orfeas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZrLcnrnEqyI Remake της ταινίας Oldboy 2003. Απο το trailer φαίνεται να είναι αποτυχία...
orfeas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Βασικα και ευρωπαικες ταινιες που εγινα remake οπως το πειραμα ηταν αποτυχια!
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μόνο που εκεί και το original ήταν μούφα οπότε υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Στο oldboy τι να βελτιώσεις, πας άπατος κατευθείαν 1
orfeas26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι εχεις δικιο... οι αμερικανιες ειναι παντα πιο υπερβολικες!
xavier Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλο remake απο ευρωπαικη ταινια ε? δυσκολο θεμα, το let me in και το girl with the dragon tattoo, αλλα τα οριτζιναλ μου αρεσαν περισσοτερο...καλο remake απο ασιατικη, ισως το departed , αν και δεν ειμαι fan, το my sassy girl...παλι καλυτερο το οριτζιναλ ακουσα και οτι ο ντικαπριο θα κανει το chaser...
orfeas26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχω δει το girl with the dragon tattoo αλλα οντως το αυθεντικο ηταν καλυτερο. Οσο για το Oldboy μπορεί να το δω μόνο απο περιεργεια.
phanispal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κι έλεγα, δε θα το αναφέρει κανείς... Όπως τα λέει ο cthulhucarbide. Αν μπορούσαν να βελτιώσουν το πρωτότυπο, θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας για καμιά βδομάδα. Εν τω μεταξύ, δε θα τη φέρουν τα Village;
Sal Paradise Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και τα καλύτερα λόγια να μου λέγανε, δε θα το έβλεπα. Με τίποτα δε θέλω να χαλάσω τις εντυπώσεις μου απο την αρχική καταπληκτική ταινία.
kastoriadis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικά χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Άκυρο να βγει remake...
bluesattack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καλο remake απο ευρωπαικη ταινια ε? δυσκολο θεμα, το let me in και το girl with the dragon tattoo, αλλα τα οριτζιναλ μου αρεσαν περισσοτερο...καλο remake απο ασιατικη, ισως το departed , αν και δεν ειμαι fan, το my sassy girl...παλι καλυτερο το οριτζιναλ ακουσα και οτι ο ντικαπριο θα κανει το chaser... Kαι το mirrors ειναι καλο.Γενικα δεν , δεν το βγαζουν το ασιατικο αυτο ''κατι'' ,εκτος αν παρουν καμμια ιστορια σαμουραι και την μετατρεψουν σε ιστορια αγριας δυσης η κανα γκοτζιλα οπου υπερτερουν λογω budget και ανεπτυγμενης εφε βιομηχανιας. Και το αμερικανικο chaser , μια μετριοτητα θα αποδειχθει, μια ταινια δρασης του 6/10
demessakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πριν λίγα χρόνια, είχαν κάνει γενική απεργία οι σεναριογράφοι στο Χόλιγουντ, γιατί ζητούσαν παραπάνω φράγκα. Φαίνεται πως τελικά δεν πήραν αύξηση.... I Saw the Devil
Mesqal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το ειδα χθες και απορω γιατι εχει φαει τοσο θαψιμο. Δεν ειναι απλα μια αντιγραφη του κορεατικου, ο σκηνοθετης βαζει τις πινελιες του και ταυτοχρονα αποδιδει φορο τιμης στο κορεατικο. Ααα και τα γκομενακια πολυ καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα