουργεί τότε μόνο αυτά που είπα ποιο πάνω.

Δημοσ.

Λογικά πάντα όμως, θα το δίνουν έξω για πακέτο; Κάνα 60άρι τουλάχιστον, πλαίσιο είναι αυτό. Κι εγώ είμαι τόσο πεισματάρα που μπορώ να συνηθίσω κι έτσι, δεξί κλικ αντιγραφή επικόλληση κι όπου χρειάζεται κοντρόλ, εικονικό. 

Πάντως σκοπεύω να το ανοίξω και να το καθαρίσω ούτως ή άλλως το άλλο ΣΚ. Μακάρι να φτιάξει :/

Δημοσ.

Λογικ΄λα ναι. Τί ? Έτσι θα μείνει το πλαίσιο? Σου πούλησε ένα λάπτοπ και αυτό ήταν? Δεν θα ξαναδεί λεφτά από αυτο??? δεν γίνεται έτσι... Πάντως για να είσαι 100% σίγουρη δοκίμασε ένα linuxάκι

Δημοσ.

Ε όχι, θέλω να μαστε θετικοί, ότι δηλαδή με το καθάρισμα θα ισιώσει. Κι εννοώ, το να μου δώσουν το ανταλλακτικό χωρίς να το εγκαταστήσουν. Αν και κάτι βρήκα και στο ebay αλλά κανένα για το μοντέλο μου.

Δημοσ.

Είναι νόμιμο να σου αρνηθούν πώληση ανταλλακτικού που διαθέτουν και να επιτρέπουν μόνο να γίνει από αυτούς? Νομίζω ότι και κάτι τέτοιο να σου πουν με λίγη φασαρία θα στο δώσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...