Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που το είδες αυτο;

Εννοεις το 589$;

Εδω μεσα σε ενα λινκ.Σε γερμανικο shop νομιζω παρεπεμπε.

Τελειωνε σε .DE

Δημοσ.

Εννοεις το 589$;

Εδω μεσα σε ενα λινκ.Σε γερμανικο shop νομιζω παρεπεμπε.

Τελειωνε σε .DE

Ε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς από το εξωτερικό εννοείται ότι τσιμπάμε την καλύτερη προσφορά!

Λογικά το mindfactory.de θα ήταν αν και δεν έχω δει το συγκεκριμένο post :)

EDIT: 575€ η Palit στο μαγαζί που σου λέω,αλλά δεν ξέρω τι παίζει με φπα κτλ που λες,κάποιος που γνωρίζει ας μας πει αν είναι χωρίς φπα η τιμή (έτσι νομίζω :P)

http://www.mindfactory.de/search_result.php?search_query=gtx780&x=-1059&y=-180

Δημοσ.

Ε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς από το εξωτερικό εννοείται ότι τσιμπάμε την καλύτερη προσφορά!

Και δεν ελεγες τιποτε αλλο;

http://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+%28VGA%29/GeForce+GTX+fuer+Gaming/GTX+780.html

Kλαψε τιμες...575,583 ευρω!

Κανω λαθος;

Σιγουρα ειναι ρε παιδια καλα αυτοι;

Παιζει κατι αλλο;

Mηπως εχει μυστικες χρεωσεις;

Δημοσ.

700 ελλαδα,πλαισιο,και 575 ιδια καρτα εδω,δεν μυριζει κατι;

Αν ισχυει παντως,φαντασου τι του κερατα βγαζουν καποιοι...

Και απο ποσο ξεκιναει το αληθινο κοστος ετσι;

Δημοσ.

Σβήστηκαν περί τα 15 μηνύματα.

Ο τίτλος του topic είναι πολύ συγκεκριμένος βρε παιδιά. Παρακαλώ αποφεύγετε τις offtopic συζητήσεις!

• Like 2
Δημοσ.

Σβήστηκαν περί τα 15 μηνύματα.

Ο τίτλος του topic είναι πολύ συγκεκριμένος βρε παιδιά. Παρακαλώ αποφεύγετε τις offtopic συζητήσεις!

Ζητω προσωπικα συγνωμη,για οτι με αφορα,το δικο μου κομματι.Αν και νομιζω υπαρχουν περισσοτερα για σβησιμο :lol:

Το λεω χαριτολογωντας.

Συνεχιζουμε...

Δημοσ.

EDIT: 575€ η Palit στο μαγαζί που σου λέω,αλλά δεν ξέρω τι παίζει με φπα κτλ που λες,κάποιος που γνωρίζει ας μας πει αν είναι χωρίς φπα η τιμή (έτσι νομίζω :P)

http://www.mindfactory.de/search_result.php?search_query=gtx780&x=-1059&y=-180

Τελευταία φορά που το είχα ψάξει η τελική τιμή για αγορά από mindfactory ήταν 40-50 ευρώ πάνω από αυτή που βλέπουμε στο site (30 ευρώ μεταφορικά συν τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής γιατί δέχονται πληρωμές μόνο με έμβασμα)

Δημοσ.

Τελευταία φορά που το είχα ψάξει η τελική τιμή για αγορά από mindfactory ήταν 40-50 ευρώ πάνω από αυτή που βλέπουμε στο site (30 ευρώ μεταφορικά συν τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής γιατί δέχονται πληρωμές μόνο με έμβασμα)

Δηλαδη με απλα λογια;

Συνολικα;

Mε πιστωτικη,web buy,κτλ,γινεται;

Δεν κανω καθε μερα αγορες,γι'αυτο και ρωτω.

Δημοσ.

Ακόμα και έτσι να'ναι η τελική τιμή (με +50 σου βάζω εγώ) είναι 625€ την στιγμή που εδώ η φθηνότερη είναι στα 685€!

Δημοσ.

Εαν αξιζει να παρεις καποια σε nvidia,αυτες νομιζω ειναι,gigabyte,asus,evga με αυτη την σειρα.

Κανω λαθος;

Παλι βγαινουν στα 620-650.

700 εδω και palit,ειναι λιγο γεια σου.

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου κακή εταιρία η Palit..καλά και κακά κομμάτια μπορεί να τύχουν σε όλες τις εταιρίες..

Το θέμα είναι αν θες reference ή όχι..βλέπε EVGA ACX,Gigabyte Windforce 3X κτλ..  :)

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου κακή εταιρία η Palit..καλά και κακά κομμάτια μπορεί να τύχουν σε όλες τις εταιρίες..

Το θέμα είναι αν θες reference ή όχι..βλέπε EVGA ACX για το συγκεκριμένο μοντέλο :)

Η συγκεκριμενη ειναι οντως καλη,ετσι φαινεται καθ'οτι μετρησεις δεν εχω δει,αλλα και Lite.

Η asus πως δεν εβγαλε ακομη;

Tης gigabyte παντως πρεπει να ειναι φοβερη οπως και της 670.

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-n780oc-3gd/

Τι τσιγκουνια ομως ρε φιλε,να μην βαζουν backplate.Τοσο πολυ τους κοστιζει;

Kκαι ριχνει 2 βαθμους την θερμοκρασια της καρτας και την προστατευει.

Βαλτε την ρε τσιγκουνηδες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...