dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 παιδια την βρηκα την λυση και μου ερχεται να σπασω το κεφαλι μου με το τοσο απλο που ηταν!!!μιας και μου φαινοταν απιθανο να εχουν προβλημα οι ραμ το αφησα για κανα 20 λεπτο το μεμτεστ και οσο το αφηνα τοσο πιο πολυ τα περνα και ελεγα δεν μπορει και δεν μπορει!!προσπαθησα να δω λοιπον τι εγραφε η μπλε οθονη!! πατησα την επιλογη να μην κανει επανεκινηση οταν βρησκει σφαλμα και ετσι ειδα οτι 0x7b μου φαινοταν πολυ γνωστο και μπηκα σε ενα ορουμ και ειδα οτι εχει να κανει με τον σκληρο.κατεθειαν μου εκοψε και μπηκα στο bios... ηταν ρυθμισμενος ο σκληρος σε AHCI!!! τον εβαλα σε IDE και δουλευουν ολα αψογα παλι.....πως αλλαξε ρυθμιση μονο του ομως?? καλο θα ηταν να μαθαινα αλλα και να μη μαθω δουλευει το pc!!!! ευχαριστω παντως για τις συντομες απαντησεις σας!!
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλεις παντως να το λειτουργείς και σε ahci που ειναι και το καλύτερο δες στην υπογραφή μου τον οδηγό πως να το κανεις Edit : Για να δείξουν παντως οι ram αν εχουν πρόβλημα θέλει 2 με 3 ώρες το memtest αλλα εντάξει αν ηταν στον δίσκο το θέμα και το bios οκ , απλα το αναφέρω πληροφοριακά αυτο για το memtest
dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλεις παντως να το λειτουργείς και σε ahci που ειναι και το καλύτερο δες στην υπογραφή μου τον οδηγό πως να το κανεις Edit : Για να δείξουν παντως οι ram αν εχουν πρόβλημα θέλει 2 με 3 ώρες το memtest αλλα εντάξει αν ηταν στον δίσκο το θέμα και το bios οκ , απλα το αναφέρω πληροφοριακά αυτο για το memtest ναι το θυμαμαι οτι ηθελε ωρες αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω πως ετσι ξαφνικα δεν ανοιγε λογω μνημων ολοκαινουριο μηχανημα. θα τον κοιταξω τον οδηγο σου μιας και ειναι καλυτερο... μπορεις να μου πεις σε ποιο τομεα ειναι καλυτερο θεμα ταχυτητας?
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σε θέμα boot των windows , και γενικότερα ειναι λιγότεροι / μειωμένοι οι χρόνοι που ανοίγουν οι εφαρμογές , που φορτώνουν τα παιχνίδια κλτλπ , μην φανταστείς βέβαια οτι οι διαφορές ειναι εξωπραγματικές αλλα το ποιο ιδανικό ειναι να το τρέχεις σε ahci.
dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οκ... ομως στην στην ιστοσελιδα της μητρικης μου εχει μονο sata raid και οχι ahci.δες το μηπως λεω τιποτα λαθος http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3%20R2.0/?cat=Download&os=Win764
vasi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 raid και ahci ειναι το ίδιο, κατέβασε SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)
dolmadakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 πωπω... εχω μπερδεψει τα μπουτια μου.. κατεβασα τον driver ανοιξα τον φακελο και μετα ανοιξα αυτον τον φακελο Win764_AHCI(1.3.1.43) εκανα install και λεει πως δεν μπορει να συνεχισει επειδη δεν υπαρχει amd catalyst.. μα τι δουλεια εχουν οι drivers της καρτας γραφικων με αυτο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα