Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H nvidia αν δεν δει τις αναλογες πωλησεις/κερδη αυτο θα κανει qsis μην φοβασαι.Οσο για την σειρα 7 το καλο ειναι οτι εχει πολυ ανταγωνιστικες τιμες/επιδοσεις απεναντι στις amd,και σε σχεση με την προηγουμενη σειρα 6 και αυτο ειναι κατι καλο.(για εμας βεβαια :P ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Nvidia δεν έχει μέλλον στην αγορά φορητών, καλύτερα να το αφήσει το σπορ γιατί είναι αμπαλοι

Δεν έχω ασχοληθεί, απλά ξέρω ότι δεν πάνε καλά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Το θέμα είναι ότι αν το αφήσει αυτό, κανείς δεν εγγυάται ότι σε 3 χρόνια θα υπάρχει ως αυτόνομη εταιρεία.

Οι τελευταίοι tegra δεν υπάρχουν σε καμιά σοβαρή συσκευή και τους έχει μείνει στοκ που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφορτωθούν , μόνο το nexus 7 τους κρατούσε στην αγορά και πλέον πήραν πόδι και από αυτό

Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τιτλος του νηματος ειναι "nvidia geforce 7 series", ενας mod να καθαρισει το νημα, οπως εγινε στο νημα της amd ...

Δεν βλεπω καποιος mod να καθαριζει το νημα, με τον ζηλο που καθαρισε το νημα της amd.

Επεξ/σία από Hieg

Και στο αλλο νημα για Ips panel μας ελεγες οτι: 

('''Οποιος δεν ειχει υπαρξει ποτε gamer δεν μπορει να καταλαβει .

Το μονο που ενδιαφερει ενα gamer, ειναι η οθονη να παιζει καλα τα games που γουσταρει.

Τωρα αυτα τα καθομε στον καναπε κτλ δεν υπαρχουν σε ενα gamer.''')που και αυτο ακυρο ειναι???

Τελος παντων για τα περι φορητων ας δουμε με τον καιρο πως θα τα παει η nvidia και αν θα εχει επιρροη στις καρτες γραφικων,οπως και το πως θα τα παει και η σειρα 7 βεβαια.Σε γενικες γραμμες η σειρα  7 της nvidia παρα πολυ καλη σειρα,απο αποψη επιδοσεων και τιμης ειδικα τωρα που εχει πεσει και αλλο η τιμη σε 760(απο 250ευρο πλεον)και 770 (απο 370 ευρο),εκμεταλλευεται το οτι η amd δεν βγαζει νεες καρτες γραφικων ακομα και δεν ξερω αν τελικα θα βγει 760ti για να καλυψει το κενο μεταξυ 760 και 770,δηλαδη μεταξυ 250 και 370 αρα αν βγει να κοστιζει λογικα στα 310-320.Και βεβαια πολυ τυχεροι οι λιγοι που πηραν την 760 απο evga στα 220 ευρο.

ποιος νιαζεται για τα tegra?

QSIS tegra ειχεις εσυ στο pc σου? :)

Μας νοιάζει και πολύ μάλιστα.....διότι το μέλλον και το μαρούλι είναι στη φορητή αγορά πλέον....προφανώς και η nvidia το έχει δει αυτό και για αυτό θα ρίξει το βάρος εκεί, με αποτέλεσμα πλέον να βγαίνουν νέες γενιές καρτών με το σταγονόμετρο...και αν κάποια στιγμή στο μέλλον παράταγε και το σπορ με τις vga και το έριχνε στο φορητό κομμάτι, εμένα δε θα με εξέπληττε... Εξάλλου καθόλου τυχαία θεωρώ η καθυστέρηση του maxwell...

στις discreed gpu απλα την εχει κανει ρομπα την amd

Για τα tegra θα ανοιξουμε αλλο τοπικ  ;)

Υπερβαλεις. Τωρα με τη σειρα 7 εχει το πανω χερι αλλα ρομπα δεν το λες. Με ενα price drop της ταξης του 20% και ειναι παλι πολυ ανταγωνιστικη. Σκεψου 7950 με 240ε και 7970 με 320~330ε

Μας νοιάζει και πολύ μάλιστα.....διότι το μέλλον και το μαρούλι είναι στη φορητή αγορά πλέον....προφανώς και η nvidia το έχει δει αυτό και για αυτό θα ρίξει το βάρος εκεί, με αποτέλεσμα πλέον να βγαίνουν νέες γενιές καρτών με το σταγονόμετρο...και αν κάποια στιγμή στο μέλλον παράταγε και το σπορ με τις vga και το έριχνε στο φορητό κομμάτι, εμένα δε θα με εξέπληττε... Εξάλλου καθόλου τυχαία θεωρώ η καθυστέρηση του maxwell...

Έτσι, όπως είχε πει και η Intel πριν κάνα 2 χρόνια..

''The world goes mobile''

Έτσι, όπως είχε πει και η Intel πριν κάνα 2 χρόνια..

''The world goes mobile''

βαλε εσυ mobile στο pc σου! :)

οταν βγαλουν mobile με την δυναμη μιας 780 και 4670κ και οθονη 24" τοτε  θα εχει καποιο ενδιαφερον

μεχρι τοτε Τhe world  gamers is discreed gpu  ;) 

Ο τιτλος του νηματος ειναι "nvidia geforce 7 series", ενας mod να καθαρισει το νημα, οπως εγινε στο νημα της amd ...

Δεν βλεπω καποιος mod να καθαριζει το νημα, με τον ζηλο που καθαρισε το νημα της amd.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τον ζήλο μου μου έχεις δώσει πάνω από 1 φορές πρόσφατα αρκετό λόγο για να σε πετάξω μια και καλή έξω. Συμμάζεψε πρώτα τα του οίκου σου και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα.

βαλε εσυ mobile στο pc σου! :)

οταν βγαλουν mobile με την δυναμη μιας 780 και 4670κ και οθονη 24" τοτε  θα εχει καποιο ενδιαφερον

μεχρι τοτε Τhe world  gamers is discreed gpu  ;) 

Kαμία διαφωνία. Στόχος μου δεν ήταν να πυροδοτήσω συζήτηση γύρω από το Tegra (αν και προσωπικά θεωρώ ότι ΔΕΝ είναι πλέον ανεξάρτητο το ένα από το άλλο ειδικά όταν ο ίδιος ο CEO της NV έχει πει μεταφορικά ότι όλες οι μελλοντικές τους GPU θα είναι "Tegra").

Σχεδιάζανε αρχικά να βγάλουν μια performance GPU (κάτι σαν GM104) στα 28nm γύρω στην άνοιξη του 2014 για να έχουν μια απάντηση στην επερχόμενη σειρά της AMD. Δεν τους έβγαιναν τα μαιντανά γιατί κλάνει το γατί εδώ: http://www.fudzilla.com/home/item/32173-nvidia%E2%80%99s-own-high-end-tablet-coming-in-q1-2014

και απλά θα βρουν εναλλακτικές λύσεις να παλέψουν τον ανταγωνισμό προφανώς με τις υπάρχουσες λύσεις. Αν κατεβάσουν τώρα τις τιμές και αναγκαστεί να ακολουθήσει και η AMD εγώ προσωπικά θα είμαι ο τελευταίος που θα παραπονεθεί.

• Like 1

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τον ζήλο μου μου έχεις δώσει πάνω από 1 φορές πρόσφατα αρκετό λόγο για να σε πετάξω μια και καλή έξω. Συμμάζεψε πρώτα τα του οίκου σου και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα.

Εχεις ενα report στον admin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...