Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή το νήμα για το mail.ru, έψαξα λίγο το τι παίζει σε προσφορές μεγάλου χώρου σε cloud αυτή τη στιγμή, και πέτυχα το yunio.com, το οποίο είναι μια κινεζική (τι έκπληξη) εταιρεία υπηρεσιών cloud, η οποία έδινε μέχρι τώρα 5GB αλλά τρέχει ένα promo εδώ και κάποιες μέρες (κι άγνωστο μέχρι πότε), που σου δίνει με την εγγραφή 1TB χώρου και από εκεί και πέρα 1GB επιπλέον κάθε μέρα.

Οι λόγοι που θεωρώ ότι είναι άξιο προσοχής:

• είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να κάνεις την εγγραφή
  • το interface είναι στα αγγλικά
  • σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του χώρου, και το site και τα apps που δοκίμασα είναι προσεγμένα και περιποιημένα, κάνοντας τη χρήση ευκολότερη
  • ο χώρος διαρκώς αυξάνεται
  • έχεις πολλές επιλογές σε επίπεδο sync
  • οι ταχύτητες upload & download είναι αρκετά γρήγορες
  • SSL, AES-256 ασφάλεια
  • 5GB μέγιστο μέγεθος αρχείου

Το χρησιμοποιώ εδώ και μια μέρα μόνο, οπότε δε μπορώ να προσφέρω πολλές παραπάνω πληροφορίες, αλλά θα έλεγα ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Βέβαια όπως με όλες τις παρόμοιες υπηρεσίες, δε θα ανέβαζα ποτέ ευαίσθητα δεδομένα (προσωπική άποψη), αλλά για αποθήκη αδιάφορων (από πλευράς ασφάλειας) αρχείων νομίζω είναι μια καλή περίπτωση....

(σημ: δεν ήθελα να κάνω hijack το εξαιρετικό νήμα του isay κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που δημιούργησα ξεχωριστό)

Επεξ/σία από alexmm
  • Like 15
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία προσφορά, σημαντικό για μένα ότι το interface είναι στα αγγλικά (και ο λόγος που δεν έκανα εγγραφή στην άλλη προσφορά που είναι στα ρώσσικα). Βέβαια καλό θα ήταν να ήταν στα αγγλικά και οι όροι χρήσης.. :-(  (ναι οκ ξέρω, Google Translate, αλλά καμιά φορά στην αυτόματη μετάφραση βγαίνουν κάτι τέρατα)..

Δημοσ.

So far so good  γράφτηκα, λέει ότι έχει υποστήριξη για Linux (θετικό) δεν έτρεξε στο Fedora 19 και με ξενέρωσε αλλά καλά το πάει.

Υ.Γ. για την άλλη προσφορά με το μαιλ ξέρει κανείς το νήμα σε λίνκ?

EDIT έπαιξε τελικά στο fedora μου κατέβασα το generic. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

So far so good  γράφτηκα, λέει ότι έχει υποστήριξη για Linux (θετικό) δεν έτρεξε στο Fedora 19 και με ξενέρωσε αλλά καλά το πάει.

Υ.Γ. για την άλλη προσφορά με το μαιλ ξέρει κανείς το νήμα σε λίνκ?

EDIT έπαιξε τελικά στο fedora μου κατέβασα το generic. Ευχαριστώ πολύ!

http://www.insomnia.gr/topic/513632-cloud-storage-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82-1%CF%84%CE%B2-%CF%84%CE%BF-promo-%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%B9-2012014/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερουμε αν εχει καποιο οριο στο μεγεθος αρχειου?

25GB αλλά χωρίς να το ΄χω τεστάρει

http://www.addictivetips.com/windows-tips/yunio-cloud-storage-sync-service-offers-1tb-of-free-space/

άκυρο, 5GB στους απλούς λογαρισμούς, όπως σημείωσαν οι φίλοι παρακάτω

Επεξ/σία από alexmm
Δημοσ.

Ευχαριστώ TS.

Προσπαθώ να κάνω Install αλλά βγάζει error. To κατέβασα 2 φορές.

attachicon.gifUntitled.png

Σέρνεται τώρα που προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή

Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε από το site τους. To softpedia έχει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Και εάν ψάξετε και αλλού filehippo κλπ, πολύ πιθανόν να την βρείτε.

http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/Yunio.shtml

Δημοσ.

Το 1 τέρας θα ειναι για πάντα ή μετα απο κάποιο διάστημα θα πρεπει να το πληρώνεις;

Με αλλα λόγια σου πετάνε το δόλωμα κ αφού θα έχεις ανεβάσει ενα κάρο gb θα πρεπει να τα σκάσεις για να μη στα σβήσουν κ άντε να τα ξανά ανεβάζεις αλλού;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εκτός απο αυτό υπάρχει κάτι άλλο free? Έχω dropbox έφτασα στα 60GB και τα έχω γεμίσει. Έχετε ακούσει κάτι για καμιά 100αριά GB??? (FREE)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εκτός απο αυτό υπάρχει κάτι άλλο free? Έχω dropbox έφτασα στα 60GB και τα έχω γεμίσει. Έχετε ακούσει κάτι για καμιά 100αριά GB??? (FREE)

Το box.net μέχρι τέλος του μήνα εάν κάνεις και εγκατάσταση στο android/ios σου, έχει 50gb

Μακριά από sugarsync (παρότι αγαπούσα και έχω επενδύσει λεφτά πάνω του) διότι σταμάτησε την free επιλογή. Δίνει 3 μήνες trial.

Από κει και πέρα όταν το παρακολουθείς βρίσκεις διάφορα: Tresorit στα 50gb (promotion), Google Drive 25gb, Drive 25gb.

Και βέβαια είναι για το τι θες τον χώρο! Για φωτογραφίες έχεις -ουσιαστικά- απεριόριστο χώρο στο flickr (1gb το μήνα νομίζω)

Εάν το θες μόνο για backup στήνεις ένα Crashplan και είσαι έτοιμος (με ουσιατικά άπειρα gb).

• Like 1
Δημοσ.

Το box.net μέχρι τέλος του μήνα εάν κάνεις και εγκατάσταση στο android/ios σου, έχει 50gb

Μακριά από sugarsync (παρότι αγαπούσα και έχω επενδύσει λεφτά πάνω του) διότι σταμάτησε την free επιλογή. Δίνει 3 μήνες trial.

Από κει και πέρα όταν το παρακολουθείς βρίσκεις διάφορα: Tresorit στα 50gb (promotion), Google Drive 25gb, Drive 25gb.

Και βέβαια είναι για το τι θες τον χώρο! Για φωτογραφίες έχεις -ουσιαστικά- απεριόριστο χώρο στο flickr (1gb το μήνα νομίζω)

Εάν το θες μόνο για backup στήνεις ένα Crashplan και είσαι έτοιμος (με ουσιατικά άπειρα gb).

Ευχαριστώ φίλε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...