MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν σε καταλαβα, τι εννοεις; Για τη μητρικη καταλαβα και θα σου πω πως με 130€ παιρνεις μητρικη που κανει x16 SLI. Αλλιως και με φθηνοτρες κανεις x8. Ασε που στο Forum ειναι με καλες μητρικες! Εννοώ ότι εσύ Νικο έχεις την γνώση να το στήσεις,να το συντηρήσεις,να το ρυθμίσεις κ να αντιμετωπίσεις γενικότερα ότι προκύψει.. Η πλειονότητα δεν την έχει αυτη την ικανότητα και η μια κάρτα πάντα (θα κρατηθεί κιόλας από τις εταιρίες) καλύτερη επιλογή.Όσο αφορά το κόστος βλέπουμε ότι τελικά δεν είναι όσο φαίνεται η διαφορά τους. Εγώ ακόμα θα κρατησω το SLI στο μυαλό μου ως το είχα δηλαδή θέλω ν'αναβαθμισω,δεν έχω την δυνατότητα και αγοράζω μια δεύτερη μεταχειρισμένη για να κάνω το μπαλωματακι μου και να δώσω ζωή εκεί που έπαψε να υπάρχει.. Φυσικά υπάρχει και το άλλο παράδειγμα με το quad sli και τα bench που και αυτό σαν χόμπι το δέχομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διαφωνώ μαζί σου.Σπάνια έως ποτέ δεν βάζει κάποιος δεύτερη κάρτα μετά από 1-2 χρόνια. Δεν συμφέρει.SLI κάνεις από την αρχή ή άντε έναν μήνα μετά επειδή περιμένεις να σου έρθουν μερικά χρήματα ακόμα.Το κόστος; Με 325€, μπορεί κάποιος να παίζει στα επίπεδα GTX 680. Αν κάνει SLI και η GTX 750 λογικά το ίδιο θα ισχύει. Θα με ρωτήσεις, γιατί είσαι μάγκας εσύ; Όχι. Κάπου χάνω. Κάνω πιο πολύπλοκη την κατάσταση. Το νούμερο 1 μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι η βλάβη. Διπλασιάζεις τις πιθανότητες για βλάβη. Να είδες εμένα τώρα το ένα ανεμιστήρι κάνει λίγο θόρυβο. Πιο σοβαρό ακόμα να μου χαλάσει σε 2 χρόνια μία κάρτα (έχω 3 χρόνια εγγύηση), θα πρέπει να βρω ίδια (δύσκολο) ή και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...Οι γνώσεις που χρειάζεται δεν νομίζω ότι είναι κάτι φοβερό. Πρέπει να έχεις πάντα τελευταίους Drivers και τα τα τελευταία Update στα παιχνίδια. Καλό θα ήταν να ξέρει κάποιος να χειρίζεται το MSI Afterburner ώστε να βλέπει το utilization που κάνει η συστοιχία του. imho... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/gigabyte-gtx-760-2gb-gddr5-gv-n760oc-2gd.html http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-760-TF-2GD5-OC-2GB.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλά, με 600€ δεν σου λέω που μπορεί να φτάσει κάποιος. Googlare το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν ήταν πάνω σε αυτά που έλεγες το ποστ μου απλά είδα ότι δεν έχει μπεί κάποια τιμή απο ελληνικό κατάστημα στις 760 και είπα να τις βάλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το έχεις αναφέρει πολλές φορές ότι ή κάνεις απ' την αρχή SLI, ή καθόλου. Δεν ισχύει προφανώς, απλά εσύ έχεις στο μυαλό σου το SLI με ακριβώς τις ίδιες VGA, ακόμα και το αυτοκόλλητο. Αυτό είναι όντως πιο δύσκολο να γίνει αργότερα. Πολλοί εδώ μέσα όμως αν δεις έχουν CrossFire/SLI με τελείως διαφορετικές υλοποιήσεις. Εγώ πριν την 7950 είχα μια Asus 6870 reference καινούρια και μετά από 1 χρόνο περίπου βρήκα άλλη μία reference Sapphire στη μισή τιμή και την έβαλα πάνω. Και τώρα με την 7950, δεν το αποκλείω να βάζω άλλη μία σε κανά χρόνο, με τη λογική ότι θα έχουν λυθεί τα προβλήματα του CrossFire, και ότι θα βρω την 7950 στα 150€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/gigabyte-gtx-760-2gb-gddr5-gv-n760oc-2gd.html http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-760-TF-2GD5-OC-2GB.htm Καλά, τελικά στο Ελλάντα είμαστε για πολλά γέλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 μεγάλη ευκαιρία τα -20 ευρώ στην online παραγγελία απο Πλαίσιο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τι Fail τιμες γαμω την..... μου γαμω!!! Παλι κανανε το κλασικο??? 250€ θα πουλιεται ειπε η Nvidia και τα καταστηματα λενε +50€ στην τσεπη τους cause...f**ck you thats why! ναι ρε 300 σιγουρα... Γιατι αυτο δεν εγινε με την 770!?!?! Ειμαστε ΜΑ οτι ναναι ομως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το έχεις αναφέρει πολλές φορές ότι ή κάνεις απ' την αρχή SLI, ή καθόλου.Το εχω αιτιολογησει.Για να δουμε, θα κανεις τελικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 @prospector Ελα ρε μην τρελένεσαι. Στρωνουν οι τιμες μετά από κάποιο μικρό διάστημα. Οταν πρώτοβγήκε η gigabyte 770 έφτιαξα pc στην ανιψιά μου αγοράζοντάς την απο amazon.de. Τώρα έχει με τις εδώ τιμές 25 ευρώ διαφορά που με τα μεταφορικά έρχεται μία η άλλη περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διαφωνώ μαζί σου. Σπάνια έως ποτέ δεν βάζει κάποιος δεύτερη κάρτα μετά από 1-2 χρόνια. Δεν συμφέρει. SLI κάνεις από την αρχή ή άντε έναν μήνα μετά επειδή περιμένεις να σου έρθουν μερικά χρήματα ακόμα. Το κόστος; Με 325€, μπορεί κάποιος να παίζει στα επίπεδα GTX 680. Αν κάνει SLI και η GTX 750 λογικά το ίδιο θα ισχύει. Θα με ρωτήσεις, γιατί είσαι μάγκας εσύ; Όχι. Κάπου χάνω. Κάνω πιο πολύπλοκη την κατάσταση. Το νούμερο 1 μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι η βλάβη. Διπλασιάζεις τις πιθανότητες για βλάβη. Να είδες εμένα τώρα το ένα ανεμιστήρι κάνει λίγο θόρυβο. Πιο σοβαρό ακόμα να μου χαλάσει σε 2 χρόνια μία κάρτα (έχω 3 χρόνια εγγύηση), θα πρέπει να βρω ίδια (δύσκολο) ή και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω... Οι γνώσεις που χρειάζεται δεν νομίζω ότι είναι κάτι φοβερό. Πρέπει να έχεις πάντα τελευταίους Drivers και τα τα τελευταία Update στα παιχνίδια. Καλό θα ήταν να ξέρει κάποιος να χειρίζεται το MSI Afterburner ώστε να βλέπει το utilization που κάνει η συστοιχία του. imho... http://www.skroutz.gr/s/2352867/Asus-Crosshair-V-Formula-Z.html http://www.skroutz.gr/s/322735/Corsair-Enthusiast-Series-TX750-V2-80Plus-Bronze.html?from=most-popular&keyphrase=corsair+tx750+v2 +325 Αυτό είναι το πραγματικό κόστος.. η διαφορά των δυο πιο πάνω συν οι κάρτες.και πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια και εφαρμογές που θα αφήνουν την μια παρκαρισμένη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για μισο κατι ασχετο.Movie σου ηρθε η καρτα??? Εντυπωσεις??? Που ειναι τα benches ωρεεε?? Που ειναι το topic 770 test&results?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 άντε γιατί σε μια δυό ημέρες έχουνε σειρά και άλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για μισο κατι ασχετο.Movie σου ηρθε η καρτα??? Εντυπωσεις??? Που ειναι τα benches ωρεεε?? Που ειναι το topic 770 test&results?? Όλο απουσίες είσαι φωνάζεις κιόλας απο πάνω .. > http://www.insomnia.gr/topic/489386-step-up-rma-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-evga-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα