Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βεβαια απο τη στιγμη που στα site και τα βιντεο αποκαλουν τη ψυκτρα πανεμορφη και σεξυ (κατι που υπενθυμιζω οτι δε φαινεται ακομα και σε κουτι με παραθυρο ) και εστιαζουν στα φωτεινα γραμματα , μαλλον κοροιδευομαστε

Nαι,ναι.Ειναι γεγονος.Το ειχα πει εδω σε προηγουμενο σχολιο.

Περνουν nvidia,επειδη ειναι πιο σεξι.

Το χασαμε το μυαλο μας.Εβαλε το αλουμινιο και το διαφανο,πεταξε και φωσφορουχα πρασινα γραμματακια,και ετοιμοι για τα καλλιστεια.

Εγω αν ειχα δυνατοτητα,τις ξηλωνω απευθειας και υδροψυξη.Μεχρι 45-50 βαθμους η καρτα,και εισαι μαγκας,και θα τις εχεις για χροονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρουμε όμως αν το reference σύστημα ψύξης ήταν παντελώς ανεπαρκές για την 7990, άρα και αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο.

πολυ πιθανο να αναγκαστηκαν , το θεμα ειναι πηγαν για τα οσα και εχωσαν πολυ πραγμα μεσα και απο οτι φαινεται το εκαναν σωστα , παραπανω απο αξιοπρεπως

βεβαια μην ξεχναμε και την ανεπισημη εκδοση της asus που αν και πανακριβη θα τους εκανε να φαινονται πολυ αστειοι αν εβαζαν ενα φουρφουρακι (την ωρα που η ασους εβαλε ψυγειο) και γινοταν κολαση 

αλλωστε αυτα τα προιοντα ειναι και θεμα γοητρου απο πολλες αποψεις οχι μονο απο αποψη bench

οπως ειπα εγω θα περιμενω να δω τι θα κανει και στο μελλον η amd σε αλλες ναυαρχιδες.. θα συνεχισει οπως τη ξερουμε ή θα δουμε κι αλλες πιο "εξωτικες" σε σχεση με τις reference  λυσεις; και αν αυτο συμβει ποιος θα ειναι ο αντικτυπος για την nvidia αλλα και τους vendors με τις δικες τους custom λυσεις; 

Το χασαμε το μυαλο μας.Εβαλε το αλουμινιο και το διαφανο,πεταξε και φωσφορουχα πρασινα γραμματακια,και ετοιμοι για τα καλλιστεια.

Εγω αν ειχα δυνατοτητα,τις ξηλωνω απευθειας και υδροψυξη.Μεχρι 45-50 βαθμους η καρτα,και εισαι μαγκας,και θα τις εχεις για χροονια.

ναι γι αυτο την περνουν :-D

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε μερικοί με την nvidia. Σας φαίνονται ακριβές; Μην τις αγοράζετε, απλό δεν είναι; Προφανώς θα υπάρχουν λόγοι που είναι πιο ακριβές, δεν κοστολογούνε κάρτες τυχαία.

500e εδωσα φανη(πριν 10μηνες) το να τα ριχνεις σε προσωπικο εππιπεδο δεν αλλαζει την κατασταση

οταν πριν 2μηνες απο μενα καποιος πηρε αυτη

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/160065-sapphire-hd7970/ 579e +100e ψυκτρα :-D συνολο 676e

ρε δεν την παλευεται με τις μπουρουχες :-D

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε μερικοί με την nvidia. Σας φαίνονται ακριβές; Μην τις αγοράζετε, απλό δεν είναι; Προφανώς θα υπάρχουν λόγοι που είναι πιο ακριβές, δεν κοστολογούνε κάρτες τυχαία.

Η nvidia απο καταβολης κοσμου υπερκοστολογουσε.

Ποιος έχει πρόβλημα;

Φυσικά και το σεξ απίλ μετράει στην hi end κατηγορία.

Ανεβαζει στα benchmarks το score φανταζομαι.

Σε ποιο profile;

Στο P,ή στο X;

Φανταζομαι αστειευεσαι,οπως και'γω.

Και δεν τις αγοράζω πια και διατηρώ το δικαίωμά μου για (εποικοδομιτική) κριτική. Θέλεις να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις το τελευταίο δικαίωμα από τους χρήστες;

Δεν σου αρέσει η κριτική; Δεν σε υποχρεώνει κανείς να την διαβάσεις. Απλό δεν είναι;

΄Οταν λες σεξ απίλ τι εννοείς; Αν πάρει κάποιος Τιτάνα θα πέσει η γειτονοπούλα που κάτα τα άλλα τον έχει **σμένο;

Φαντάσου να είσαι τόσο geek και να πας να ρίξεις γκόμενα με το hw σου :lol:

Εγω την εχω πιο ευκολη....Εχω crossfire...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...