Zapee995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τι να το κανω το backplate? Δεν παω για Water. Η τιμη ειναι πριν το price drop, λογικα τηα πεσει κανα 100αρι. Γιατι ποιος σου ειπε οτι το backplate ειναι μονο για water ? Παντως κοιτα κατευθειαν στην evga αν ενδιαφερεσαι ,εδω και εγω που εψαχνα ακρη δεν εβγαλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Shadowplay ? Led Visualizer ? Κανεις δεν αναφερει τιποτα... Γιατι ομως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Γιατι ποιος σου ειπε οτι το backplate ειναι μονο για water ? Παντως κοιτα κατευθειαν στην evga αν ενδιαφερεσαι ,εδω και εγω που εψαχνα ακρη δεν εβγαλα . Χμμ τι ειναι το backplate? Νομιζα οτι ειναι για water. Δεν το βρισκω στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Χμμ τι ειναι το backplate? Νομιζα οτι ειναι για water. Δεν το βρισκω στο site. link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Χμμ τι ειναι το backplate? Νομιζα οτι ειναι για water. Δεν το βρισκω στο site. http://www.evga.com/articles/00753/ H evga με αγορα 770 780 στο στελνει δωρο .Εχει παρει ενα παιδι απο εδω δεν θυμαμαι ποιος ηταν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Shadowplay ? Led Visualizer ? Κανεις δεν αναφερει τιποτα... Γιατι ομως ? Το μονο σωστο shadowplay αυτη τη στιγμη ειναι του Rory.. Γιατι με της nvidia κανενας δε μπορεσε μεχρι τωρα να γραψει με πανω απο 30fps και αναλυση διαφορετικη απο 1920x1080..Παρα πολλα προβληματα γενικα! Και αφου το θυμηθηκα.... http://www.youtube.com/watch?v=dciq4eWgqHo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Shadowplay ? Led Visualizer ? Κανεις δεν αναφερει τιποτα... Γιατι ομως ? To shadowplay όσο το δοκίμασα χτες μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο αρνητικό ότι σε Win 7 δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3.8GB (σε high αυτό είναι περίπου 11 λεπτά). 60fps εγγραφή με πολύ μικρό performance hit. http://www.evga.com/articles/00753/ H evga με αγορα 770 780 στο στελνει δωρο .Εχει παρει ενα παιδι απο εδω δεν θυμαμαι ποιος ηταν .. Έχουμε πάρει 3-4 τουλάχιστον. Moviemaker, Doctor και εγώ σίγουρα. Το μονο σωστο shadowplay αυτη τη στιγμη ειναι του Rory.. Γιατι με της nvidia κανενας δε μπορεσε μεχρι τωρα να γραψει με πανω απο 30fps και αναλυση διαφορετικη απο 1920x1080..Παρα πολλα προβληματα γενικα! Και αφου το θυμηθηκα.... http://www.youtube.com/watch?v=dciq4eWgqHo Αυτό δεν ισχύει Zap. Δοκίμασα και και με 1600χ900 και έγραφε κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Φιλε ptz13 ποσο πληρωσες συνολο και ποσες μερες εκανε να ερθει? Επισης, ειναι 2x8pin connectors αν δεν κανω λαθος? Eχω μονο ενα 8 και ενα 6, λογικα με adaptor κανω δουλεια, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εγώ δεν πρόλαβα το promo για το backplate γαμώτο. starmanwarz σε 5 εργάσιμες είναι στην πόρτα σου. 3 παραγγελίες και 1 rma και καμία καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 To shadowplay όσο το δοκίμασα χτες μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο αρνητικό ότι σε Win 7 δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3.8GB (σε high αυτό είναι περίπου 11 λεπτά). 60fps εγγραφή με πολύ μικρό performance hit. Έχουμε πάρει 3-4 τουλάχιστον. Moviemaker, Doctor και εγώ σίγουρα. Αυτό δεν ισχύει Zap. Δοκίμασα και και με 1600χ900 και έγραφε κανονικότατα. Εγω δε βρηκα τροπο να γραψω στα 60..Και ενας φιλος εχθες το βραδυ ενω παιζει στα 1440p απο deafult του εχει 1080p χωρις να αλλαζει και να βγαζει παλι 30fps..Σε αλλους δε τρεχει καθολου και λιγοι ειναι αυτοι που καταφεραν να γραψουν σωστα. https://forums.geforce.com/default/topic/628073/geforce-experience/shadowplay-feedback-thread/3/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Thanks. Περιμενω 780τι specs+price και αν ειναι εκτος budget μου τσιμπαω μια Classy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Thanks. Περιμενω 780τι specs+price και αν ειναι εκτος budget μου τσιμπαω μια Classy 699$ ~= 700 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Thanks. Περιμενω 780τι specs+price και αν ειναι εκτος budget μου τσιμπαω μια Classy Κοίτα να έχεις χώρο στο κουτί γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα