Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μ'αρεσει ότι όλοι έχουν διάθεση να συζητήσουν οτιδήποτε για την σχέση των καρτών,να διατυπώσουν και την άποψη έως σιγουριά ότι θα είναι καλύτερες από την σειρά 7xx της nVidia αλλά με τίποτα δεν συζητάνε τις μετρήσεις που έδωσε η ίδια h AMD που αν μην τι άλλο δείχνει σαφώς ότι είναι κατώτερες..

Δεν φτάνει αυτό,μιλάνε και για πλύση εγκεφάλου .. ! Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι τεραφλοπ κ πενταφλοπ απλά πράγματα .. 6700 με το ζόρι..

είμαι πολύ σίγουρος ότι προσπαθείς να το ξεχάσεις.. αλλά that's life..  και εγώ εδώ να το θυμίζω..

και να σου πω και κάτι άλλο σε πόσους απευθύνεται η ναυαρχίδα της καθε εταιρίας και σε πόσους όλες οι υπόλοιπες ?

post-227308-0-75716300-1380713115_thumb.jpg

Πέρα από αυτό όμως οι ανακοινώσεις της AMD ελέγχονται για το "εκ παραδρομής" λάθος όπως στο άμεσο παρελθόν με τους επεξεργαστές και το cinebench.

Τεσπα δικαίωμα η επιλογή του καθενός αναφαίρετο .. αλλά μην μιλάμε κιόλας για πλύσεις γιατί αν δεν έχεις τι να πλύνεις ?

• Like 1

Πες το άλλη μία φορά, μπορεί να σε πάρουμε στα σοβαρά.

Γιατί μέτρηση που έδωσε δεν είναι και αυτή;

Τι να ξεχάσω βρε MoviemakerGr εσύ θυμάσαι οτι σε συμφέρει.

Αυτό το διάγραμμα είναι για γέλια…  ελπίζω να βγει σύντομα κάνας αριθμός να τελειώνουμε με τις διαφωνίες που στηρίζονται σε υποθέσεις…

Αυτό το διάγραμμα είναι για γέλια…  ελπίζω να βγει σύντομα κάνας αριθμός να τελειώνουμε με τις διαφωνίες που στηρίζονται σε υποθέσεις…

Δεν είναι υπόθεση στο event το παρουσίασε η ιδια η AmD .. στο άλλο μισό οτι είναι για γέλια ναι θα συμφωνήσω.

Όπως θα συμφωνήσω να περιμένουμε και για τα υπόλοιπα πριν διατυπώσουμε την άποψη του "καλύτερου" χωρίς facts.

Δεν είναι υπόθεση στο event το παρουσίασε η ιδια η AmD .. στο άλλο μισό οτι είναι για γέλια ναι θα συμφωνήσω.

Όπως θα συμφωνήσω να περιμένουμε και για τα υπόλοιπα πριν διατυπώσουμε την άποψη του "καλύτερου" χωρίς facts.

Το ξέρω ότι το διάγραμμα δεν είναι υπόθεση αλλά είναι για γέλια, στο «διαφωνίες» αναφέρομαι στα υπόλοιπα που διαβάζω αν θα είναι καλύτερη η titan ή  όχι κτλ, την παρουσίαση των νέων καρτών ήχου της amd την παρακολούθησα και εγώ (ως ένα σημείο γτ μετά νόμιζα ότι μπέρδεψα τις ημερομηνίες και ότι έβλεπα άλλο event, srsly απλά βαρέθηκα και προτίμησα να τα διαβάσω την επόμενη από blogs).

• Like 1

Εμένα μ'αρεσει ότι όλοι έχουν διάθεση να συζητήσουν οτιδήποτε για την σχέση των καρτών,να διατυπώσουν και την άποψη έως σιγουριά ότι θα είναι καλύτερες από την σειρά 7xx της nVidia αλλά με τίποτα δεν συζητάνε τις μετρήσεις που έδωσε η ίδια h AMD που αν μην τι άλλο δείχνει σαφώς ότι είναι κατώτερες..

Δεν φτάνει αυτό,μιλάνε και για πλύση εγκεφάλου .. ! Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή ..

To θέατρο του παραλόγου είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει θέση στην ανάλογη ενότητα της AMD και όχι εδώ. Μπορεί να καίγεστε μερικοί για δημόσιες αντιπαραθέσεις αλλά να είστε σίγουροι ότι μόλις βγουν τα κασκόλ στις κερκίδες τα έχω κατασχέσει κιόλας πριν καν τα σηκώσετε. Είναι η τελευταία φορά που σε προειδοποιώ για ΟΤ συμμετοχές την επομένη θα λάβεις άδεια έστω και αν μάλλον δεν θέλεις να το καταλάβεις.

Το θέμα εδώ είναι οι GeForce σειράς 7xx και θα παραμείνει. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να συζητήσετε τα θέματα των παραπάνω μετρήσεων παρακαλώ στην ενότητα τις AMD σειράς 9. Ευχαριστώ.

Περιμένουμε κάτι σε πλήρως λειτουργικό G110 τσιπ σε στυλ 780 Ultra ή η απάντηση της Nvidia θα είναι μόνο ίσως αναπροσαρμογή τιμών;

Περιμένουμε κάτι σε πλήρως λειτουργικό G110 τσιπ σε στυλ 780 Ultra ή η απάντηση της Nvidia θα είναι μόνο ίσως αναπροσαρμογή τιμών;

Για να υπάρξει απάντηση πρέπει να υπάρξει ερώτηση η αμφισβήτηση.. όχι απλά ένα ονομαστικό μοντέλο..

Η σειρά 7xx της nVidia μέχρι και τώρα που μιλάμε είναι η κορυφαία.

Εξαλου όπως είδαμε στο πολυ πρόσφατο παρελθόν ξέρει να δινει απαντήσεις όταν και αν χρειαστεί. ;)

BTW κάτι έχει αρχίσει και ακούγεται για Ti μοντέλα αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι βάσιμα ..

• Super Moderators

Οταν συγκρίνανε κάποιοι την ηλικίας 3 χρόνον HD 7xxx με πολύ νεότερες GTX6xx & GTX 7xx ηταν καλά !

κόψε κάτι, τέλη Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 2 :P

• Like 2

Σε έχουν βάλει "λαγό" να μπαίνεις να προκαλείς και να προσβάλλεις για να πάρεις τις απαντήσεις σου και τελικά να διαγραφούν μονο οι απαντήσεις και να λάβει άλλος αυτό που εσένα αξίζει.. και το κάνεις κατ'εξακολουθηση.. Εσυ δεν είπες οτι η EVGA στέλνει μεταχειρισμένες κάρτες στο Step up ? E ! την ίδια αξιοπιστία έχουν και αυτά τα γραφόμενα σου. Report από εμένα,δεν το συνηθίζω είναι άλλων πρακτικές αλλά με αναγκάζουν..

Θα μου κάνεις report γιατι έγραψα οτι η εταιρία σου υπάρχει περίπτωση να πουλάει μεταχειρισμένες κάρτες απο τις επιστροφές του step up ?

Μπράβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...