Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με stock cooler είναι λίγο ζεστές. Το ACX στη δικιά μου κάνει θαύματα.

Ανακάλυψα ότι έχει πονηρές ρυθμίσεις στις ψύκτρες για να μην κάνουν θόρυβο προφανώς.. η σχέση θερμοκρασίας περιστροφής ειναι οριακή μιας και αφήνει να ανέβει 79-80 βαθμούς τους οποίους όμως δεν ξεπερνάει με τίποτα  ανεβάζοντας την περιστροφή μέχρι το 55% περίπου .. στο 90% έχει 4000 στροφές και αυτή ανεβάζει 2150 περίπου Με το bios το δικό σας έχω καλύτερη σχέση θερμοκρασίας περιστροφής και καλύτερες τελικές θερμοκρασίες αν και κλοκαρισμενη ουσιαστικά..

Έχω την γνώμη και άποψη οτι η σωστότερη μέτρηση είναι του 3Dmark vantage τα bench από παιχνίδια είναι λίγο όπου φυσάει ο άνεμος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν λίγες φωτογραφίες από τις καρτούλες γιατί δεν είχα πολύ χρόνο.

P6290007.jpg

P6290008.jpg

P6290009.jpg

P6290010.jpg

P6290012.jpg

Φωτογραφίες μέσα από το κουτί δεν έβγαλα αλλά αύριο που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω μια να υπάρχει :)

Και ένα Resident για αρχή,σε stock ρολόγια οι κάρτες με το boost να φτάνει στο 1215..

Resident_Evil_6_Benchmark.png

• Like 10

οι πιο αθόρυβες κάρτες που έχουν περάσει απο τα χέρια μου... καμμία σχέση με τις 7950 που είχα πρίν και απο θερμοκρασίες πολύ καλές

• Like 5

Όντως είναι φοβερή υλοποίηση,εγώ εχθές χωρίς air condition και θερμοκρασία δωματίου 31 βαθμούς έτρεχα για τουλάχιστον 3-4 ώρες συνεχόμενα benchmarks. Πάνω από 82 βαθμούς δεν είδα..και αυτό στην μία κάρτα γιατί η άλλη δεν ξεπέρασε τους 76!

Αν δεν ήταν sli δηλαδή θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Σχετικά με τον θόρυβο μέχρι το 55% δεν ακούς τίποτα,από εκεί και πάνω μέχρι το 80% ακούγεται αλλά είναι πολύ υποφερτός ο ήχος,ακόμα και στο 90-100% άμα το βάλεις παρόλο που κάνει θόρυβο δεν είναι αυτός ο εκνευριστικός θόρυβος που κάνουν μερικές...αυτό το σφύριγμα εννοώ που θες να την πετάξεις από το παράθυρο.

Σε σύγκριση με τις 6970 με το reference cooler που είχα πριν την βάλω στο νερό,δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή..σε αυτές με 100% το fan δεν καθόσουν στο ίδιο δωμάτιο με την φασαρία που έκαναν :P

Και να σημειώσω πως έχω και την υδρόψυξη ε,που σημαίνει ότι ο μόνος "θόρυβος" που ακούω είναι από τις κάρτες αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ καλές και σε αυτό τον τομέα!

Βέβαια το νεράκι δεν θα το γλιτώσουν αλλά οk :devil:  :devil:  να λέμε και τι ισχύει για τους ενδιαφερόμενους!

Και φώτο από το εσωτερικό..

http://www.insomnia.gr/topic/469729-the-animus-project/?p=52466477

• Like 3

Λοιπόν λίγες φωτογραφίες από τις καρτούλες γιατί δεν είχα πολύ χρόνο.

P6290007.jpg

P6290008.jpg

P6290009.jpg

P6290010.jpg

P6290012.jpg

Φωτογραφίες μέσα από το κουτί δεν έβγαλα αλλά αύριο που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω μια να υπάρχει :)

Και ένα Resident για αρχή,σε stock ρολόγια οι κάρτες με το boost να φτάνει στο 1215..

Resident_Evil_6_Benchmark.png

Καλορίζικες και καλά αποτελέσματα. ;)  :)

• Like 1

Καλορίζικες και καλά αποτελέσματα. ;)  :)

Οντως καλοριζικες :-)  

Ευχαριστώ παιδιά!

@Fulgore1 

Ανέβασε και εσύ κανένα score να συγκρίνουμε υλοποιήσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...