Προς το περιεχόμενο

Oldboy 2013 (remake)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να έχω δει πιο realistic fighting scene.

Για το remake ή το αυθεντικό λες?

Γιατί η συγκεκριμένη σκηνή στο αυθεντικό μόνο ρεαλιστική δεν είναι.

Δημοσ.

χωρίς εφφέ ναι...αλλά δεν είναι λίγο υπερβολή όλο αυτό?

Εμένα αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη σκηνή είναι ότι είναι μονό πλάνο χωρις διακοπή και μοντάζ. Αυτό τη κάνει ξεχωριστή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την έκαναν καλή τη fight scene. Σαν ταινία θα ήταν μια χαρά αν δεν ήταν remake. Κατα τα αλλα είχε κάποιες αλλαγες για να προσαρμοστεί στη δυτική κουλτούρα, δεν είχε ομως την ιδια ένταση που είχε η οριτζιναλ ταινία, ηταν παντως καλουτσικη προσπαθεια. 6/10

Δημοσ.

η μλκια σε ολη την ταινια ηταν οτι ηξερα το τελος, δεν μπορω να την κρινω...

ανουσιο ριμεικ, προτιμοτερο να δεις καποιος το οριτζιναλ...

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, άτομα που δεν ήξεραν την πρώτη ταινία βλέπουν αυτήν(επειδή την πετυχαίνουν λόγω διαφήμισης) και χάνουν την εμειρία της original ταινίας

Δημοσ.

Εγώ σε όσους λέω να δουν το αντίστοιχο ασιατικό (πχ το Ρινγκ) με κοιτούν περίεργα. Δεν έχουν μάθει να βλέπουν κάτι άλλος εκτός από αμερικάνικα ή κανένα ψευτοκουλτουριάρικο γαλλικό :P

Δημοσ.

Σαν ταινία τελείως μέτρια.

Χάνεται όλη η αγωνία και το μυστήριο επειδή ήδη γνωρίζουμε το αποκορύφωμα της ιστορίας.

Απέτυχαν και στο μουσικό κομμάτι της ταινίας.

Έλειπε η ένταση και η περίεργη ατμόσφαιρα της πρώτης.

4/10

Όντως δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό το remake, ειδικά για μια ταινία που έχει μια ανατρεπτική πλοκή.

Δημοσ.

Όντως η ταινία ήταν μέτρια...!!!!Βέβαια πιστεύω πως αν κάποιος δεν έχει δει την πρώτη θα του αρέσει!Αλλα για όποιον την έχει δει η σύγκριση είναι αναπόφευκτη!Επίσης δεν έχει τις ατάκες της πρώτης...

Δημοσ.

Μακαρι αυτες οι ταινιες να ΠΑΤΩΝΟΥΝ παντα, μπας και βαλουν μυαλο...

Δηλαδη εχεις μια ταινια του 9.5 και τι πας να κανεις? Απλα για να μην διαβαζουν υποτιτλους οι Αμερικανοι και κουραζονται??

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...