qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι μωρε για πλακα το ειπα , επειδη η συγκεκριμενη εταιρεια γενικα εχει πολυ λιτες συσκευασιες παντως η τιμη της εδω στην ελλαδα ξεκιναει απο τα 384 στο vision studio , οποτε δε λες οτι σε χτυπαει η gigabyte , παιζει να ειναι και η πιο φθηνη υλοποιηση και η τιμη ειναι ακρως ανταγωνιστικη με αυτη της 7970 γενικα http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html επισης παρατηρησα απο το unboxing οτι παιζει πολυ μεταλλο στη συγκεκριμενη , εχει 6 χαλκινα heatpipes , οταν η 7950 και νομιζω και η 7970 εχει μολις 3 (αυτο βεβαια ισως μεταφραζεται οτι ειναι ψησταρια και ηθελε τετοια ψυξη για να διατηρησει τα επιθυμητα επιπεδα ο κατασκευαστης) edit κοιτα εδω τι γινεται , η χαρα του χαλκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Νομίζω πάρα πολύ καλή τιμή αυτή του VisionStudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 κι εγω το νομιζω και μου κανει εντυπωση κιολας γιατι ειναι αρκετα σημαντικη η διαφορα σε σχεση με αλλα γνωστα μαγαζια επισης και για την ιδια τη gigabyte λογικα η καρτα θα κοστισε αρκετα για να εχει τετοια ψυξη , για αυτο και την ανεφερα μου φαινεται πολυ καλο deal για οποιον θελει nvidia σε αυτο το budget απο ελληνικο μαγαζι επισης σε σχεση με τη palit που επισης κυκλοφορει ηδη στη χωρα μας, εχει αλλο ενα χρονο εγγυησης και ως γνωστον εγω κ@υλωνω με τις εγγυησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ε, ενταξει, στα 384 ευρω δεν παιζεται η καρτα. Εγω περιμενα ~450 για την συγκεκριμενη. Qsis, φαντασου τωρα αν η δικια σου η 7950 κρεμαει, τι θα παθει αυτη με τοσο μεταλλο πανω της!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι αυτη θα θελει σκαλωσιες και συρματοσχοινα να μεινει στη θεση της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι και αμα θέλεις δεύτερη για cli να έχουν διαφορετικά bios σαν τις 7950 και να τραβάς τα ..... ρε ούστ απο εδώ με αυτά που τράβηξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν ξερω αν κανουν τα ιδια και στις nvidia, βασικα δεν ξερω καν αν τα κανουν και στις αλλες amd εδω που τα λεμε, πιστευω οτι στη δικη μας επεσε γενικως σκαλισμα απο διαφορους κατασκευαστες εγω παντως στη περιπτωση του sli πιο πολυ θα φοβομουν αν η πανω καρτα ξυνει την κατω, αλλα αν παρουν και οι δυο κλιση μπορει να μην υπαρχει θεμα για μια καρτα ομως που για τους περισσοτερους ειναι το ζητουμενο ειναι καλη προταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ασχημα νέα για την Nvidia, η AMD χρησιμοποιεί τα παραδοσιακά πράσινα όπλα εναντίον της. All Frostbite 3 Titles Will Be Optimized For AMD Only http://www.techpowerup.com/185884/all-frostbite-3-titles-will-be-optimized-for-amd-only-updated.html Ε σαν το Tomb Raider θα πρασινίσουν και αυτά.. Don't worry.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν ξερω αν κανουν τα ιδια και στις nvidia, βασικα δεν ξερω καν αν τα κανουν και στις αλλες amd εδω που τα λεμε, πιστευω οτι στη δικη μας επεσε γενικως σκαλισμα απο διαφορους κατασκευαστες εγω παντως στη περιπτωση του sli πιο πολυ θα φοβομουν αν η πανω καρτα ξυνει την κατω, αλλα αν παρουν και οι δυο κλιση μπορει να μην υπαρχει θεμα για μια καρτα ομως που για τους περισσοτερους ειναι το ζητουμενο ειναι καλη προταση ναι για μια όπως το θέτεις είναι πολύ καλή πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ε σαν το Tomb Raider θα πρασινίσουν και αυτά.. Don't worry.. πρασινισε το tr ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κατάντησε να τρέχει καλύτερα στην πράσινη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κατάντησε να τρέχει καλύτερα στην πράσινη.. ναι με το karafla-mod + 45 λεπτά μάχη με τα settings μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα δεν υπάρχει ελπίδα στo tomb raider full settings για την πράσινη. αν και έτσι που το πάει η AMD με μπλε οθόνες βλέπω τα μηχανάκια με nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ε, τι θα έλεγες εσύ.. Smooth as butter παίχτηκε το TR με το δεύτερο Patch σε όλα τέρμα + TressFX + 2xSSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι με το karafla-mod + 45 λεπτά μάχη με τα settings μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα δεν υπάρχει ελπίδα στo tomb raider full settings για την πράσινη. αν και έτσι που το πάει η AMD με μπλε οθόνες βλέπω τα μηχανάκια με nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Στο Tomb Raider επεσε πρασινη φαπα μην το κουραζετε πολυ ,παμε παρακατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα