ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Η τιμη αυτη θα πεσει στα 230-240 σε λιγες μερες-εβδομαδες.Και η τιμη της ειναι αναλογη της 7870 και αν σκεφτουμε οτι η 760 ειναι λιγο καλυτερη απο 660ti τοτε δεν την βρισκω τοσο αισχρη τιμη να πω την αληθεια.Αυτη απο την αλλη ειναι αισχρη τιμη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-760-TF-2GD5-OC-2GB.htm και μαλιστα ειδα οτι ανεβασανε και την τιμη 9 ευρο ,ελεος πια το πλαισιο Πολυ λαθος σκεπτικο. Δεν πρεπει να κρινουμε τις τιμες βαση των επιδοσεων. Πρεπει να κρινεις με βαση το γεγονος οτι προκειται για νεα γενια (λεμε τωρα) που ηρθε για να αντικαταστησει την προηγουμενη στα ιδια λεφτα. Η απλη 760 λοιπον θα επρεπε να κοστιζει αρχικα 200 ευρω. Αν το παμε βαση επιδοσεων οι καρτες σημερα θα επρεπε να κοστιζουν καμποσα χιλιαρικα η καθε μια δεδομενου του ποσο εχουμε ξεφυγει ανα τα χρονια. 1
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 που περιπου να κοιταω? εχε υποψιν ουτε ρευματα ουτε τιποτα μονο ρολογια ανεβαζεις! 1800 μνήμη και 1200 πυρήνα; εκεί πρέπει να φέρουμε extreme κάρτες που να ρίχνουν σε 680/770
saiz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) 1800 μνήμη και 1200 πυρήνα; εκεί πρέπει να φέρουμε extreme κάρτες που να ρίχνουν σε 680/770 εσυ για τι ρολογια μιλας στην 7950? το εχω πει πολλες φορες, για τεζαρισμενους πυκνωτες μιλαμε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από saiz
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 εγώ τα αναφέρω στην υπογραφή μου, αλλά είναι επίσης με στοκ ρεύμα, οπότε δε ξέρω για τι τεζαρισμένους πυκνωτές μιλάς οι πυκνωτές της gigabyte δε με έχουν προδώσει ποτέ πάντως ΥΓ 1220/1840 με στοκ ρεύματα; σοβαρά; cool story..
saiz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 εγώ τα αναφέρω στην υπογραφή μου, αλλά είναι επίσης με στοκ ρεύμα, οπότε δε ξέρω για τι τεζαρισμένους πυκνωτές μιλάς οι πυκνωτές της gigabyte δε με έχουν προδώσει ποτέ πάντως ΥΓ 1220/1840 με στοκ ρεύματα; σοβαρά; cool story.. στα ρολογια που εισαι δεν χρειαζεται να τεζαρει η 760 υγ, πριν ελεγες οτι δεν ανεβενει η 760 τωρα το αλλαξες cool story..
vag.patrick Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 δλδ με βαση τα γραφηματα ο ποιητης θελει να μας πει οτι η 760 παιζει στα 5-10-15 frames απο την 770??? τοτε γτ να δωσω ενα 100ρικο πανω κοντα για την 770?? ποια ειναι η πηγη που εχει τα γραφηματα?? γιατι με ενδιαφερει....
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλά, δε θα 'ταν και απίστευτο. Και η 7950 έχει πολύ μικρή διαφορά από την 7970, εκτός απ' τα χρήματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Και η 670 με την 680 έχουν πολύ μικρή διαφορά αλλά η διαφορά στα χρήματα ήταν μεγάλη..
vag.patrick Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ναι αυτο λεω phanis γενικα υπαρχει αλλο potential στην 7950 απο 7970 . αλλα και παλι μ κανει εντυπωση...μιλαμε για 5/10 frames...οχι για 20 και 30....βεβαια πανε εκεινες οι εποχες ... δε ξερω...εγω κραταω μικρο καλαθι....εδω ειμαστε και αν εχουμε παρει χαμπαρι συγκρινουμε(απτην μια ειναι λογικο) μια καινουργια γενια με μια που εχει 1μιση + χρονο στην αγορα...
tmjuju Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τώρα που πέρασαν και λίγο οι μέρες Άποψη μου Κορυφαία κίνηση από το marketing της nV Στην ουσία η ΑΤΙ όταν ξεκίνησε να δίνει υψηλότερες συχνότητες κράτησε το ίδιο family name και έβαλε στο τέλος ένα GE / boost / whatever Σχεδόν αντίσοιχο σε επιδώσεις είναι ΙΜΗΟ και το άλμα μεταξύ 6χχ και 7χχ Συζητώ συνικά και όχι μονο για περιορισμένα μοντέλα Αλλά όπως και να το κάνουμε ακούγετε καλύτερα να συγκρίνει κανείς 7950 σκέτο vs 760 / 760 Τι να καταλάβει ο άλλος από το 7950 GE - αν λεγόταν 8950 θα γράφονταν πολλά διαφορετικά κείμενα, πολύ διαφορετικά review Θα καταναλωνόταν λιγότερο Virtual μελανί στα forums , για να ξεχωρίσει ο μέσος χρήστης τι είναι ή κάθε κάρτα και τι είναι το ζουμί της Η ΑΤΙ έχασε μεγαλειωδώς στον τομέα του marketing ΙΜΗΟ σε αυτή τη φάση. 1
Neo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Απο την παρασκευη λεω να κανω παραγγελια την evga sc αλλα δεν βγαζει add to cart.Πακετακι φαγαμε
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Απο την παρασκευη λεω να κανω παραγγελια την evga sc αλλα δεν βγαζει add to cart.Πακετακι φαγαμε Νομίζω ότι μέσα σε μια μέρα τελείωσαν οι κάρτες.. Αναμονή νέας παρτίδας
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι οι ''High-end'' κάρτες έχουν χάσει την αξία τους.. Υπήρξαν εποχές που για να βάλεις Very High Details έπρεπε να σκάσεις 600άρες και 700άρες, η Mainstream είχε τα μισά frames.. Πλέον και με μια κάρτα των 250Ε τα βάζεις όλα τέρμα, σε αυτό βέβαια φταίνε οι κονσόλες διότι το τελευταίο Next-Gen Game στο PC ήταν το Crysis..Ακόμα να βγει το επόμενο..
konstantinos77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι οι ''High-end'' κάρτες έχουν χάσει την αξία τους.. Υπήρξαν εποχές που για να βάλεις Very High Details έπρεπε να σκάσεις 600άρες και 700άρες, η Mainstream είχε τα μισά frames.. Πλέον και με μια κάρτα των 250Ε τα βάζεις όλα τέρμα, σε αυτό βέβαια φταίνε οι κονσόλες διότι το τελευταίο Next-Gen Game στο PC ήταν το Crysis..Ακόμα να βγει το επόμενο.. Eκτος αν ειναι η 7950 του savaki οποτε ακομα και στα high details με ΜSAA 4x ειναι overkill... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα