Προς το περιεχόμενο

Oldboy 2013 (remake)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο remake απο ευρωπαικη ταινια ε? δυσκολο θεμα, το let me in και το girl with the dragon tattoo, αλλα τα οριτζιναλ μου αρεσαν περισσοτερο...καλο remake απο ασιατικη, ισως το departed , αν και δεν ειμαι fan, το my sassy girl...παλι καλυτερο το οριτζιναλ

ακουσα και οτι ο ντικαπριο θα κανει το chaser...

Δημοσ.

Εχω δει το girl with the dragon tattoo αλλα οντως το αυθεντικο ηταν καλυτερο. Οσο για το Oldboy μπορεί να το δω μόνο απο περιεργεια.

Δημοσ.

Κι έλεγα, δε θα το αναφέρει κανείς...

Όπως τα λέει ο cthulhucarbide. Αν μπορούσαν να βελτιώσουν το πρωτότυπο, θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας για καμιά βδομάδα.

Εν τω μεταξύ, δε θα τη φέρουν τα Village;

Δημοσ.

Και τα καλύτερα λόγια να μου λέγανε, δε θα το έβλεπα. Με τίποτα δε θέλω να χαλάσω τις εντυπώσεις μου απο την αρχική καταπληκτική ταινία.

Δημοσ.

καλο remake απο ευρωπαικη ταινια ε? δυσκολο θεμα, το let me in και το girl with the dragon tattoo, αλλα τα οριτζιναλ μου αρεσαν περισσοτερο...καλο remake απο ασιατικη, ισως το departed , αν και δεν ειμαι fan, το my sassy girl...παλι καλυτερο το οριτζιναλ

ακουσα και οτι ο ντικαπριο θα κανει το chaser...

Kαι το mirrors ειναι καλο.Γενικα δεν , δεν το βγαζουν το ασιατικο αυτο ''κατι'' ,εκτος αν παρουν καμμια ιστορια σαμουραι και την μετατρεψουν σε ιστορια αγριας δυσης η κανα γκοτζιλα οπου υπερτερουν λογω budget και ανεπτυγμενης εφε βιομηχανιας.

Και το αμερικανικο chaser , μια μετριοτητα θα αποδειχθει, μια ταινια δρασης του 6/10

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ειδα χθες και απορω γιατι εχει φαει τοσο θαψιμο. Δεν ειναι απλα μια αντιγραφη του κορεατικου, ο σκηνοθετης βαζει τις πινελιες του και ταυτοχρονα αποδιδει φορο τιμης στο κορεατικο. Ααα και τα γκομενακια πολυ καλα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...