billst21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εδώ στο χωριό μου λένε...όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. όσοι ξέρουν καταλάβανε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί τότε είναι τελείως άκυρο το γνωμικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 δεν ανάφερα κανέναν... και άλλο ένα γνωμικό, όποιος έχει την μύγα μυγιάζετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και όποιος έχει την σφίγγα σφίγγεται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Αυτό πάει στα fanboys (ανεξαρτήτου χρώματος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Love on first site.... http://hexus.net/tech/reviews/graphics/57949-kfa2-geforce-gtx-770-ltd-oc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Απέξω κούκλα κ απο μέσα πανούκλα . Δεν την λες ψυχρή κ αθόρυβη ... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 indeed, αλλά η κάρτα είναι κλοκαρισμένη μέχρι εκεί που δεν πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 εδώ στο χωριό μου λένε...όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. όσοι ξέρουν καταλάβανε!!! Αίσωπο το λένε το χωριό σου; Στο δικό μου το χωριό λένε "έκατσ΄η πομπή σ΄τσι στράτες και σχολίαζε διαβάτες" και φαντάζομαι ότι είναι εξίσου κατανοητό. -------------------------------------------------------------- ΄Οσων αφορά το γραφικό στην πρώτη συμμετοχή της σελίδας άλλο τα μάτια του λαγού και άλλο της κουκουβάγιας....ερρρ άντε με τα ρητά σας με κολλήσατε...άλλο ανεβαίνουν οι πωλήσεις και άλλο ανεβαίνει το μερίδιο αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το μερίδιο αγοράς στις discreet κάρτες περιλαμβάνει όλες τις desktop και laptop gpu. Το μερίδιο της AMD μειώνεται γιατί στα περισσότερα AMD powered laptop καθώς και σε πολλά AMD powered Desctop, οι κατασκευαστές βάζουν AMD APU και όχι discreet κάρτες. Οπότε από εκέι είναι η μείωση του μεριδίου της AMD. Η μετοχή της AMD έχει απογειωθεί εδώ και ένα τρίμηνο, λέτε να πέφτουν οι πωλήσεις; αυτααααααα, Sorry to Spoil the Joy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ΄Οτι έχει σχέση με PC έχει μείωση, στασιμότητα ή ελάχιστη αύξηση. Η ΑMD παλεύει τα χρέη της και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά. Μπορεί η NV να μην έχει χρέη αλλά το πρόβλημα (όπως και η Intel και πλείστες άλλες εταιρείες) αργά η γρήγορα θα τους χτυπήσει την πόρτα. ΄Οποιος δεν καταφέρει να έχει καλές βάσεις στην αγορά των smartphone/tablets - SFF mobile SoCs κάποια στιγμή θα κυνηγήσει την ουρά του. Επειδή μερικοί ακόμα δεν έχετε μάλλον καταλάβει προς ποιά κατεύθυνση οδεύουν τα πράγματα: έχω μόνο ένα PC πλέον σπίτι αλλά έχω πλείστες φορητές συσκευές. ΄Ασχετο Titan Ultra (άντε καλά Quadro K6000) και στην μούρη μας: http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/Specials/Nvidia-Quadro-K6000-GK110-2880-Shader-ALUs-veroeffentlicht-1079744/galerie/2086541/ 15 SMX@900MHz με κατανάλωση μόλις 225W. Δεν θέλω να μάθω την τιμή γιατί θα λιποθυμήσω. Εμ λογικό είναι να μην χρωστάνε όταν πουλάνε με τέτοια margins. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κοίτα ρε, να θες 2Χ DisplayPort και να πρέπει να πας σε Quadro αν θες Nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κοίτα ρε, να θες 2Χ DisplayPort και να πρέπει να πας σε Quadro αν θες Nvidia... Γιατί μωρέ τι είναι 5-6 χιλιάρικα; ΄Η είσαι large ή δεν είσαι LOL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κοίτα ρε, να θες 2Χ DisplayPort και να πρέπει να πας σε Quadro αν θες Nvidia... Features,features... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Γιατί μωρέ τι είναι 5-6 χιλιάρικα; ΄Η είσαι large ή δεν είσαι LOL Αν είσαι μονοπωλειο και εσύ δεν μπορείς με τίποτα άλλο να κάνεις την δουλειά σου θα τα δώσεις κ θα τα πάρει.. Δυστυχώς θα πω εγώ μιας και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν οτι αυτές οι κάρτες αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε.. απλά ενας μοντερ που μπορεί να παίρνει και 1000$ την ώρα το μετατρέπει σε χρημα κ δεν τον νοιάζει τι έδωσε απλα να βγάλει γρήγορα το αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα