saiz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τώρα που πέρασαν και λίγο οι μέρες Άποψη μου Κορυφαία κίνηση από το marketing της nV Στην ουσία η ΑΤΙ όταν ξεκίνησε να δίνει υψηλότερες συχνότητες κράτησε το ίδιο family name και έβαλε στο τέλος ένα GE / boost / whatever Σχεδόν αντίσοιχο σε επιδώσεις είναι ΙΜΗΟ και το άλμα μεταξύ 6χχ και 7χχ Συζητώ συνικά και όχι μονο για περιορισμένα μοντέλα Αλλά όπως και να το κάνουμε ακούγετε καλύτερα να συγκρίνει κανείς 7950 σκέτο vs 760 / 760 Τι να καταλάβει ο άλλος από το 7950 GE - αν λεγόταν 8950 θα γράφονταν πολλά διαφορετικά κείμενα, πολύ διαφορετικά review Θα καταναλωνόταν λιγότερο Virtual μελανί στα forums , για να ξεχωρίσει ο μέσος χρήστης τι είναι ή κάθε κάρτα και τι είναι το ζουμί της Η ΑΤΙ έχασε μεγαλειωδώς στον τομέα του marketing ΙΜΗΟ σε αυτή τη φάση. οπως παντα η ΑΤΙ βιαζεται να προλαβει και μην ξεχνας οτι αν δεν ειχε ανεβασει ρολογια/ριξει τιμες γρηγορα, θα πηγενε απ"ΑΤΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 στα ρολογια που εισαι δεν χρειαζεται να τεζαρει η 760 υγ, πριν ελεγες οτι δεν ανεβενει η 760 τωρα το αλλαξες cool story.. στα ρολόγια που είμαι όχι απλά να τεζάρει πρέπει , αλλά να αρχίσουν να τσιρίζουν οι πυκνωτές της και idle εσύ όμως επιμένεις ότι στα 1220/1800κατι δε θέλει ρεύμα, πάει με μαμά τάση και δε ζορίζεται καθόλου , κοροϊδευόμαστε; αυτές είναι benchoρυθμίσεις , δεν είναι σε καμιά περίπτωση για κάθε μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 βλεπω οτι η καρτα ανεβαινει αρκετα καλα.... δηλ.. αν την παιζεις στα 1150 base clock/1700 μνημες δεν ειναι καλα για 24/7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Είναι απλή λογική.. αποκλείεται η SC απο την απλή να έχουν διαφορά στο HW.. Αν είχαν θα φαίνονταν στην θερμοκρασία.. η θερμοκρασία μου είναι άριστη.. Εδώ το αποτέλεσμα. SCS.PNG Πόσο πήγε η μια GTX 770 ? Οπως σου ειχα γράψει το SLi με 660 ξεπερναει την 680 και 770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Στα bench ... Το αναλύσαμε εκτενώς τις προάλλες εδώ στο forum.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ολοι αυτον τον τρόπο χρησιμοποιούν ! Τα benchmark.δεν υπάρχει άλλος ! Τι αναλύσατε και τι βρήκατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ότι πάνω από το 50% των παιχνιδιών κ προγραμμάτων δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ακόμα αυτό που καταγράφεται στα bench. Επίσης το + κόστος το οποίο δεν είναι απλά άλλη μια κάρτα αλλά και μια μητρική που το υποστηρίζει,και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Γενικά αναλύσαμε το SLI σε σχέση με το single. και οκ αν πάρεις 2x770 και περνάς τον τιτανα αλλά μεταξύ μας κιόλας που η διαφορά στο κόστος δεν υπάρχει,η μονή κάρτα υπερέχει σε χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ουτε σε υψηλες αναλυσεις δεν καταφερνει να ειναι μπροστα η 7950 (boost ) http://www.legitreviews.com/article/2227/3/ αποσπασμα! The AMD Radeon HD 7950 and NVIDIA GeForce GTX 760 perform at the same level and are also in the same price segment. It all comes down to brand preference and software features! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Θα ήθελα να ήξερα ποιος τα ανέλυσε όλα αυτά. Τις δυο κάρτες τις βαζεις για τα παιχνίδια και μόνο. Δεν έχω βρει παιχνίδι σύγχρονο που οι δυο κάρτες δεν κάνουν up scaling. Αν είναι κάποιο παλιο που δεν ανεβαζουν και οι δυο κάρτες τοτε εκει δεν χρειάζονται καν οι δυο κάρτες. Αυτα περι μητρικης κτλ τα ανεφερες μόνο εσύ, αυτό θεωρείς με την λέξη το "αναλύσαμε" Τελος πάντων δεν θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός. Ο μόνος τροπος να μετρας τις κάρτες μεταξύ τους είναι τα bench. Όλοι αυτά βλέπουμε και κρίνουμε για να αγοράσουμε μια κάρτα. Τώρα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να έχουμε να λεμε. Λες και καποιος που θα αγορασει μια 680 ή μια 7970 θα τσιγκουνευτει για μια καλή μητρική. Οσοι είναι gamers και θελουν ψηλα frames χωρίς να θέλουν να κατεβάζουν τα settings τα σκανε για ολα. Ποντικια,μητρικες, καρτες γραφικών και οτι άλλο υπάρχει σε περιφερειακό ή hardware. Εγώ δεν μίλησα για αυτούς που έχουν μια 5770 και είναι μια χαρα (που τους ζηλευω κιολας) Αυτοι ναι εχουν μια εγκρατεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Η λογική σου είναι σωστή αλλά όπως λες μόνο για Gamers.. Υπάρχουν και άνθρωποι όμως που αυτό δεν είναι το μοναδικό τους ενδιαφέρον.. ούτε τον υπολογιστή τον έχουν για 2 δυνατότητες του. Υπάρχουν άνθρωποι που μοντάρουν,που επεξεργάζονται ηχο,που ενδεχομένως κάνουν 3D η Cad αλλά παίζουν και θέλουν να παίζουν και τα top παιχνίδια στα ultra settings. Τώρα για την μητρική,ναι εγώ το ανέφερα αλλά είναι μια πραγματικότητα π.χ εγώ έχω Z77 itx με prodigy το SLI δεν θα μου επέτρεπε να φτιάξω αυτή την σύνθεση που ονειρευόμουν και το κόστος θα ήταν μεγαλύτερο. Σίγουρα λοιπόν είναι θέμα επιλογής κ ενδιαφέροντος.αλλά σου ξαναλέω SLI με SLI έχουν διαφορά ο @DOC π.χ χάριν έκανε super και έχτισε ένα SLI στην δική μας περίπτωση και για αυτή την διαφορά που προκύπτει και με το ίδιο κόστος κιόλας νομίζω ότι δεν συμφέρει να κάνεις SLI . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 γιατί το ένα sli είναι καλό και το άλλο κακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Σχέση απόδοσης τιμής. αλλά κ με την μια να δουλεύεις όπου δεν υποστηρίζεται το SLI πάλι είσαι υπερκαλυμμένος σε όλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τη μία 660 και να έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό, επίσης πρέπει πάντα να συνυπολογίζουμε και το κόστος της κάθε λύσης που επιλέγει ο καθένας κι εγώ δεν είμαι υπέρ των διπλών καρτών, αλλά δεν είμαι γενικά.. όχι είμαι, αλλά κατά περίπτωση γιατί όντως είναι πιο καλυμμένος αυτός με τις δύο 770, αλλά έχει δώσει και ένα σκασμό λεφτά (που δεν έδωσε αυτός που έχει δύο 660, ο οποίος έδωσε και λιγότερα από ότι κάνει η μία 770) και με τη δική σου λογική ίσως έπρεπε να πάει σε 780 αν η titan σου φαίνεται πολύ ακριβή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πάντως υπάρχουν και χαζά SLi . ¨Έπαιζα με εναν τύπο Black Ops II ο οποίος είχε 4 Way SLi με GTX 480 !! Ελεος !! Δεν κρίνω για το συγκεκριμένο παιχνίδι που το SLi γενικός είναι άκυρο αλλά για το setup του. Ο τύπος μαζί με οθόνη καταναλώνει περίπου 1500watt την ώρα, ε αυτο εγω το θεωρώ ολίγον τι χαζό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Όχι βρε γιατί η 780 είναι πολύ ψηλά σε τιμή και αντίστοιχα όχι σε επιδόσεις.. το είχαμε συζητήσει πριν και βρήκαμε οτι σε σχέση απόδοσης τιμής συμφέρει το SLI. και εγώ είμαι υπερ της μιας κάρτας αλλά μερικές φορές και πάντα ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου παραμένει μια καλή επιλογή. Όπως και ειναι καλη επιλογή αν σε 2 χρονια λεμε τωρα απο σήμερα βρω αλλη μια 770 μεταχειρισμένη κ κάνω τότε το Sli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα