Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με καθε επιφυλαξη για το συγκεκριμενο site(μιας και δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα εδω στο insomnia για το ποσο αξιοπιστο ειναι) αν φυσικα γνωριζει και ο Ailouros, υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να δουμε κατι τετοιο απο Nvidia μερια http://wccftech.com/details-nvidia-geforce-gtx-790-finally-surface-4992-cuda-cores-10-gb-memory-5/#ixzz2pc4mjB7l ή απλα το site αυτο γραφει οτι να ναι οπως και σε προηγουμενα αρθρα?? :P(Ειδα και το ανεφερε καποιος (λιγο Nvidia fan :P)και ειπα καλου ή κακου να ρωτησω :D.)

A το Τουρκοβλαμμενόπουλο....LOL. Συνήθως γράφει μπαρούφες αλλά αυτή τη φορά φοβάμαι ότι μάλλον πέτυχε διάνα. Ναι υπάρχει η πιθανότητα για 790 (GK110 mGPU).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμάν αυτό το Kepler, ψόφα πια.

Το Maxwell θα μας σώσει...το Maxwell θα μας σώσει...το Maxwell θα μας σώσει...το Maxwell θα μας σώσει...το Maxwell θα μας σώσει...το Maxwell θα μας σώσει... :D που’ σαι ρε καταραμένε ΚΑΙΦΕ και θα απελπιστούν να περιμένουν τα παιδιά εδώ....τα’ λεγα τα΄λεγα ;p

• Like 1

αξιζει αυτη η καρτα μεταχειρισμενη με εγγυηση στα 100ε η ειναι καλυτερη μια 7790 στα 110ε;; θελω να μου απαντησετε καθαρα ως προς τις επιδοσεις.Ευχαριστω

Στα ίδια επίπεδα είναι με ένα ελαφρύ προβάδισμα υπέρ της 560Ti . Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα την 560ti δες και ένα review http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7790_DirectCU_II_OC/6.html

Προχωρησα σε επιστροφη της7970 vaporx λογω coil whine. Ειμαι αναμεσα σε 780 ti και 290χ αν και τεινω προς 780ti. Αναρωτιεμαι για το εξης. Η gigabyte 780ti ενω εχει πιο ψηλα ρολογια και καλυτερη ψυξη απο αλλες, ειναι πιο φθηνη. Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος για αυτο?<br><br>

Αποστολή από το SM-N9005 με τη χρήση Insomnia App

Προχωρησα σε επιστροφη της7970 vaporx λογω coil whine. Ειμαι αναμεσα σε 780 ti και 290χ αν και τεινω προς 780ti. Αναρωτιεμαι για το εξης. Η gigabyte 780ti ενω εχει πιο ψηλα ρολογια και καλυτερη ψυξη απο αλλες, ειναι πιο φθηνη. Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος για αυτο?<br><br>

Το συστημα να υποθεσω ειναι της υπογραφης σου??Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που κοιτας σε τοσο ακριβες καρτες γραφικων για την αναλυση που εισαι???

Χωρις ιδιαιτερο λογο. Απλα στα βαρια games πχ metro ll η 7970 ειναι οριακη σε full γραφικα ( 35 37 frames) μεσο ορο και καποιες φορες κατω απο 30 ( χωρις physx προφανως). Στα επομενα πιο βαρια games που θα βγουν προφανως θα ειναι non playable με full γραφικα ακομη και σε αυτη την αναλυση. Απο τη στιγμη επομενως που εχω πιστωση χρηματων και εχουν βγει νεες καρτες σκεφτομαι να παω σε αυτες. Αλλα η ερωτηση μου εστιαζεται αλλου και εκει θα ηθελα αν καποιος γνωριζει βοηθεια

Μιλάς για τιμές σκρουτζ ε; Νομίζω πως απλά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τις τιμές. Η Gigabyte και η EVGA SC ACX είναι κορυφαίες, οπότε χτύπα όποια από τις δύο βρεις σε διαθεσιμότητα και σε καλύτερη τιμή.

Αν έχεις ΑΦΜ, μπορείς να πάρεις την EVGA από εδώ. Μαζί με μεταφορικά έρχεται κοντά στα 640. Την Gigabyte την είχα βρει εδώ.

Εμένα έφτασε στο ταχυδρομείο η EVGA 780 Ti SC ACX!! Αύριο θα την λιώσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...