Προς το περιεχόμενο

ΝVIDIA GeForce

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να μαθω,τι δεν καταλαβαινεις απ΄οσα σου εγραψα.

Σου ειπα οτι ΤΩΡΑ τα 3 γιγα δεν φτανουν πουθενα;οχι δειξε μου.Δηλαδη ημαρτον.

Σου ειπα οτι για 3 χρονια καρτα τουλαχιστον που βαζω ως ενα ευλογο διαστημα ανβαθμισης,με τις απαιτησεις που εχει ενας gamer,οπως λεγατε οτι τα 2 φτανουν,και εχουν ξεπεραστει,ΕΤΣΙ και τωρα σου λεω,οτι σε αυτο το ευλογο διαστημα που θα θελω ενα απαιτητικο gaming δεν θα φτανουν.

Πες μου,τι δεν καταλαβαινεις;

Αν ειναι να παιζει καποιος mame,ας παρει και με 1 γιγα.Θα του φτασει.

http://www.youtube.com/watch?v=gqSATR1L098

2300MB Μνημη σε παλιο τιτλο game.Σε καποιο αλλο τοπικ,ειχε μπει ενα screenshot με 2500MB memory usage.

Φυσικα μιλαμε για απαιτητικες καταστασεις,και οχι για εναν μεσο χρηστη.Αυτο εννοειτε.

Αν παλι,δεν καταλβαινεις αυτο που σου ελω,αστο,και η συζητηση μπορει να θεωρηθει ληξαν.

Βαλε σε 2 χρονια,τι θα θελουν.

Μάθε να απαντάς σε ΟΤΙ σε ρωτάνε αν θέλεις να σε παίρνει ο άλλος στα σοβαρά και να κάνει συζήτηση μαζί σου. Κάτα τα άλλα ναι όντως από την πόρτα σου περνώ που τηγανίζεις ψάρια, μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω.

Και για άλλη μια φορά και για εσένα: ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ "¨ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ" ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ.

Καταλαβαίνω πολύ καλά τις τρίχες που μου τσαπουνάς για τόσες συμμετοχές. Αν η παραπάνω πρόταση δεν είναι κατανοητή με την πρώτη διάβασέ την όσες φορές χρειαστεί μέχρι να γίνει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάθε να απαντάς σε ΟΤΙ σε ρωτάνε αν θέλεις να σε παίρνει ο άλλος στα σοβαρά και να κάνει συζήτηση μαζί σου. Κάτα τα άλλα ναι όντως από την πόρτα σου περνώ που τηγανίζεις ψάρια, μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω.

Καταλαβαίνω πολύ καλά τις τρίχες που μου τσαπουνάς για τόσες συμμετοχές. Αν η παραπάνω πρόταση δεν είναι κατανοητή με την πρώτη διάβασέ την όσες φορές χρειαστεί μέχρι να γίνει.

Σε ολα αυτα,απλα χαμογελω. ^_^ Διοτι ουτε εσυ μπορεις να δωσεις απαντηση,στο τι θα αλλαξει σε 2-3 χρονια.

Να απαντησω σε κατι που ΔΕΝ ισχυριστηκα;Ποτε ειπα,οτι ξεπεραστηκαν τα 3γιγα;ειπα οτι ξεπεραστηκαν τα 2,και τα 3 μετα τον επομενο χρονο στα μεσα του μεθεπομενου(2015).

Τι θελεις να σου αποδειξω,τωρα,και να απαντησω;για κατι μετα απο 3 χρονια;

Ασε που οι συμμετοχες δεν βρισκω να κολλανε πουθενα.Και 20 χιλιαδες να ειχα,το τι εκτιμω,με το ΑΝ επαληθευτω,αυτο δεν παυει να ειναι μια εκτιμηση.

Kαι το ξαναλεω.Ειπα ξεπεραστηκαν τα 2,ειναι ψεμα ή οχι;μαλιστα σε 1080p,αναλυση.Τα 3,στα επομενα 2 χρονια.

Τι θελεις να αποδειξω,να απαντησω,αφου ξεκαθαρισαμε τι ειπα. :D Το να εχει μια καρτα παραπανω μνημη,ειναι καλο,και μονο καλο.

ΑΝ χρειαστει παραπανω,δεν μπορεις να την βρεις.Αν ομως δεν την χρειαστει,δεν τρεχει τιποτε.Απλα.

• Like 4

Πιάσατε το θέμα μνήμης πάλι ; Έχουμε πει τόσες φορές ότι όσο θα κρατήσει μια 680 θα κρατήσει και μια 7970.Όπως όσο κράτησε μια 570, κράτησε και μια 6970.

Όταν θα φτάσουν τα παιχνίδια να ζητάνε πραγματικά 3GB η 7970 θα παίζει με 15FPS.

• Like 2

Πιάσατε το θέμα μνήμης πάλι ; Έχουμε πει τόσες φορές ότι όσο θα κρατήσει μια 680 θα κρατήσει και μια 7970.Όπως όσο κράτησε μια 570, κράτησε και μια 6970.

Όταν θα φτάσουν τα παιχνίδια να ζητάνε πραγματικά 3GB η 7970 θα παίζει με 15FPS.

Αυτό ακριβώς αλλά κάποιοι αρνούνται να το καταλάβουν.

Ρε παιδια.Μιλατε και κολλησατε σε 680,7970 κλπ...εγω μιλαω ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ γενιες,οτι δεν θα'παιρνα κατω απο 3 γιγα.Τι δεν καταλαβαινετε;

Ειναι δυνατον να συμβουλεψω σε καποιον,να παει να παρει αυτη την στιγμη μια 680 με 4 γιγα;

http://www.insomnia.gr/topic/493075-gigabyte-gtx-760-oc-2gb-vs-gigabyte-7950-3gb-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-benchmarks/page-25?do=findComment&comment=52529629

Οριστε και το τοπικ με 2300 μνημη.Εγω μονο τα λεω;

Εσεις τα ποσταρετε.Εδωσα βιντεο λινκ youtube με 2500 sli titan,ναι,οκ,απαιτητικο σε crysis 3,παλιο τιτλο game<και δεν λετε τιποτε.

Τα παιχνιδια καθε χρονο γινονται απαιτητικα.Aκομη με 2 γιγα μνημη ασχολειστε; :devil:

Σαν να λετε,θα βγει maxwell στα 20,μια σουπερ titan π.χ,και επειδη δεν χρησιμοποιειτε αυτη την στιγμη απο μια 670,7950 λογω core,να βαλει η nvidia 3 γιγα;

Διαβαστε πρωτα τι λεει ο αλλος,και μετα κατηγορηστε με για οτι θελετε.Δηλαδη...τι να πω; :huh:

Η nvidia,λετε θα βγαλει με μια μικρη παραλλαγη 780ti στο τσιπακι,και ποιο δυνατη απο titan.

Και ειπα,οτι εγω δεν θα την επαιρνα με 3 γιγα.Ειναι κακο;αφου λοιπον η amd σας δινει 4,πεταξτε την.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ κανεναν να παραπονιεται,αλλα παινευετε! B)

Τωρα ξαφνικα,μαζι μου τα βαλατε,για μια δηλωση προτιμησης,και σχεδιασμου κατα την ταπεινη μου γνωμη;

Οκ,ξεσπαστε ελευθερα.Ειχα αδικο,εκανα εγκλημα.Πωπω...

Η επόμενη γενιά GPU θα ξεκινήσει με εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές και μέχρι να δούμε πραγματικό διάδοχο του GK110 σε mainstream θα περάσει στην καλύτερη ένας χρόνος από τώρα με λίγο πιο νηφάλιες προβλέψεις 1.5 χρόνο από τώρα.

Θα υπάρξει σχετική ενότητα για Maxwell στο μέλλον και θα το δούμε στο απώτερο μέλλον, στο οποίο παρεπιπτόντως θα υπάρξουν και ποσότητες μνήμης ανεξάρτητες από το εκάστοτε πλάτος διάυλου το οποίο και αυτό είναι εκτός θέματος.

Και επειδή αρκετά κολλήσαμε στο κομμάτι της μνήμης επιστροφή στο θέμα παρακαλώ.

Μαλλον δεν το μαθατε ε?

http://videocardz.com/47508/videocardz-nvidia-geforce-gtx-780-ti-2880-cuda-cores Δεν θα ειναι Titan rebrand η 780Ti,οπως πιστευα και ακουγα εγω,αλλα ενα FULL GK110 ! :o

Eτσι να προσθεσω εγω μια και αναφερθηκε εδω απο τον Ailuro οτι στο bf4 στα 1200p με ultra ρυθμισεις ξοδευονται περι των 1800mb vram και με την καινουργια fb3 .To εχουμε δει πολλακις ,φτανουν πλησιαζουν κοντοζυγωνουν στα 2 gb καποια gameς αλλα τελικα ειναι υπεραρκετα να καλυψουν καποιον .

Μαλλον δεν το μαθατε ε?

http://videocardz.com/47508/videocardz-nvidia-geforce-gtx-780-ti-2880-cuda-cores Δεν θα ειναι Titan rebrand η 780Ti,οπως πιστευα και ακουγα εγω,αλλα ενα FULL GK110 ! :o

Αν ισχυει αυτο μιλαμε πια για σιγουρη πρωτια της 780ti εναντι της 290χ .

Eτσι να προσθεσω εγω μια και αναφερθηκε εδω απο τον Ailuro οτι στο bf4 στα 1200p με ultra ρυθμισεις ξοδευονται περι των 1800mb vram και με την καινουργια fb3 .To εχουμε δει πολλακις ,φτανουν πλησιαζουν κοντοζυγωνουν στα 2 gb καποια gameς αλλα τελικα ειναι υπεραρκετα να καλυψουν καποιον .

Αν ισχυει αυτο μιλαμε πια για σιγουρη πρωτια της 780ti εναντι της 290χ .

Ναι γιατι εσυ περιμενες να βγαλει η Νvidia ΚΑΙ ΑΛΛΗ καρτα κατωτερη απο την 290Χ :P

• Like 1

Έτσι, και άσε τα κόκκινα παγαλάκια να λένε τα δικά τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...