Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εδώ στο χωριό μου λένε...όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. όσοι ξέρουν καταλάβανε!!!

Αίσωπο το λένε το χωριό σου; Στο δικό μου το χωριό λένε "έκατσ΄η πομπή σ΄τσι στράτες και σχολίαζε διαβάτες" και φαντάζομαι ότι είναι εξίσου κατανοητό.

--------------------------------------------------------------

΄Οσων αφορά το γραφικό στην πρώτη συμμετοχή της σελίδας άλλο τα μάτια του λαγού και άλλο της κουκουβάγιας....ερρρ άντε με τα ρητά σας με κολλήσατε...άλλο ανεβαίνουν οι πωλήσεις και άλλο ανεβαίνει το μερίδιο αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μερίδιο αγοράς στις discreet κάρτες περιλαμβάνει όλες τις desktop και laptop gpu.

Το μερίδιο της AMD μειώνεται γιατί στα περισσότερα AMD powered laptop καθώς και σε πολλά AMD powered Desctop, οι κατασκευαστές βάζουν AMD APU και όχι discreet κάρτες. :rolleyes:

Οπότε από εκέι είναι η μείωση του μεριδίου της AMD.  ^_^

Η μετοχή της AMD έχει απογειωθεί εδώ και ένα τρίμηνο, λέτε να πέφτουν οι πωλήσεις;  :-D

αυτααααααα, Sorry to Spoil the Joy   :P

΄Οτι έχει σχέση με PC έχει μείωση, στασιμότητα ή ελάχιστη αύξηση. Η ΑMD παλεύει τα χρέη της και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά. Μπορεί η NV να μην έχει χρέη αλλά το πρόβλημα (όπως και η Intel και πλείστες άλλες εταιρείες) αργά η γρήγορα θα τους χτυπήσει την πόρτα. ΄Οποιος δεν καταφέρει να έχει καλές βάσεις στην αγορά των smartphone/tablets - SFF mobile SoCs κάποια στιγμή θα κυνηγήσει την ουρά του.

Επειδή μερικοί ακόμα δεν έχετε μάλλον καταλάβει προς ποιά κατεύθυνση οδεύουν τα πράγματα: έχω μόνο ένα PC πλέον σπίτι αλλά έχω πλείστες φορητές συσκευές.

΄Ασχετο Titan Ultra (άντε καλά Quadro K6000) και στην μούρη μας:

http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/Specials/Nvidia-Quadro-K6000-GK110-2880-Shader-ALUs-veroeffentlicht-1079744/galerie/2086541/

15 SMX@900MHz με κατανάλωση μόλις 225W. Δεν θέλω να μάθω την τιμή γιατί θα λιποθυμήσω. Εμ λογικό είναι να μην χρωστάνε όταν πουλάνε με τέτοια margins.

• Like 2

Γιατί μωρέ τι είναι 5-6 χιλιάρικα; ΄Η είσαι large ή δεν είσαι :P

LOL :D

Αν είσαι μονοπωλειο και εσύ δεν μπορείς με τίποτα άλλο να κάνεις την δουλειά σου θα τα δώσεις κ θα τα πάρει.. Δυστυχώς θα πω εγώ μιας και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν οτι αυτές οι κάρτες αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε.. απλά ενας μοντερ που μπορεί να παίρνει και 1000$ την ώρα το μετατρέπει σε χρημα κ δεν τον νοιάζει τι έδωσε απλα να βγάλει γρήγορα το αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...