konstantipo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είμαι κάτοχος ενός aDSL modem/router Sagem 2444 (ISDN) που μου έχει δώσει η OTEnet. Είμαι πελάτης της τα τελευταία 3 χρόνια. Στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων, αποφάσισα να αλλάξω πακέτο σταθερής τηλεφωνίας σε πακέτο χωρίς απεριόριστες κλήσεις και επίσης να διακόψω εντελώς το Internet. 1. Ενας φίλος μου έδωσε το TP LINK tl-wr543g + κεραία υψηλής απολαβής 12dBi. Αναρρωτιέμαι, αν το συγκεκριμένο router μπορεί να κάνει λήψη ασύρματου Internet από τους γείτονές μου και έτσι να λύσω το πρόβλημα του δωρεάν Internet. (υπάρχει γείτονας που το αφήνει ανοικτό 24/24 και χωρίς password). 2. Επίσης, μπορώ να δώσω Internet και στο tablet μου το οποίο δυστυχώς δεν πιάνει με επιτυχία το ασύρματο Internet του γείτονα (χαμηλό σήμα)? Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνος
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είμαι κάτοχος ενός aDSL modem/router Sagem 2444 (ISDN) που μου έχει δώσει η OTEnet. Είμαι πελάτης της τα τελευταία 3 χρόνια. Στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων, αποφάσισα να αλλάξω πακέτο σταθερής τηλεφωνίας σε πακέτο χωρίς απεριόριστες κλήσεις και επίσης να διακόψω εντελώς το Internet. 1. Ενας φίλος μου έδωσε το TP LINK tl-wr543g + κεραία υψηλής απολαβής 12dBi. Αναρρωτιέμαι, αν το συγκεκριμένο router μπορεί να κάνει λήψη ασύρματου Internet από τους γείτονές μου και έτσι να λύσω το πρόβλημα του δωρεάν Internet. (υπάρχει γείτονας που το αφήνει ανοικτό 24/24 και χωρίς password). 2. Επίσης, μπορώ να δώσω Internet και στο tablet μου το οποίο δυστυχώς δεν πιάνει με επιτυχία το ασύρματο Internet του γείτονα (χαμηλό σήμα)? Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνος με βαση αυτο AP Client Router: In this mode, the device enables mult i-user to share the Internet from WISP. All LAN ports share the same IP from WISP through Wireless port. While connecting to WISP, the Wireless port works as a WAN port in AP Client mode. The Ethernet WAN port is automatically disabled. The WAN Connection Type can be setup in WAN page by using Dynamic IP, Static IP, PPPoE, L2TP, and PPTP λογικα πρεπει να γινεται.μετα λογικα θα σου δινει με καλωδιο.δεν ξερω αν θα σου δινει wifi.αν σου δινει με καλωδιο μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις και το sagem για να σου δωσει ασυρματα.με ερωτηματικο βεβαια γιατι το συγκεκριμενο ρουτερ δεν το εχω κανει Use.δεν εχω παιξει ποτε με wisp για να δω αν θελει κατι αλλο παραξενο. εδω υπαρχει το Manual http://www.tp-link.com/resources/software/2008716160729.pdf αμα καποια στιγμη μετα ο γειτονας το κλεισει το ιντερνετ μετα ισως αναθεωρησεις οτι θα πρεπε να το κρατησεις το ιντερνετ.το λεω γιατι κατι παρομοιο εκανε και ενα αλλο ατομο και οταν ο γειτονας αργα η γρηγορα αλλαξε κωδικο τοτε ο αλλος τραβουσε τα μαλλια του.καλυτερα δηλαδη τα λεφτα του ιντερνετ κοψτα απο καπου αλλου.και β.εφοσον δεν θες να πληρωνεις ακριβα ιντερνετ γιατι εχεις οτε που ειναι ο πιο ακριβος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα