Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου στα 20gb παίρνεις από τα free συν τα referrals και δίνει άλλα 48gb αν κάνεις login από ένα Galaxy S4 (αυτό μπορείς να το κάνεις από οποιοδήποτε android με πολύ εύκολο τρόπο, just google it  ;) )

αν μπορεις στειλε μου με ενα ΠΜ τον τροπο γιατι δεν βρηκα κατι, και δεν εχω android

Δημοσ.

Προσωπικά με σειρά προτίμησης

1) mega.co.nz 50gb και άψογες ταχύτητες upload download

2) drive.google.com 15gb δεμένο με google+ και mail

3) box.com 50gb και βελτιώνεται διαρκώς

4) onedrive.live.com κάτι πάει να κάνει

το dropbox είναι τραγικό για free χρήση με μόνο 3gb.

Το mega στα δίνει για πάντα τα 50 γίγα ;

Δημοσ.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι το copy.com το οποίο δίνει 5gb για κάθε referral κι έτσι μαζεύεις εύκολα και γρήγορα πολύ space, χωρίς απαραίτητα να είναι πραγματικά τα referral φυσικά

Δημοσ.

αν μπορεις στειλε μου με ενα ΠΜ τον τροπο γιατι δεν βρηκα κατι, και δεν εχω android

Χωρις android τοτε μονο με refferals θα φτασεις καπου στα 20GB.

Δημοσ.

Το κακό με τα promotions του dropbox είναι ότι η έξτρα χώρος έχει ημερομηνία λήξης. 

Συν του ότι δεν έχει end to end encryption όπως και τα περισσότερα δυστυχώς.

Δημοσ.

Το box.com εχει 2 κακά...

1/ μεγιστο μεγεθος αρχειου 250MB

2/ περιορισμό στο bandwith (νομιζω 20GB και με απλό κλικ στο αρχείο σου χρεώνει όλο το bandwith)...

Το (2) πρέπει να συμβαίνει και στο dropbox γιατί αρκετές φορές "κλείδωσε" το download από το λογαριασμό μου λόγω bandwith!!!

για τα cloud που δοκίμασα είχα γράψει και εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/516214-cloud-storage/page-2?do=findComment&comment=52986063

Όποιος είναι να γραφτεί στο copy.com ας κάνει τον κόπο να μου στείλει pm ώστε να του στείλω λινκ για να πάρουμε και οι δυο μας (και αυτός που γράφεται, αλλά και εγώ) έξτρα χώρο 5GB.... μπορώ να το βάλω και εδώ το λινκ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται... νομίζω το είχα αλλού και μου το έσβησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...