Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν....... Πέρασε μια εβδομάδα απο το πρώτο post μου και μπορώ να πω οτι οι προσπάθειές μου στο θέμα της ποιότητας είναι στην σωστή κατεύθυνση. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την αποτελεσματικότητά μου. Και εξηγούμαι: Χρησιμοποιώ τον Gordian Knot rippack 0.28.5 ώς βασικό πρόγραμμα με τον Div-X 5 pro και: Subrip για υπότιτλους HeadAC3he -έκδοση για Athlon XP- συμπίεση ήχου Vorbis ή MP3 OggMux για πολυπλεξία ήχου-εικόνας-υπότιτλων VirtualDubMod για επεξεργασία avi Το τελικό αποτέλεσμα είναι ΕΝΑ αρχείο Oggfile (*ogg). Λοιπόν.... Δεν μπορώ με τίποτα να δω υπότιτλους - ανοίγοντας το τελικό αρχείο με τον Media Player - , και δεν μπορώ να συγχρωνήσω το audio με την ταινία - θυμίζει τα παλιά μεταγλωτισμένα απο Ιαπωνικά σε Αγγλικά έργα καράτε ( τα θυμάται κανείς?) Μήπως φταίει ο MPlayer Μήπως φτάίει οτι το βλέπω απο τον σκληρό μου? Μήπως να τα παρατήσω και αν ασχοληθώ με το πλέξιμο Καμμιά ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ, Παναγίωτης Σ. PS Τα κατάφερα με τους subs Τι θα κάνω για να συγχρονήσω audio και εικόνα? :idea: Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Γεια σου Παναγιώτη! Όταν λες πρόβλημα στο συγχρονισμό, τί εννοείς ακριβώς? Μέχρι κάποιο σημείο υπάρχει συγχρονισμός και μετά χαλάει ή εξαρχής ήχος και εικόνα είναι ασύγχρονα? Αν είναι το δεύτερο, μου μυρίζεται ότι δεν έχεις βάλει σωστά το delay στο αρχείο του ήχου. Για το πρώτο, δοκίμασε να συμπιέσεις τον ήχο μέσα από το GKnot και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Καλημέρα parsifal, ο ήχος είναι α-συγχρόνηστος απο την αρχή. Όταν να προσπαθήσω μέσα απο τον GK, εννοείς να χρησιμοποιήσω το BeSweet? :?: Άν δώσω μεγαλύτρο delay στο αρχείο ήχου όταν πολιπλέκω με το OggMux το τελικό αρχείο θα καταφέρω τίποτα ή πρέπει η συμπίεση να γίνει εξαρχής? Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι όλα τα αρχεία ακολουθούν το delay του "μητρικού" αρχείου (εννοώ αυτού που είναι γραμμένο στο dvd) Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.